Marta to wg moich obserwacji za 3 tygodnie bedziesz miec dodatkowe 2
Wiecie jaka mialam dzis pobudke? Otwieram oczy a nade mna czarna morda cala w bialych kulkach Moj pies zabral sie za rozpakowanie piekarnika ze styropianu Nie chcialybyscie widziec jak wyglada mieszkanie A ten wariat dalej biega i ma radoche, szkoda ze siostra mi zabrala aparat
Ja teraz byłam zajęta papierkami, ale już skończyłam, u nas dzisiaj znajomi będą w sumie taki 3 dzień świąt robimy, w tym koleżanka z córeczką (4 miesiące) mam od niej wziąć nr do znajomej położnej i zadzwonić- spotkać się i pogadać - zobaczymy co mi poradzi itp.
Tuska nie radzę Ci pić mleka na zgagę, na krótką metę może jest dobre, ale potem ta zaraza wraca i to silniejsza.
U mnie jeszcze tydzień temu było 6,5 na plusie. ale po tych świętach to pewnie od razu z 1 kg do przodu (boję się zważyc )
No i siedzę głupia i zajadam sobie ciasta ("dary" od rodziców).
Ale jutro wszystko co zostało pakuję m. niech sobie do pracy weźmie, tam sie chłopaki na pewno ucieszą, a mnie nie będzie kusic
A ja dostałam dzisiaj zaproszenie na ślub na 24 maja i cóż nici z tego, bo mam nadzieję, że właśnie będę rodziła.
Zaczęłam gotować rosołek, dzisiaj dobrze nam zrobi po tym świątecznym jedzeniu
spinka, no co ty, majówką chcesz zostac ,zdradzisz nas?
jestem po obiedzie, zjadłam ziemniaki i chudziutkie mięsko pieczone, na razie w brzuchu spokój. Mam juz schizy na tym punkcie, boje się że znów rozboli na necie pisało że i tak najgorzej jest w nocy no ale wieczorem wezme drugi raz nospe to może jakoś przezyje
a na weselicho to bym sobie poszła ostatnio byliśmy w pazdzierniku ale dokładnie w tym dniu robiłam test i dowiedziałam sie że jestem i bałam się tanczyć bo mnie brzusio pobolewał. Tylko na wolnych sie pokiwalismy i najadłam sie do syta. Były pyszne alkohole, do wyboru do koloru ale niestety nie dla mnie już wtedy