[ Dodano: 2010-04-16, 12:38 ]
ja też mam nadzieję że będzie w porządku, czekamy na wieści

dokłądnie, popieramnormalnie urwanie głowy z tym przedszkolem ale juz na przyszłośc będa wiedziały ze nie ma co Nikoli zmuszac
nie, edulita na szczęście u mnie lekarze w preluksacyjnej byli spoko, ale się najeździłam, bo Weronika kość udową czy tą panewkę kości udowej miała praktycznie zupełnie płaską...w poradni preluksacyjnej to chyba Kala miała tam przeboje
super stwierdzenieNiki ogladała ze mna i mówi do mnie "mamus te dzieci tez jedzą suchy chleb dla konia tak jak nasza Ida "
dokładnie dokładnie... Ale obym za często takich zachcianek nie miała, bo z torbami pójdziemy... no w końcu na razie z 1 wypłaty żyjemy a w dodatku prawie cała pensja Rafała idzie na paliwo i spłatę kredytów co braliśmy na ślub...Kala dobra jesteś;) tak ciążowa zachcianka to nie ważne czy z Polski czy z Hiszpanii:)
to dobry pomysł ja zawsze prosze Niki aby pomagała mi przebrac Ide, dała jej grzechotke, pomogła mi wkładac pranie do pralki lub wieszac a dzieci lubia takie dorosłe zajęciaMoże angażuj Szymka do większości co robisz to nie będzie się czuł odtrącony
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość