Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 wrz 2008, 15:51

hej kobitki!!!
to ja mojowiczka marnotrawna :-D
czasu bark...
mam takie zaległości że na pewno już nie odrobię ale trudno, tęskniłam za Wami!!!!!

u nas przeziębienie panoszy się na całego
Iga ma katar od poniedziałku i coś nie chce jej przejść a teraz dołączył się jakiś kaszel bleeeee
jak chcę jej wyciągnąć gile to jest histeria na cały dom :ico_olaboga:
w ogóle nie daje sobie do nosa dotykać, teraz co prawda już jest lepiej bo chociaż chusteczką mogę jej wytrzeć, bo wcześniej nawet tego nie pozwalała :ico_puknij: nie mówiąc o maściach kropelkach wodzie morskiej itp. itd. :ico_noniewiem:
w ogóle to do lekarza chyba powinnam z nią pójść, ale mnie skręca jak pomyślę o tych babach z naszej poradni :ico_zly: więc na razie sama ją leczę :ico_noniewiem: gorączkę miała tylko jeden dzień we wtorek a teraz jest ok tylko ten katar i kaszel :/

oprócz katarów (które dopadły też mnie i R - a właściwie to najpierw nas a potem Igę)
to u nas brak kasy na całej linii :ico_placzek:
mamy niezapłacone rachunki od 2-3 miesięcy i tylko ponaglenia odbieram... normalnie szok
mam nadzieję że to się wszystko jakoś rozwiąże bo mam dość :ico_zly:

ciuszki qrcze obiecałam kuzynce a mogłabym też moze coś sprzedać i zarobić :ico_oczko:
już trudno :-)

pozdrawiam Was serdecznie i buziaki przesyłam
mimo, że nie mam czasu wpadać to często o Was myślę - jak o rodzince swojej :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2008, 17:23

anza, no to nieciekawie z tymi rachunkami ale ja cie rozumiem bo ja mam na koncie 3 zeta a tu do 10 trzeba przezyc :)

bylismy na tym badaniu i mała na szczescie zasneła
robila je inna pani
niezwykle miła i delikatna
od razu milej bylo

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 wrz 2008, 18:44

a my bylismy wszedzie gdzie zaplanowalismy...i w srode mam wizyte u lekarki...boje sie oczywiscie ze cos jednak bedzie nie tak jakbym chciala...ja juz mam dosc tych moich zamartwian o zdrowie,juz jestem tym naprawde zmeczona :ico_placzek:

Anza,przykro mi ze macie takie klopoty finansowe,pewnie spedza Ci to sen z powiek,twoj mezus zmienil prace juz tak?pewnie ta sytuacja jest chwilowa i jakos sie z tego powoli wytaraskacie!!!3mam kciuki zeby jaknajszybciej!!!!

Jagodka,oj ciesze sie ze nie bylo zle,dobrze ze babka milsza to i od razu inaczej sie przeprowadza badanie co?do kiedy musicie czekac na wyniki?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2008, 20:03

GLIZDUNIA, wynik nam nagra na plyte i w poniedzialek jedziemy do wrocka do jakiejs lekarki innej z tymi wynikami
a do tej tez sie umówimy
wiesz wynik jest od razu ale zaden normalny czlowiek nic z niego nie zrozumie
potrzebna jest interpretacja

mała juz polożona bpo dzisiaj dzien pełen przygód
michal jest na spotkaniu wiec siedze sama

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 wrz 2008, 20:41

Jagodka,no to czekam razem z Wami...bedzie dobrze,zobaczysz...a jak mala z tymi nowymi tikami?ma jeszcze czy jednak to bylo przejsciowe?

u mnie tez juz cisza...dzieci spia...ja zaraz pod prysznic mykam i wpadne tu na plotki :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2008, 20:42

witam, troche was przeczytałam

bylam dzisiaj u mojej kumpeli co w styczniu rodzi.

ale przed wyjsciem Kinga poślizgnęła sie na posłaniu Toresa i walnęła w ścianę :ico_olaboga: popłakała się, troche krewka poleciała z ranki na nosie i troche z nosa, ale szybko się uspokoiła :ico_sorki: więc spoko, ale kurcze teraz ma takiego siniaka na tym nosie, ze sie martwie ze cos nie tak... ciekawe jaka noc bedzie... ale jak jutro dotkne i bedzie marudzic to chyba pojedziemy na przeswietlenie :ico_olaboga: normalnie jestem zestresowana na sama mysl... a mamy jechac do Pucka...

Kamizela kolor ładny - wyglądasz super. a odwaga może kiedyś przyjdzie i zrobisz sie na rihane

klopoty finansowe - bez komentarza - kto ich nie ma???

jagodka24, czekam na wyniki badań

glizdunia super ciuszki

nie pamiętam cio jeszcze bylo...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2008, 20:53

jeszcze tak robi
teraz tak skina glową jak na tym filmie co wam pokazywałam

sama nie wiem co o tym myslec

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2008, 20:58

hejka kobitki!!WROCIŁAM!!
w koncu..
napisze krotko zeby was nie zanudzic...a wiec, mozna nasze wczasy ujac w paru słowach, hotel na 4, pogoda na 3, jedzenie na -2, czystosc w hotelu na 2, na dworze na 1, personel na -2 i do tego Bułgarzy wg mnie sa strasznymi brudasami, ten rejon w ktorym my bylismy, jakies 20 min spacerkiem od centrum Złotych Piaskow po prostu masakra, syf, smieci wszedzie :ico_olaboga: domy jak jakies baraki przedpotopowe i ludzie w tym mieszkaja :ico_olaboga: jedyne co było pocieszajace to darmowe drinki, przynajmniej wieczorem troche rozluznienia, Milka była zaskakujaco grzeczna, slicznie jadła, slicznie spała, lot tez zniosła pieknie, nawet w nocy (jak tam jechalismy)nie marudzila, jak sie przebudziła to z usmiechem, a wiekszosc czasu spała..ze mna troche gorzej, nie najlepiej mi było w tym samolocie, ale obyło sie bez wymiotow :ico_sorki: wszystko byloby fajnie gdyby moj chrzesniak sie nie odwodnił, 3 dni na kroplowkach był, wiec zmartwien nam doszło, a dzis Mila nie jest w najlepszym stanie, rano biegunka, od popołudniowej drzemki chyba z 4 razy wymiotowała, byłam z nia na pogotowiu, to dostała zastrzyk na zatrzymanie rzygania a i tak jak ja polozyłam do łózeczka to sie zwymiotowała, niby podejrzenie jakies infekcji wirusowej :ico_noniewiem: gardło zaognione :ico_noniewiem: a tu weekend przed nami :ico_olaboga: mam nadzieje ze jutro sie lepsza obudzi, choc nie wiem jaka nas czeka noc bo nic nie zjadała, ma niby jakas diete na kleiku ryzowo-marchwiowym z apteki, no ale te pare łyzek co dostała to zwrociła..
poza tym jak wrocilam czekala na mnie wiadomosc ze nie dostane pieniedzy w pazdzierniku bo to zasw ktore doniosłam ZUSowi nic nie mowi, ze jestem studentem i dzwonili z ZUSu do szkoły i tam jeszcze powiedzieli ze moze studia rozpoczna sie dopiero w listopadzie a w takim przypadku ZUS nie moze mi wypłacic pieniedzy,a jakby mi wyplacił to bym musiała zwrocic, w najlepszym przypadku jak studia rozpoczna sie w pazdzierniku to mi nadplaca w listopadzie..ale co mi po tej kasie w listopadzie jak ja teraz bede potrzebowac :ico_olaboga: normalnie porazka :ico_zly:
co jeszcze moge napisac, o was nic nie wiem, bo nie zdazyłam nic poczytac, mam nadzieje ze bedzie troche czasu to nadrobie zaległosci..

[ Dodano: 2008-09-26, 21:13 ]
cosik poczytalam i juz za wczasu pisze zeby nie zapomniec

glizdunia taka zniecierpliwiona byłas moich opowiesci to cie chyba zasmucilam :-D pranie tez rano robilam ale jeszcze przynajmniej z 3 pralki musze właczyc, foty wkleje jak juz dojde do ładu ze zdjeciami na kompie, ale slicznej opalenizny nie ujrzysz niestety bo jednynie 3, moze 4 razy bylismy na plazy, a słonce lapalismy miedzy chmurami :ico_zly:
Milka bała sie na poczatku fal, ale potem sie przekonała i od wody jej odciagnac nie szło :-D

kamizela a ty masz duzo włosów widze i chyba w tych blondach lepiej :ico_noniewiem:

doris sliczne foty w podpisie..

zborra pomysł z gratisowymi zabiegami jest super wg i miejmy nadzieje ze potencjalne klientki przyciagnie...

anza na prawde wspolczuje klopotow finansowych i oby jak najszybciej sie wam skonczyły, bo kiepsko tak nie miec zapłaconych rachunkow, ja bym chyba wogole nie spała :ico_olaboga: juz kombinuje co zrobimy w tym nieszczesnym pazdzierniku, bez mojej renty :ico_noniewiem:

i to na tyle na razie..czytam dalej..

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2008, 21:14

ladybird23, no tak bługaria :) to bylo do przewidzenia
nawet dzisiaj pisałam dziewczynom ze ja mam niezbyt miłe swpomnienia od tych brudasów :)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2008, 21:21

ladybird23, no to nie za fajne te wczasy!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”