Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

15 lut 2008, 15:16

meggi_24, no niby cc, ale gin stwierdził że jednak poczekamy jak najbliżej 40tc jak dotrwam, chyba że mnie bóle wcxesniej dopadną. No niby ma tylko 1600km :-D koło 20h bez spania i jest na miejscu.

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lut 2008, 15:17

Emma, mnie tak bolalo przez 3 tyg... nie moglam chodzic, lezec a juz nie mowi o ubraniu normalnym spodni .. katastrofa... lekarz powiedzial mi ze miednica uciska na nerwy i nie ma na to rady... trzeba to przetrzymac..

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

15 lut 2008, 15:19

meggi_24 pisze:mnie tak bolalo przez 3 tyg...

Ja już nawet się do tego bólu przyzwyczaiłam,najgorsze są noce jak trzeba się z boku na bok przerzucić :-D

[ Dodano: 2008-02-15, 14:21 ]
Joanna24. jak masz chłopa w NL to goń go na zakupy do Hema, Zeemana, można się obkupić za małe pieniązki w super ciuchy, a w adidasie,nike czy reeboku też,tylko trzeba trafić.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

15 lut 2008, 16:08

WItajcie kochane,
Megi goń po bankach goń, warto porównać oferty, masz się w razie czego kogo poradzić na co warto zwracać uwagę? niekiedy jest tak, że coś tak jest droższe ale w zamian za to ma się wiele innych rzeczy korzystniejszych więc warto dobrze przejrzec ofertę :ico_oczko:

Emma, najważniejsze, że szyjka jeszcze twarda i zwarta - oby jak najdłużej, a już nam coraz mniej zostało - dasz radę :-D
lepiej jednak, żeby Twój chłopina mógł spokojnie dojechac :ico_oczko:

eVe kuruj się, kuruj, na chwile pomęczysz się z lekami ale za to zaraz będzie wszytsko ok :ico_haha_01: , super że prace w mieszkanku postępują i że okienka już macie :ico_brawa_01:

Joasiu,
a co go tak daleko wywiało :ico_szoking: kiedy wraca?? Trzymaj się, jesteśmy z Tobą :ico_pocieszyciel:

Asika,
nie smutaj się słonko zobaczysz zleci czas szybko i Marek wróci i będzie z Wami, jeszcze Ci niespodziewajke zrobi jak teraz :-D

a u nas niby słonko piknie świeci, ale wieje wiatrzysko zimne i w ogóle ziamno jak diabli przez to beee
ja dziś się do szwagierki na kawę na chwilę wybieram, bo nudno mi a ona coś ma się ciężko do mnie wybrac... gwiazda leniwa :-P
wczoraj trochu poprasowałam, dziś pozamiatałam, pomyłam gary, kurze pościerałam monitor i TV poprzecierałam... i jakoś zleciało, a za niedługo idę oko malnąc żeby jakoś wyglądac :-D
przymierzałam dziś okulary - ale dziwnie :ico_szoking: muszę się na nowo nauczyć chodzić w okularach, już się śmiałam że cały weekend na to przeznaczę, muszą mi się oczka do nich przyzwyczaić i będzie oky :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 lut 2008, 16:27

Cześć babeczki.
Ja po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. O ta poduszkę się niepotrzebnie martwiłam bo to aktualne :ico_brawa_01: Fajnie było. Nasza Jula była jedyną rodzynką wśród chłopców :ico_szoking:
Zaraz odwiedzi mnie moja świadkowa. trochę się nie widziałyśmy, bo ona do Portugalii wyjechała. A teraz jest i mnie odwiedzi. Potem namawiam mężusia na Lejdis w kinie :-D Widziałyście???

asika bądź dzielna! Będzie git!!!

asika82
4000 - letni staruszek

15 lut 2008, 16:28

Joanna a kiedy mężuś wraca?
Myszka_ pisze:niespodziewajke zrobi
Pewnie tak bo to w jego stylu tylko, że teraz to raczej ja mu zrobie- zadzwonie i powiem,ze już tatą jest :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-15, 15:31 ]
Dzięki Mamamamonia musi być git ! :ico_oczko:
Ładna z Ciebie kobitka, to jakieś aktualne zdjęcie tzn czy z malutką w brzuszku? No widzisz nie było co się wkurzać poduszka będzie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Myszka_

15 lut 2008, 16:38

mamamonia, no to super że z tą poduszką aktualne, tak właśnie myślałam, może usunęli ze strony bo już nie ma tej promocji, ale osoby które zapisywały się w jej trakcie normalnie poduszkę dostają - no najwazniejsze, że ją masz :-D
zdjęcie w podpisie rewelacja :ico_brawa_01:
Też myślałam o kinie, ale kurde nie wiem co w tej naszej klitce puszczają...
Może uda mi się męża wyciągnąć jak nie, to wypo i wieczór filmowy w domu, ale to dopiero jutro, bo dziś chopina w pracy a ja na ploty idę :ico_haha_01:

asika82 pisze:Pewnie tak bo to w jego stylu tylko, że teraz to raczej ja mu zrobie- zadzwonie i powiem,ze już tatą jest :ico_haha_01:

kto wie, ale miejmy nadzieję, że jednak będzie przy Tobie/ przy Was :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 lut 2008, 16:40

Dzięki laseczki. Fotka świeżyna sprzed godziny. Chyba ciąża mi służy.

Właśnie się zważyłam i okazuje się że mam mniej o 1,5kg niż tydzień temu. W sumie na + jest 11kg :ico_szoking: To nie tak źle...

O matko, ale pycha... Pierogi z truskawkami jem :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Myszka_

15 lut 2008, 16:45

mamamonia pisze:Właśnie się zważyłam i okazuje się że mam mniej o 1,5kg niż tydzień temu. W sumie na + jest 11kg :ico_szoking: To nie tak źle...

Czytałam gdzieś, że pod koniec ciąży waga może się wahac i nawet spadac :ico_oczko:
Jest całkiem nieźle,a ciąża bardzo Ci służy, w Twoim przydatku stwierdzenie, że córa odbiera mamie urodę sie nie sprawdzą, bo wręcz Ci jej dodaje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lut 2008, 16:46

mamamonia, fota super wogule nie widac zebys w :ico_ciezarowka: byla a te 11 kg to gdzie sie u ciebie miesci bo szczuplutka jestes :ico_haha_02:
meegi mam nadzieje ze mi tez tak szybko przyznadza i ze nie bede musiala po komisjach jezdzic.
Emma pisze:najgorsze są noce jak trzeba się z boku na bok przerzucić :-D
o taaak!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”