donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

23 mar 2013, 14:59

Pisze z telefonu i mi skasowalo. Komp dzis wylaczony, Szymek ma dzis kare, zakaz gier.
Zjedlismy kebab i leniuchujemy.
Maz odkurzyl mieszkanko,bym musiala umyc podlogi,ale mam lenia.
O 16 jedziemy na urodziny. A jutro po obiedzie skoczymy do tesciow na kawe.

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

23 mar 2013, 15:14

Wiecie może co u anade słychać 22.03 miała iść do lekarza w szpitalu?
Anade odezwij się.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 mar 2013, 15:28

Ja mam nadzieję, że jednak do tego szpitala nie poszła. Bo pisała, że jej chyba taka wizja wisi w powietrzu...

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

23 mar 2013, 16:47

hej dziewuszki ...

ja dzis w nie najlepszym nastroju :cry: od rana leze w lozku i wstaje jak tylko musze czy do wc czy cos zjesc i ewentualnie pranie nastawic i powiesic. maz wrocil z nocki poodkurzal a ja sie mecze z moimi stopami :ico_placzek: wymoczylam je dzis w cieplej wodzie z sola bo tak mi polecila mama. potem zadarlam je do gory na poduszce i kocu i tak caly dzien leze z nogami w gorze. wiecie co jak wstalam dzisiaj i zobaczylam jak moje stopy wygladaja to az sie przerazilam :ico_placzek: boze takich spuchnietych to ja jeszcze nie mialam :ico_placzek:
w pewnym momencie to pomyslalam ze jednak nie jest to chyba do konca normalne i cos sie dzieje. z mama rozmawialam i byc moze albo woda w organizmie mi sie zatrzymala albo nerki wolniej teraz mi pracuja albo poprostu od tego ciazaru takie mi sie robia. Ale powiem wam ze prawa stopa to wyglada tragicznie w porownaniu do lewej. boje sie ze jednak cos sie dzieje z ta stopa :ico_placzek:

zauwazylam tez ze czesto teraz latam do wc potrafie nawet co 10 min pojsc i zrobic tyle o ile tego siku :-/ takze u mnie tak wyglada sobota :cry: Ale Wam nasmecilam :cry:

a na niedziele mam takie same plany lezec i jeszcze raz lezec. maz dzis tez idzie na noc do pracy wiec jutro razem z nim tez przespie i przeleze caly dzien. nie mam w planach nigdzie z domu sie ruszac bo chyba nawet nie bede w stanie zalozyc butow jak bede miec takie stopy spuchniete. :ico_placzek: mialam zrobic zdjecie i Wam je pokazac jak sa bardzo spuchniete ale w sumie nie ma sie czym chwalic. juz rano z tej bezsilnosci to troche sobie nawet poplakalam bo juz mam dosc tego ... :cry:

donatka udanej imprezy urodzinowej mamy :-)

tibby mmmm zjadlabym taki serniczek ale smaka kochana robisz :ico_wstydzioch:

jenny fantastyczne wiesci moja droga super ze maluszek zdrowo rosnie i oby tak do samego konca!!!! :ico_brawa_01:

wlasnie co tam u Ciebie anade ???

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2013, 18:18

Elo, elo!

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2013, 19:04

Hej dziewczynki i mamy zaraz koniec soboty :-) A ja jestem bogatsza o ok 6kg ciuszków dla malutkiej :ico_haha_02: znajoma sie zaoferowała,że mi troszke chce oddać i dziś odebrałam ciuszki :-) a jej synusia dostałam dla Milenki misia bo jak on to stwierdził "bo dziewczynka tez musi miec misia" :-) i ciuszki sobie własnie piore :-)
ja się skupiam na suwaczku misiu póki co, bo jej mi się wydaje, że strasznie szybko pędzi do przodu!!!! ;-)
:532: kochana jesteś :-) Ale mi teraz to już stoi ten suwaczek :ico_oczko:

Jenny Jak fajnie się czyta,ze z Twoim maluszkiem jest wszystko dobrze i rosnie jak na drożdzach ohh kochana nawet nie wiesz jak ja sie ciesze :ico_sorki:
teraz tym bardziej ciezko, bo macica juz wysoko,
pochwal się brzusiem :ico_sorki:
monikaA88 kurcze no nie dobrze widze się zaczyna dziać z tymi Twoimi stopami :ico_noniewiem: wiesz tak sobie mysle,ale jak masz blisko lekarza pierwszego kontaktu to może wybrałabyś się do niego coo? wiesz lepiej to skonsultowac lepiej i może zrobić jakies badania i zacząć od moczu,keratyniny itd :ico_noniewiem:

u nas zimno strasznie :ico_chory:

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

24 mar 2013, 00:00

Czesc kochane. to mile ze ktos sie o mnie martwik. przepraszam ze nie napisalam nic ale praktycznie 2 dni spedzilam u tesciowej i nie mialam kiedy odpisac.dzis rano chwilke was poczytalam ale nie mialam czasu bo znowu jechalismy. do szpitala nie poszlam, dostalam depogyt czy jakos tak na zbicie cisnienia. myslalam ze jak wezme to od razu bedzie poprawa. Wzielam juz w. sumie 3 tabletki a cisnienie nadal wysokie 140/100, :( lekarz powiedzial ze na wizycie 28 zobaczymy czy spadnir i wtedy pomysliny o o innych srodkacg :( wczoraj robilam tez badania krwi i moczu.mocz rewelacyjny. krew prawie w normie wiekszosc aczkolwiej mam za duzo zelaza (dzien wczesniej najadlam sie barsczu czerwonegi i burakow) i bialych krwinek za duzo ale czerwonych w sumie w normie. zobaczymy co powie lekarz na wizycie. dzis bylam na malych zakupach z mezem. W smyykolandzie. jejku jakie niskie ceny. taniej jak w jakims realu czy innych. kupiismy pieluszki tetrowe 10 szt za 22,90, zestaw nozyczek z cazkami za 9,90, szczotka do wlosow z naturalnegi wloosia za 11,90, termometr. do wanienki za 6,9 i butekke tomme tomps czy jakos tak 150ml za 23 zl i druga taka sama gratis :) prawie 80 zl nie ma. zastanawialismyy sie nad wanienka i tu mam do was pytanko jaka kupic czy ta.miejsza 80cm czy wieksza 100cm. i krem sudocrem w jakiej ilosci? bo w sumie im wieksze opakowanie tym taniej :) no to tyle po krotce u mnie :) padam ze zmeczenie wiec zmykam spac. buziaki

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

24 mar 2013, 09:49

monika, wspólczuję strasznie tych spuchniętych nóg :ico_pocieszyciel:
może na poprawę humoru przypomnę, że dziś kończysz 34tc!!!!!!! Jeszcze 2 i dzidzia donoszona!!!! :ico_brawa_01:

Ale z tymi nogami to poszłabym do szpitala na IP. Jeśli jest tak tragicznie jak mówisz. Nie ma żartów teraz.

misiu, cieszę się, że znów coś ładnego dostaliście dla Milenki :-D
Oj, lecą te twoje tygodnie. Mi przynajmniej twoje lecą ;-)

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za skończony 32tc!

my wczoraj pojechaliśmy po farby, pędzel, wałek i inne pierdołki do malowania i poszło 300zł :ico_olaboga: Ale mamy w sumie wszystko. Jeszcze gładź szpachlowa i będziemy od 08.04 mogli zabierac się za remont pełną parą :ico_sorki: :ico_sorki:

anade, może potrzeba trochę czasu żeby te tabletki zadziałały? Już zaraz będziesz miała wizytę, więc ginek na pewno tobie powie co robic :ico_sorki:

spokojnej niedzieli! :ico_papa:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

24 mar 2013, 10:08

Anade mam nadzieję, że tabletki w końcu pomogą :ico_sorki:
Moniko i jak nogi?
Tibby to przygotowania do remontu pełną parą idą.

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 mar 2013, 11:34

monikaA88 o ile dobrze pamiętam któraś już z dziewczyn na wspólnym terminie pisała że ma taki problem z nogami jak ty, mowila że ma nogi jak Fiona ze Shreka.... tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć kiedy to dokladnie było.

Może napisz na Pilnym i tam ona się odezwie.... :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”