Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 sie 2011, 13:51

Kinga_łódź, mam nadzieje,ze szybko cos znajdzie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2011, 14:08

hej dziewczyny ja tylko na chwile bo nie mam głowy do pisania, przez to co się tu w londynie
Jejku to nie za fajnie.Ale trzymam kciuki by szybko coś znalazł.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 14:23

Mój mąż z dnia na dzień został bez pracy
trzymaj się kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

elibell
4000 - letni staruszek

09 sie 2011, 15:51

Kinga_łódź a ja bez tv jestem i nic nie wiem co na świecie, słyszałam o zamieszkach w Londynie i w Birmingam już nawet. Zaraz szukam info na necie, co się dzieje, a meżowi życe szybkiego znalezienia pracy!!!!!

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 16:19

hej dziewczyny

doczytuje was ale mam mało czasu na komp bo korzystamy i spacerujemy jak nie pada

Kinga współczuję :ico_olaboga: oby szybko dostał nową pracę :ico_sorki:

Maja nocnikuje już bardzo ładnie, nawet kupa już leci do nocniczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
idziemy zaraz na małe zakupy :ico_oczko:

wiecie co z tym "podziałem" to nam tak podpowiedziała nasza rehabilitantka i lekarka bo Majcia miała przez te wzmozone napiecie asymetrię ciała i głowę odwaracała tylko w jedną stronę i z jednej strony wtedy miała taką płaską
i wtedy rehabilitantka kazała mi odwrócić materac (bo miałam na kokos) na miękciejsza stronę bo czaszka jeszcze miekka a Maja nie miała poduszki i na takim twardym materacu sie odkształacała bardziej
musieliśmy też ją ukłądac na tym drugim boku itp
a o gryce nam lekarka powiedziała ze gryczane po roku ze wzgledu na to ze wiele dzieci jest uczulone na produkty naturalne czyli gryke, trawe czy nawet na kokos :ico_noniewiem:
nie wiem, poczytajciue w necie pisze co słyszałam
mi sie też wydaje ze twardszy lepszy

w akzdym razie mam kokosowy i jest cudo
a Majci też taki sam kupie

szkieletorek

09 sie 2011, 16:20

Ja TV mam ale nie oglądałam żadnych wiadomości juz ponad tydz i nie wiem co sie dzieje.Słyszałam tylko że jakieś zamieszki w Londynie czy coś ale nie wiem kompletnie o co to chodzi i o co poszło.

Ja tak sie spieszyłam do domu by zdarzyc i jechać mlodymi na te zakupy a tu nonono .Nie poczekali na mnie te 7 minut i nawet nie dzswonili czy jade albo ze nie beda czekać bo się spieszą. Aaa normalnie cięzki mam dzien, najpierw sie poklucilyśmy z mamą , teraz oni mnie wystawili i całe popołudnie a raczej do godz 21-22 jestem sama w domu.

I co ja bede robić? Pewno wezme sie za lekkie porzadki a potem może zrobie sobie na pocieszenie pudding. O dobry pomysł m juz mi lepiej hehehe

[ Dodano: 09-08-2011, 16:35 ]
Nie pamiętam która już pisała ze będzie mi się ciągnąc czas.
Ja myślę że na razie nie powinien bo mam w planach jeszcze wrzesień pracować cały , a przy małej to mi leci cholernie.
I tak rozmawialiśmy z Pawłem m ja sie żaliłam że nie mam siły do porządków gruntownych w domu i powiedział że albo w ten piątek albo w przyszłym tyg będzie do dyspozycji caly dzień dla mnie heh. I ciesze się bardzo bo mi pomyje okna ,ponaprawia to co juz dawni powinno byc zrobione no i mysle ze w końcu to ruszy wszystko.Zresztą ja wtedy mam większa motywacje i siłę jak ktos ze mna pracuje.

Chciałam sie wam pokazać ale nie wiem gdzie to sie wrzuca zdjęcia . Na 3 trymestrze ?? A czy ja w ogóle jestem juz w 3 czy jeszcze w drugim?

elibell
4000 - letni staruszek

09 sie 2011, 16:37

szkieletorek, mniami ja chyba dziś kaszę manną zrobię na kolację:) bo póki co po obiedzie jestem pełna

A zamieszki w Londynie to jak wiadome, kiedy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniąde, ocywiscie zebrało się trochę młodych protestujących, i wyszło jak wyszło, podołączali się inni i palą co mogą, kradną itp itd, najwiękse miasta Wielkiej Brytanii po tyłku dostaja i niewinni ludzie niestety też.
Dlatego ja zawse uwaałam że mieszkać najlepiej w małej społeczności, z dala od wielkich miast, no a Londyn jedno z największych na świecie niestety.

Współczuję wszystkim którym coś się stało przez bande młodych:(

szkieletorek

09 sie 2011, 16:48

Wkleiłam na 3 trymestr fotke .Ale dzis wieczorem usune.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2011, 17:28

Kinga strasznie mi przykro z powodu męża, mam nadziję że szybko cos znajdzie.szkieletorek, swietnie wygladasz w ciązy wogóle po Tobie nie widać kilogramów, ja niestety mam 15 na plusie więc fajnie nie jest

szkieletorek

09 sie 2011, 17:31

Jak nie widac jak mam taki brzuszek. Ja jak patrze na niego to wydaje mi sie ogromny. Zresztą ta sukienka jest szeroka ni moze tak nie widać. Choc mam tylko brzuszek.Bo nigdzie indziej mi nie przybyło no prócz piersi.Tak że mam taka piłeczkę.

A ja chyba nie widziałam twojego zdjecia brzuszka.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”