Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum

25 kwie 2008, 09:24

Ja tez melduje sie 2w1. Zadnych oznak porodu. Noc przespana :-D
Niby mi sie juz spieszy ale w sumie to fajnie by bylo urodzic jednak w maju a nie w kwietniu (skoro my majowki :ico_oczko: ) - wiec moze poczekamy choc do przyszlego czwartku?? :ico_haha_01:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2008, 09:25

Wyjść musi :ico_oczko: :ico_haha_01:
musi, musi, :-) ale powiedz mi kiedy? :-D
juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-25, 09:29 ]
witaj felicity :-) zazdroszcze Ci tych przespanych nocy :ico_oczko:

Niby mi sie juz spieszy ale w sumie to fajnie by bylo urodzic jednak w maju a nie w kwietniu (skoro my majowki :ico_oczko: ) - wiec moze poczekamy choc do przyszlego czwartku?? :ico_haha_01:
nawet jak ktoras sie wczesniej wypakuje to i tak pozostanie majowka :ico_nienie: :ico_oczko: nie ma innego wyjscia :ico_oczko:
bo my tu od tylu miesiecy razem piszemy...

Awatar użytkownika
felicity001

25 kwie 2008, 09:31

Nie twierdze,ze nie bedzie majowka - ale tak tylko proponuje :ico_oczko: bo w koncu maj to piekny miesiac :-D

MONIKAB fr

25 kwie 2008, 09:37

piekny miesiac... no i u mnie glowne zalozenie bylo aby dzidzia sie w maju urodzila... ale teraz juz nie mialabym nic przeciwko jakby jeszcze z kwietnia byla :ico_oczko:
a moze uda sie na 1- go maja :ico_noniewiem: ...
ja jestem z prima aprylis, Wiktorek z dnia dziadka, moj A. z... no wlasnie...dzien przed mikolajkami... takie dosc proste daty do zapamietania :ico_oczko:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 kwie 2008, 09:45

nawet jak ktoras sie wczesniej wypakuje to i tak pozostanie majowka :ico_nienie: :ico_oczko: nie ma innego wyjscia :ico_oczko:
bo my tu od tylu miesiecy razem piszemy...
No właśnie. Też o tym myślałam. Że majówki pozostaną majówkami :-)

U mnie NIC nie wskazuje na poród, więc będzie w terminie, albo z cicha pękł :ico_haha_01:

MONIKAB fr

25 kwie 2008, 09:50

dziewczynki mieszkajace za granica... mam pytanko odnosnie paszportu dla maluszka... dawniej trzeba bylo jechac do konsulatu i wyrabiac malcowi takowy dokument... a jak to jest teraz? w koncu jestesmy w unii a granice sa juz otwarte? wystarczy sam akt urodzenia dziecka?

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 kwie 2008, 09:53

Witam Was :ico_haha_02:
szczako tez slyszalam o tym ze jak sie bardzo chce i mysli o tym to sie przenosi :ico_haha_01: Ale to chyba tyczy sie wszystkich sfer zycia....Ze jak sie czegos bardzo pragnie to zawsze sie to przeciaga, a wiec wszystkie co chca urodzic wczesniej zapominaja ze sa w ciazy :ico_haha_01:
Ciekawe ktorej sie uda??? :ico_haha_02:

U nas pogoda jak zawsze z rana do bani :ico_noniewiem: no ale moze po poludniu bedzie ladnie bo wczoraj tez tak bylo!

No a teraz wklejam fotke moich wypocin krawieckich! Nareszcie skonczone! :ico_brawa_01: Posciel do wozka Wklad na dno dwie poszewki na poduszke i kolderka:
Obrazek
Nawet nie wiecie jaka jestem z siebie dumna :ico_wstydzioch:
Teraz zabieram sie za robienie maty edukacyjnej :ico_haha_01:

No cos trzeba robic zeby nie myslec ciagle o dzidzi :ico_haha_01:

Caluski dla was i milego dnia!

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 09:53

Obrazek

witam was kochane i ja w dwupaku
w koncu ja to chyba w nim pozostane jeszcze dlugo,bede wam dopingowac przy porodach i cieszyc sie waszym pierwszym kontaktem z dzieciaczkami :ico_oczko:

tak po za tym to kurcze tak spogladam na wasze suwaczki i powiem,wam,ze ten czas zaczal jakos szybciej leciec-takie wrazenie odnosze

dzis mam ost dzien wolnego a na dzis zostalo mi pojechac na zakupy i poprasowac (wczoraj juz mi sie nie chcialo)
pogoda sie popsula,pada,sloneczko sobie poszlo a szkoda

Awatar użytkownika
felicity001

25 kwie 2008, 09:54

MONIKAB fr, z tego co wiem - to granice mozesz przekraczac albo na paszport albo na dowod. Wiec musisz wyrobic maluszkowi jeden z nich - a ze za dowodem trzeba do polski, to raczej pozostaje nam konsulat i wyrobienie paszportu :ico_haha_01:
Glownie to chyba chodzi o to,ze dokument musi byc ze zdjeciem

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 09:55

dziewczynki mieszkajace za granica... mam pytanko odnosnie paszportu dla maluszka... dawniej trzeba bylo jechac do konsulatu i wyrabiac malcowi takowy dokument... a jak to jest teraz? w koncu jestesmy w unii a granice sa juz otwarte? wystarczy sam akt urodzenia dziecka?
-a wiec Moniczko powiem ci,ze ja musze jechac do konsulatu i wyrobic paszport-dzwonilam tam i pytalam,mam wizyte na 16 czerwca i mam sie tam wstawic z aktem urodzenia ,odpisem aktu malzenstwa i zdjeciem zrobionym na stole maluszkowi

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”