Ja piernicze no w szoku jestem, jak ty to zrobiłaś?? Wielkie brawaMusze sie wam pochwalić bo bardzo sie ciesze,zważyłam sie wczoraj i schudłam 2 kg
normalnie spadl tak jakby z I pietra na twarz, byl nieprzytomny, wezwali karetke jak przyjechala to juz odzyskal przytomnosc mowil ze nic mu nie jest itp.
widzę że większość z nas ma chyba takie samo zdanie, mnie też bardzo podoba się ta foteczka no i Benuś oczywiscie, te jego czarniutkie oczka, kochaniutki.Ulamisiula, juz tyle razy mialam napisac ze Benio na tym zdjeciu w podpisie jest taki sliczny ze az mnie cos sciska normalnie
Olek to sie podciąga z pozycji półsiedzącej a z leżącej to tylko woła "yyyyyyyy"a dziewczyny wasze dzieciaczki podciągają się same do siedzenia?
napisalam posta i mi zjadlo
i co zamówiłaś??idę posiedzieć na allegro bo mam straszną ochotę na zakupki ale niestety chyba na patrzeniu sie skończy
sie robiU nas tez pogoda do kitu, a lena zasmarkana, wiec siedzimy w domu. A jutro nasze spotkanie. Dajcie znac na priva na która godz,
No i gratki dla Kici ze 2 kg mniej!!![]()
![]()
Szczesciaro
![]()
dziękiJa piernicze no w szoku jestem, jak ty to zrobiłaś?? Wielkie brawa![]()
U mnie waga jak na razie idzie tylko do góry
a szalony mąż ciągle tylko kupuje mi na wieczór drożdżówki
a ja nie umiem sobie odmówić takich dobroci.
Ja jak było słoneczko na dworku i cieplutko a Kacper miał katar to i tak wychodziłam, a niech sie chłopak hartuje,no ale jak brzydka pogoda to wiadomo lepiej zostać.A ja daje małemu na katarek kropelki,hmmm...jak one sie nazywają,Nasivin soft,musiałam iść zobaczyćU nas tez pogoda do kitu, a lena zasmarkana
no właśnie Kacper też od razu do stania
Nell sie jeszcze sama nie podciaga do siedzenia i jak pamietam Zuzie to ona predzej do stania z siedzenia sie podnosila niz z lezenia do siedzenia
no dziewczyna z charakterem ci rosnie"ma-ma", "ble-ble" i piszczy i sie wscieka ze przypieta szelkami musi siedziec.
ja tez kiedys wlasnie tak czyscilam zelazko, ale na szczescie nic sie z nim nie stalozastanawiam, czy to żelazko padło od soli czy to zadziwiający zbieg okoliczności
moj Szymon ma takie dlugie stopy ze juz dawno chodzi w butkach 9-12 mies,Nie wiem, co mnie podkusiło,żeby wziąść na 9-12 m-cy![]()
jasne!! dajcie znac gdzie to ja tez sie pisze na takie zawodymłode mamy mogłyby startować w programie pt"Co umiem zrobić jedną ręką"
super to sobie wykombinowalas, nawjazniejszy pomysl i brawa za toPoprostu mały rysunek powiększyłam na ksero do rozmiarów połowy mojej ściany
no to bylo najlepsze w tym poscie z godz. 23.45Jak wstanie to moze pojedziemy na jakies zakupki.
straszne cos takiego przezyc, nawet nie chce myslec jak musi bolec psychicznieWczoraj dostałam smsa od moje przyjaciolki ze jest juz po zabiegu i zarodekjuz od 2 dni byl martwy
SUPEROWOOlek może od 4 dni na okrąglo klepie mama, baba , tata, i papa też już umie robić
no zadna promocja, po porstu 14zł za KGA tak poważnie to gdzie ty masz taki szmateksior, była jakaś promocja czy jak??
Znam to uczucie niby głupie auto a czlowiekowi żalSprzedaliśmy dziś autko stare i smutno troszkę...
Wogóle fajny dzionek
No to super że tak fajnie czas spędziliście, mnie nawet ploteczki nie cieszyły bo ząb tak dokucza że aż w ból głowy przechodzimy dzis mielismy super dzionek
to pewnie żeby wszystko przejrzeć to trzeba tam pół dnia spędzić, ja w takich wielkich to przeważnie lece tylko na dziecięce. I nawet nie jest mi smutno że do siebie nic nie kupieten lumpeks jest wielki w srodku jak market i miesci sie w Sosnowcu
z ciebie to prawdziwy obieżyswiatale jak zobaczyl ze biore GPS-a i obmyslam trase zeby sama jechac to sumienie go chyba zabolalo i zdecydowal sie
wiedzial ze jak on nie pojedzie to sama pojade...hehe
Jaki dajesz eska biszkopciki? Lenka też jest leniuszkiem, butli nie chce trzymać, jedzonko dostaje do dziubka, ale chrupki kukurydziane je sama, ile zje tyle jej, ale często cała jest wysmarowana papką.jak tylko daje mu biszkopcika, skórke chleba albo cokolwiek innego do trzymania i jedzenia to on zamiast rączke wystawić to od razu rozdziabia pyszczek i czeka aż mu włoże
No superMój A nauczył go już pokazywać gdzie jest lampa, tik tak i bozia (krzyż na ścianie) Jak tylko go o którąs z tych rzeczy zapytamy to on od razu patrzy w odpowiednim kierunku
koniecznieDo nas dotarła huśtawka i Olo very zadowolony , musze fotki zrobić
Odważna z ciebie kobieta i tak trzymać.ale jak zobaczyl ze biore GPS-a i obmyslam trase zeby sama jechac
nie znałąm tego określenia, ja myślałam że z serem coś, jakieś placki... już miałam ochote na coś nowego:)cheesburgery- cheesy Więc pewno przepis znacie....
to zadziwiające, ja kiedyś jak kupowałam mężowi to i sobie musiałam koniecznie sobie kupić, czemu ja miałam być gorsza, a teraz to lenka jest najważniejsza, ja może czegoś nie mieć ale dziecko musi mieć wszystko. Taki juz nasz los, ale to bardzo przyjemne.I nawet nie jest mi smutno że do siebie nic nie kupie
no i narobiłaś mi smaka, ale ja smażyć nie będęA ja właśnie robię frytki, coś mnie skusiło, ehhh a od jutra dieta:)
Chyba są firmy LU ale nie jestem do końca pewna, bo zostały w wózku a wózek już spakowany w aucieJaki dajesz eska biszkopciki?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość