marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

08 sie 2011, 21:05

Witam późniejszą porą:)
Dzisiaj cały dzień zabiegany miałam nawet nie było kiedy wejść się przywitać:)
A jutro powtórka z rozrywki bo zaczynamy malowanie:)

Ja to najbardziej spuchnięta po nocy jestem jak wstaje. Nic w ręce przez godzinę wziąść nie mogę. Masakra. Po ost wizycie ginka kazała mi magnez brać i nie powiem biorę 4 dzień i jest już trochę lepiej.:)

Odezwę się po malowaniu pewnie dopiero bo roboty będzie masę. Sprzątanie itd...
Póki co trzymajcie się ciepło:)

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

08 sie 2011, 22:54

Kocura dzieki za sprawdzenie ale kurcze drogo troszku. Chyba jednak nie bedzie mnie na to stac. A chciała ta druga kupic by było na zmiane,
Dzis kupiłam komplet 3 czesciowy z Drewexu za 100 zł w DT , zdziwiłaqm sie boi taki sam na allegro jest za 150 zł. No i wypełnienie tez kupiłam. Jutro zamówię materacyk i baldachim poszukam .Tak ze łóżeczko bedzie skończone.

Kocura mnie tez swedziało , pamietasz ? Kazal zrobic ale okazalo sie ze jest wszytsko ok i to bylo pradopodobnie dlatego ze jem duzo owocow i warzyw surowych a teraz jest wieksze ryzyko uczulenia na cos.

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2011, 06:41

Hejka Dziewczyny :-)

Czytam Was, ale jakoś weny na pisanie brak. Dziś się bierzemy za kuchnię, bo nareszcie mamy szafki :ico_sorki:

Trzymajcie się :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 08:40

witam sie tylko i zmykamy na spacerek :ico_oczko:

pogoda wreszcie ładna a mężuś ma wolny dzień wieć znów korzystamy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2011, 08:41

Witam wtorkowo.

Stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 32 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja nadal popuchnieta i nic mi się nie chce, tragedia, dzis tylko zupke ugotuję a na kolacje mamy lasagne od wczoraj bo zrobiłam, takie naszły mnie smaki.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 09:22

Cześć!
Kocura dzieki za sprawdzenie ale kurcze drogo troszku
no, drogo, drogo :ico_noniewiem: Ale za to za fajną cenę kupiłaś u siebie :-)
No właśnie pamiętam,że Cię swędziało. U mnie to chyba lekka panika, bo dziś jest ok. Wczoraj mnie trochę poswędziało. No, ale pojechałam rano i zrobiłam próby wątrobowe, właśnie czekam na wyniki w necie.
jem duzo owocow i warzyw surowych
to całkiem możliwe, bo wątroba ma wtedy więcej do roboty :ico_haha_01:

inia1985, pracuj, pracuj i wpadnij jak Cie wena najdzie :ico_brawa_01:

izabelllla123, :ico_brawa_01: za 32 tydzień!!!!

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 09:29

witam,

u mnie dziś chłodno ale pranko zrobię dla dzidzi i wszystko będzie już poprane tylko do szafki ułożyć :ico_brawa_01: jeszcze łóżeczko musimy wnieść bo jest wymalowane i dzidzia może na świat przychodzić :ico_brawa_01:

co do puchnięcia to mi się zdarza jak długo siedzę przy kompie :ico_noniewiem: i w nocy skurcze łydek makabra bo rano chodzić nie można tak mnie nogi bolą :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 09:38

Melduje sie i jak :-)

u nas duzy pokoj juz gotowy, wszystko posprzatane tylko dzis musze okna umyc i zawiesic zaslonki :ico_brawa_01: kolor sliczny, taki zawsze chcialam miec, jestem zadowolona, az przyjemnie sie patrzy na czyste sciany, tak fajnie czysciutko :-)

Zaraz bedziemy jesc sniadanko, chlebek sie wlasnie odmraza :-)

U nas zimnica, pogoda sie popsula, pochmurno, padaja deszcze choc i slonko wychodzi co jakis czas, ale na krotki rekaw to nie rady, za zimno
piankowa strona jest miękciejsza i na niej dziecko sie kładzie od noworodka, a po pół roku przekreca sie na twardszą stronę ta kokosową :ico_oczko:
są też materacyki gryczane ale na gryce kłądzie sie dziecko jak skończy rok
pierwsze slysze takich podzialach
mi lekarz polecił kokos pianka gryka wiec taki kupiłam :-)
mam dokladnie taki sam i jestem zadowolona, Erys od samego poczatku na nim spal.

Tutaj lekarze i Fizjoterapeuci czy jak oni tam sie zwa poleceja jak najtwardsze wlasnie materacyki

też większość poleca grykę z kokosem i pianką
zgadzam sie, bo tez szukalam opini na temat materacykow w pierwszej ciazy

Chociaż kazdy kupuje wedle uznania, koleżanka moja ma z trawy morskiej i tez jest zadowolona[/quote]
bo zaczynamy malowanie:)
hehe, kolejna :-) to powodzenia

Nam zostala jeszcze sypialnia i kuchnia, ale kuchnia to na bialo

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 09:41

Pati85, :ico_brawa_01:
E, to niezły ten Twoj mężulo :ico_oczko:
A o tych podziałach materacykowych to też nie słyszałam i tylko mi w głowie utkwiło,że lepszy twardszy.
Ja nasz kupiłam w ciemno na allegro i powiem Wam,że po pierwszej nocy żałowałam, bo mi za twardo było, ale teraz bym go nie zamieniła na inny :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 09:47

Acha po wizycie u ginka wszystko ok, widzialam buzke, sliczna taka, malutki nosek jak u Erysia, juz nie moge sie doczekac kiedy go na zywo zobacze. Moje dziecie wazy 1821kg bylam w szoku, to bedzie maly grubasek, a noi przytylam 4 kg od ostatniej wizyty :ico_szoking: widac, ze urlopik u mamy posluzyl :-) w sumie przytylam juz 9,3kg

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”