WItajcie kochane,
Megi goń po bankach goń, warto porównać oferty, masz się w razie czego kogo poradzić na co warto zwracać uwagę? niekiedy jest tak, że coś tak jest droższe ale w zamian za to ma się wiele innych rzeczy korzystniejszych więc warto dobrze przejrzec ofertę
Emma, najważniejsze, że szyjka jeszcze twarda i zwarta - oby jak najdłużej, a już nam coraz mniej zostało - dasz radę
lepiej jednak, żeby Twój chłopina mógł spokojnie dojechac
eVe kuruj się, kuruj, na chwile pomęczysz się z lekami ale za to zaraz będzie wszytsko ok
, super że prace w mieszkanku postępują i że okienka już macie
Joasiu, a co go tak daleko wywiało
kiedy wraca?? Trzymaj się, jesteśmy z Tobą
Asika, nie smutaj się słonko zobaczysz zleci czas szybko i Marek wróci i będzie z Wami, jeszcze Ci niespodziewajke zrobi jak teraz
a u nas niby słonko piknie świeci, ale wieje wiatrzysko zimne i w ogóle ziamno jak diabli przez to beee
ja dziś się do szwagierki na kawę na chwilę wybieram, bo nudno mi a ona coś ma się ciężko do mnie wybrac... gwiazda leniwa
wczoraj trochu poprasowałam, dziś pozamiatałam, pomyłam gary, kurze pościerałam monitor i TV poprzecierałam... i jakoś zleciało, a za niedługo idę oko malnąc żeby jakoś wyglądac
przymierzałam dziś okulary - ale dziwnie
muszę się na nowo nauczyć chodzić w okularach, już się śmiałam że cały weekend na to przeznaczę, muszą mi się oczka do nich przyzwyczaić i będzie oky