Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2011, 17:43

No ja faktycznie dawno juz zdjęcia nie wrzuciłam, postaram sie w najbliższym czasie to nadrobić.

Co nie zmienia faktu ze i tak swietnie wyglądasz

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 18:55

Kinga strasznie Wam współczuję tej sytuacji :ico_noniewiem:
Mam nadzieję,że szybko Twój coś znajdzie.

A ja dotanę zaraz pie..... :ico_zly:
Zrobiłam te próby wątrobowe i oczywiście wyniki 3 na 4 mam przekroczone :ico_zly:
Ginka się buja w Hiszpanii. Pojechałam do gabinetu, bo tam z nią drugi ginek przyjmuje. Rejestratorka mi dała numer do niego, więc ja happy. Spoko, powiedział,żeby kupić Essentiale Forte, łykać tydzień i powtórzyć badanie. Więc mi ulżyło.
A teraz co?- czytam ulotkę i pisze,żeby nie stosować z lekami przeciwzakrzepowymi :ico_zly: No żesz, a ja ten fragmin biorę. A na fragminie pisze co?- że może uszkadzać wątrobę.
No więc już nie wiem o co kaman. Jest późno, więc się wstrzymam i jutro zadzwonię znowu, ech, wszystko na koniec się wali :ico_placzek:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2011, 20:09

Kocura Bura, dziwne to wszytsko, faktycznie najlepiej zadzwoń jutro znów do lekarza, powiedz jakie masz jeszcze leki za zazywania to moze coś innego wynajdzie.

Przerąbane jak gin na urlopie jest, ja mam ten plus ze zawsze swoim pacjentka daje numer prywatny komorkowy i mozna do niego dzwonić o każdej godzinie.

Ja dzis spotkałam się z połozna i mam wpaśc do szpitala na 17-18 dokładnie 25.08.2011 to wszystko mi powie co i jak i co mam ze soba zabrac i w jakiej ilości.

Oliwka dzis ma szaleństwo w brzuszku, tak sie wypycha że szok :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

09 sie 2011, 20:25

szkieletorek a rzuć linka gdzie to Twoje zdjęcie, bo ja to oprócz tego tematu to nigdzie indziej nie zaglądam jak o ciąże chodzi

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2011, 21:29

Elibell prosze bardzo.
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 41#5552341

Kocura nie denerwuj się bo to nie pomoże na pewno.Jutro na spokojnie idź do tego lekarza albo zadzwoń .Powiedz co i jak , jakie bierzesz leki i wtedy na pewno cos wymyśli.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2011, 21:32

Kocura nie denerwuj się bo to nie pomoże na pewno.
M. też tak mówi.
Zadzwonię jutro rano.
ja mam ten plus ze zawsze swoim pacjentka daje numer prywatny komorkowy i mozna do niego dzwonić o każdej godzinie
ja też mam jej numer, i na każdej wizycie powtarza,żeby dzwonić. No, ale jeszcze nie wpadam w mega panikę i nie dzwonię, ona jest na urlopie w Hiszpanii, każdy ma prawo odpocząć. A w zastępstwie jest ten jej kolega.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2011, 22:00

A tak wygląda moja pościel która zakupiłam wczoraj z Drewexu.
Niestety nie znalazłam zdjęcia kołderki ale wygląda bardzo podobnie do tego śpiworka.
Mnie i Pawłowi o dziwo bardzo się podoba, i wygląda dużo lepiej na żywo niż na tych zdjęciach. Jak wreszcie wysprzątamy tam i wypiorę to wszystko to sie pochwalę.

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 09-08-2011, 22:03 ]
Kocura nie denerwuj się bo to nie pomoże na pewno.
M. też tak mówi.
Zadzwonię jutro rano.
No i ma chłop rację. Bedzie wszystko dobrze .
Daj znać jak coś bedziesz wiedzieć.

A powiedz mi duzo jest podwyższone ?Co pisze w necie o takim wyniku?

elibell
4000 - letni staruszek

09 sie 2011, 22:55

szkieletorek, wyglądas pięknie z brzuszkiem, normalnie jakbyś piłeczke sobie pod sukienkę włożyła dla żartu:):):)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sie 2011, 08:22

Witam w środę u nas ładn apogoda wietrznie i zimno więc cos wspaniałego dla mnie. Jestem popuchnięta ale dużo mniej.

Sama nie wiem co dzis będę robila, bo nic mi nie zostało. może do mamy się przejadę? sama nie wiem.szkieletorek, fajna ta posciel w ładnych pastelowych kolorach.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2011, 08:36

hej :ico_ciezarowka:

wpadam z kawusią :ico_kawa: i :ico_tort: za kolejny nasz tydzień :ico_oczko:

u nas pogoda sie pogorszyła, ale nie pada na szczęscie
ide z Majką na zakupy niedługo wiec mi na rękę ze nie ma upału
dziś pokupuję młodemu kilka rzeczy
ostatnio wpadłam na nasz lumpeksik i kupiłam Majce sukienkę, spódniczkę i młodemu spodnie, wszytsko z jeansu :-D firmowe za grosiki :ico_oczko:

Przemek wymyslił nowe imię -Konrad :ico_haha_01:
pewnie za tydzień znów coś nowego wymysli :ico_haha_01:

Kocura Bura, nie martw sie na zapas, moze te wyniki to kwestia działania leków tych zakrzepowych?
a eseentiale forte to lek w sumie typowo regenerujacy wątrobę, wiem bo też go biorę regularnie przy moim wzw :ico_oczko:

[ Dodano: 10-08-2011, 08:39 ]
szkieletorek, łądna pościelka :ico_oczko: drewex dobra firma podobno :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”