Hej witajcie kochane
JA coraz mniej czasu mam na tt bo latam do mieszkania ciągle remonciku doglądać.
Dzisiaj nam okna wstawili i już cosik widać a okna sliczne. Mam drewno podobne od środka i tak cieplutko to wygląda.
meggi24 hmm troche w szoku jestem, że macie 4 pokoje i 57m, strasznie malutkie muszą być. My kupiliśmy w grudniu 2 pokoje i mam 52m. Tak więc tylko troszke mniejsze.
Co do zakupów to my chyba też mamy wszystko z wyjątkiem łóżeczka a jeszcze zdąże. Pościeli mam 3 i z tego 2 są z firmy feretti (śliczne) ale beż baldachimów bo mnie się nie podobają. Jedną mam z drewexu, wszystkie są bardzo dobrego gatunku i trzy częściowe.
mamamonia sukieneczka cudna też w moim stylu bo ja jakbym miała córeczkę to też by chodziła jak cukiereczek (motylki, gwiazdeczki, różowe ciuszki itp.) Póki by była malutka to by jej pasowało. A ja lubię takie małe cukierczki. Natomiast synka chcę ubierać jak małego mężczyznę (na odwrót niż córcię).
Ja byłam u gina w poniedziałek, nie robił mi USG niestety. Od początku przytyłam 10kg, tak więc nawet nie nażekam. Niestety mam złe wyniki moczu i muszę się faszerować jakimiś lekami, bleh, no i mam jakąś infekcję ale jedno za to super, że moja szyjka jest w porządku i się nie skraca i nie otwiera.
basia24 witamy wpadaj częściej. Brzusio śliczny.
Zresztą wszystkie macie fajowe brzusie, ja też w końcu cosik muszę wrzucic bo dawno nie pokazywałam mieszkanka małego Igora.