Ja też panikowałam, w końcu chodzi o zdrowie naszych maluszków.no, drogo, drogoKocura dzieki za sprawdzenie ale kurcze drogo troszkuAle za to za fajną cenę kupiłaś u siebie
![]()
No właśnie pamiętam,że Cię swędziało. U mnie to chyba lekka panika, bo dziś jest ok. Wczoraj mnie trochę poswędziało. No, ale pojechałam rano i zrobiłam próby wątrobowe, właśnie czekam na wyniki w necie.
No ja jak się ważyłam w tamtym tyg to miałam8,5 kg i waga mi ostatnio szybko rośnie .I właśnie dlatego mam schizę ze za dużo przytyłam jak na ten etap.w sumie przytylam juz 9,3kg
to nie jest źle i po zdjeciach, które wrzucviłaś w ogóle tego nie widać.w sumie przytylam juz 9,3kg
ja wiedziec wiedziałam o trawie morskiej, o kokosach itp, ale kieruję się własnie też twardością i tym, żeby sprężyny (jeżeli są) były dodatkowo jeszcze innym materiałem obłożone (jak mój ortopedyczny materac)A o tych podziałach materacykowych to też nie słyszałam i tylko mi w głowie utkwiło,że lepszy twardszy.
a ja nie puchnę, może troszkę nogi mi puchły jak pracowałam, bo jednak ponad 8 h na nogach robiłam, a teraz nic, nie widzę tego, że coś jest nie tak, skurczy też nie mam wiele, ze 2 razy sie zdazyły, no i czasem czuję jakby miał mnie złapać jakiś w stopy.co do puchnięcia to mi się zdarza jak długo siedzę przy kompie i w nocy skurcze łydek makabra bo rano chodzić nie można tak mnie nogi bolą
i ja sie dołączam zizabelllla123, za 32 tydzień!!!!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość