mamcia tak właśnie podejrzewałam że musiałaś sobie źle dodać to co napisalam!! Ja też na raz tyle nie wypije a co dopiero dziecko!!! Kurde, nie mam czasu zeby sobie usiąść i poczytać co Iza w tej książce dala. NA jezyk niemowląt też nie mam czasu, moze jutro. Dzis sprzątałam w pólkach i robilam miejsce na zimowe rzeczy, a potem przyszła teściowa.
Wiem że Bartuś dużo tyje mimo wszystko w porównaniu z waszymi dziecmi ale ja i tak się cieszę ze tyle bo przez wiele miesięcy to on przybierał ponad 1,5 kilo w 6 tygodni. Wiem że dużo i nawet pytalam pediatrę co mam robić zeby mniej przybieral, ale ona powiedziała, że ja go nie oszukam nijak bo on i tak tylko na piersi był aż do zeszłego miesiąca więc tak dziecka sie nie przekarmi. Po prostu takie jego zapotrzebowanie na pokarm było. No co zrobić, taki ten mój kolosik ogromny, hihi:) No i jak chłop potrzebuje sobie pojeść!!!!
Co Ty kobieto podajesz swojej Julce, że ona 11 godzin śpi bez pobudki????
Boże jak ja bym tak chciała!!!
lulu81, ale Filipek jest śliczny!!!! No po prostu facecik się super prezentuje!!!
Jest do Ciebie podobny czy do taty?
qunick no nic, musiałam już usunąć te zdjęcia bo za długo były. Ale Bartolinka musiałam zostawić!!!
Szczerze mówiąc to nie wiem jak się przedstawia na siatce centylowej muszę to sprawdzić