Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 gru 2009, 20:46

leona śliczne mebelki, a jakie fajne obrazki nad łóżeczkiem :ico_brawa_01:
37 tygodnia,mozemy rodzic
anusiek gratuluje skonczonego 37. tc, teraz mozemy Ciebie i rybcie wyslac na porodowke
ooo tak tak :-) my z Rybką już chętnie pójdziemy :-D
Mam nadzieję że to nic poważnego.
oby szybko przeszło :ico_sorki:

ja wzięłam długą kąpiel, zrelaksowałam się i teraz czekam na męża :-)
jutro ktg a potem na wymaz...
a wczoraj dostałam staniki do karmienia, ale takie ładne, koronkowe :ico_olaboga: i czuję się jakbym miała jakąś śliczną biżuterię na sobie :-D jak to kobiecie nie wiele trzeba do szczęśćia...

ehh nie mogę sie doczekać kiedy zejdzie mi opuchlizna z rąk i będę znowu mogła nosić pierścionek zaręczynowy i obrączkę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 gru 2009, 21:19

my z Rybką już chętnie pójdziemy :-D
- o tak :-D
ehh nie mogę sie doczekać kiedy zejdzie mi opuchlizna z rąk i będę znowu mogła nosić pierścionek zaręczynowy i obrączkę :ico_noniewiem:
- ojej,to az tak zle?Ja pierscionki zdjelam ale obraczka jeszcze dobra :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2009, 22:26

Witam dziewczyny i ślicznie o głosik proszę http://happy-pieluszki.interia.pl/konku ... cie,459003

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 gru 2009, 22:59

Ja pierscionki zdjelam ale obraczka jeszcze dobra
no źle zamiast stóp mam małe poduszeczki, żaden pierścionek nie wchodzi, obrączka też nie a i twarz mam spuchniętą :ico_olaboga:
wygląda to nieciekawie...

lekarz mówi że to nic złego że zejdzie po porodzie...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 gru 2009, 23:27

anusiek, ja tak wody nabralam z Andrzejkiem,cala taka bylam spuchnieta,ale po 5 dniach w szpitalu,wrocilam do domu i rzeczy,w ktorych przyjechalam doslownie spadaly ze mnie :ico_szoking: No i 15 kg w dol mialam :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2009, 10:32

przyszłyśmy z Majeczką poprosić o głosy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tym razem link powinien działać poprawnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

dziękujemy ślicznie za każdy głos :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2009, 10:35

Witam :-D
Matko,jaką koszmarną miałam noc :ico_placzek: Znów spać nie mogłam.Najpierw tłukłam się boku na bok,bo tak mnie bolał kręgosłup i żebra.Jak już przysypiałam to dostałam kopniaka w lewe żeberko,dwukrotnie.Myślałam że z łóżka spadnę.Nieźle mnie maluch rozbudził.Potem znów się tłukłam no i przyszła pora na 1WC.Zasnęłam,by obudzić się po 2godz z bólem bebeszków.No masakra jakaś.Od 6:30 nie śpię. :ico_olaboga:
ehh nie mogę sie doczekać kiedy zejdzie mi opuchlizna z rąk i będę znowu mogła nosić pierścionek zaręczynowy i obrączkę
Mnie opuchlizna też na łapkach złapała,od dawna pierścionek i obrączka poszły w kąt,co się bardzo mojemu mężowi nie podobało.No ale wytłumaczyłam mu ze moja obrączka ma rozmiar 8 ,a mnie przybyło sporo kilosów więc nie wiem jak miałabym ją wcisnąć. :ico_noniewiem:
a i twarz mam spuchniętą :ico_olaboga:
wygląda to nieciekawie...

lekarz mówi że to nic złego że zejdzie po porodzie...
No ze mną JESZCZE nie jest tak źle.Ale po porodzie Ci minie z pewnością,tak jak powiedzial twój lekarz.U ciężarnych dość często dochodzi do zatrzymania wody w organizmie.

Katka
Wodzu
Wodzu

09 gru 2009, 10:49

hej :)

Wy juz na wylocie :ico_szoking:

leonko cudny kącik dla syneczka :) imię juz wybrane?
geheimnis widze, dzielnie trzymasz sie w dwupaku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 gru 2009, 11:02

anusiek, ja tak wody nabralam z Andrzejkiem,cala taka bylam spuchnieta,ale po 5 dniach w szpitalu,wrocilam do domu i rzeczy,w ktorych przyjechalam doslownie spadaly ze mnie No i 15 kg w dol mialam
o a to bardzo pocieszające :ico_brawa_01: żeby i u mnie tak było :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

czekam na tatę, ma mnie zawieźć do szpitala na ktg a potem na wizytę.
Noc też do bani, cóż teraz już chyba tak będzie...
ból pleców, bioder, wc co kilka godzin, czkawka małego no i ze 3 razy obudziłam się bo kocyk był mokry :ico_szoking: z piersi mi się polało :ico_olaboga: :ico_szoking:

lilo

09 gru 2009, 11:03

geheimnis, współczuję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Ja odpukać ostatnio lepiej śpię :ico_noniewiem: Ze mnie to w ogóle jakiś dziwoląg, wszystko mam odwrotnie :ico_noniewiem: Zasypiam dużo później niż do tej pory ale jak usnę to nie narzekam - narzekam tylko jak już muszę wstawać :ico_oczko:

No i na razie nic mi nie puchnie :ico_sorki: No ale jak widać każdy ma swoje dolegliwości :ico_sorki:

Patrycja.le jak synek????????

Ja się doczekać jutrzejszej wizyty nie mogę choć pewnie i lekka panika mnie dopadnie przed :ico_oczko: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”