Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 09:48

Pati85, a no właśnie- Ty u ginka wczoraj byłaś i widać same dobre wieści :ico_brawa_01: Super :-)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 09:51

Pati85 super że z dzidzią wszystko dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2011, 11:15

Kocura dzieki za sprawdzenie ale kurcze drogo troszku
no, drogo, drogo :ico_noniewiem: Ale za to za fajną cenę kupiłaś u siebie :-)
No właśnie pamiętam,że Cię swędziało. U mnie to chyba lekka panika, bo dziś jest ok. Wczoraj mnie trochę poswędziało. No, ale pojechałam rano i zrobiłam próby wątrobowe, właśnie czekam na wyniki w necie.
Ja też panikowałam, w końcu chodzi o zdrowie naszych maluszków.
A kiedy masz wizyte?
w sumie przytylam juz 9,3kg
No ja jak się ważyłam w tamtym tyg to miałam8,5 kg i waga mi ostatnio szybko rośnie .I właśnie dlatego mam schizę ze za dużo przytyłam jak na ten etap.

Ja też słyszałam o tym materacach gryka pianka kokos czy jakos tak.Tylko ze na allegro sa takie juz od 60 a może i taniej wiec sama nie wiem czy nie powinien być droższy.
A i szukam baldachimu ale chyba coś zle wpisuje albo malo takich jest.Poszukuję takiego z woalu czy tiulu jak zwał by zasłoniło mi całe łóżeczko.Ale by nie był do-wieszany do sufitu.

[ Dodano: 09-08-2011, 11:38 ]
Kobiety przeraża mnie to wszystko.
Kurcze kiedyś myślałam że Bóg za długo to zrobił że 9 miesięcy jest ciązy , a mnie tak leci że nie moge uwierzyć iż za 2 miesiące bede mieć dziecko . Chyba zaczynam panikować.

Co do skurczy łydek to tez to mam , mimo iż biorę magnez to pojawiają się , ale chyba się już przyzwyczaiłam.

Teraz przyjechałam z mała do mnie do domu. Mam zamiar zamówić właśnie ten materac i może baldachim. A popołudniu szwagier mówił że jada na zakupy do galerii i zastanawiam sie czy jechać.
Bo pasuje mi kupić balerinki do sukienki za miesiąc już niecały mamy wesele ale w obcasach nawet się nie będę wybierać.Tylko że ja na zakupach męczę się bardzo szybko i boje sie ze bede im zawadzać.Jak jedziemy z P to wiem że jak już będę źle sie czuła to wracamy i juz a jak z kims to wiecie jak to jest.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 11:59

A kiedy masz wizyte?
w następny piątek- ostatnia!
Teraz ginka się urlopuje :ico_noniewiem:
Wyników jeszcze nie ma.

Jedź na zakupy, teraz wyprzedaże wszędzie to kupisz pół taniej butki :ico_oczko:
A jak się zmęczysz to przysiądziesz na ławce i poczekasz na nich :-)

elibell
4000 - letni staruszek

09 sie 2011, 11:59

szkieletorek, 2 miesiace to kupa czasu, miesiac do terminu, 3 tyg to się dłuży gorzej jak te wszystkie minione miesiace, ja już się czuję jakbym w tej ciaży 4 lata chodziła, już się z mężem dogadalismy, że 2 tygodnie i zaczniemy wypędzać dzieciaczka, bo ja czasem serio nie mam sił juz, tak mnie co chwile kłuje, jak się rusza to juz nie jest przyjemne a bolące- grrrr

w sumie przytylam juz 9,3kg
to nie jest źle i po zdjeciach, które wrzucviłaś w ogóle tego nie widać.

Ja za tydzień mam położną zważę się ciekawe czy coś wiecej będzie - na pewno bo to w ostatnim miesiacu samo dziecię przybiera nawet ponad kilo

A o tych podziałach materacykowych to też nie słyszałam i tylko mi w głowie utkwiło,że lepszy twardszy.
ja wiedziec wiedziałam o trawie morskiej, o kokosach itp, ale kieruję się własnie też twardością i tym, żeby sprężyny (jeżeli są) były dodatkowo jeszcze innym materiałem obłożone (jak mój ortopedyczny materac)

Nasza ma teraz twardszy jak do tej pory i co i 2 dzień dziecię wstało po 8, więc może to ma znaczenie, że lepiej śpi na danym materacu. Ale z czego on w środku to powiem szczerze, że nie wiem nawet
co do puchnięcia to mi się zdarza jak długo siedzę przy kompie i w nocy skurcze łydek makabra bo rano chodzić nie można tak mnie nogi bolą
a ja nie puchnę, może troszkę nogi mi puchły jak pracowałam, bo jednak ponad 8 h na nogach robiłam, a teraz nic, nie widzę tego, że coś jest nie tak, skurczy też nie mam wiele, ze 2 razy sie zdazyły, no i czasem czuję jakby miał mnie złapać jakiś w stopy.
izabelllla123, za 32 tydzień!!!!
i ja sie dołączam z :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a ogółem to mam leniwy znów dzionek, spać mi sie chce strasznie, mimo, że nawet spałam dobrze w nocy, ale na siusiu jak wstałam to słyszałam płacz maluszka i sie zastanawiam czy to sąsiadka urodziła, czy gdzieś jeszcze mamy maluszka w okolicy. No i fakt, że miałam jakieś głupie sny bo aż mąż mnie uspokajał w nocy, a śniła mi się teściowa, że ją opierniczałam i to ostro i że byłam w PL i tam zaczęły mi się skurcze a ja załamana, bo nie chciałam tam rodzić.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2011, 12:38

szkieletorek wchodz na allegro po kolei na kategorie dla dzieci potem, pokój dziecięcy potem pościele i kocyki potem baldachimy i stelaże, wyświetli ci się ponad 200 różnych takie jak chcesz również są.

Ja zapłaciłam za materac 69zł, brałam tez od tego faceta łozeczko więc przesyłka kosztowała mnie za obie rzeczy tylko 27zł.

Dziekuję bardzo dziewczyny za gratki :ico_sorki: :ico_sorki:

elibell
4000 - letni staruszek

09 sie 2011, 13:13

kurde to tanizna z materacami u was, my łóeczko małej zmienilismy bo cieżko materac w tych rozmiarach znaleźć a jak już się trafi to 100 funia cyli 450 zł minimum. Do łóżeczka małego daliśmy 70 funtów w promocji

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2011, 13:16

Jedź na zakupy, teraz wyprzedaże wszędzie to kupisz pół taniej butki :ico_oczko:
A jak się zmęczysz to przysiądziesz na ławce i poczekasz na nich :-)
No tak właśnie mysle by zrobic.

izabela dzieki poszukam

A materac wlasnie zamowilam za 69 zł Danpol chyba .Mam nadzieje ze bedzie dobry

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2011, 13:30

ja zamowiłam od faceta MAGSYL2.
Mam nadzieje ze bedzie dobry
na pewno będzie ok.
to 100 funia cyli 450 zł minimum. Do łóżeczka małego daliśmy 70 funtów w promocji
:ico_szoking: szaleństwo :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

09 sie 2011, 13:39

hej dziewczyny ja tylko na chwile bo nie mam głowy do pisania, przez to co się tu w londynie
dzieje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Mój mąż z dnia na dzień został bez pracy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Fabryka Sony w której pracował spłonęła w nocy :ico_placzek:
Staram się jak najmniej stresować bo wiadomo Leoś też odczuwa :ico_sorki:
A każdy skurcz myślę czy to już się zaczyna :ico_puknij: ale narazie trzymam się w kupie.

Wpadnę jak się jakoś z tego szoku otrząsnę :ico_sorki:

[ Dodano: 2011-08-09, 13:42 ]
A jeszcze dziś mamy 6 rocznicę co prawda nie ślubną tylko taką bycia ze sobą, więc stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”