hejka kobitki!!WROCIŁAM!!
w koncu..
napisze krotko zeby was nie zanudzic...a wiec, mozna nasze wczasy ujac w paru słowach, hotel na 4, pogoda na 3, jedzenie na -2, czystosc w hotelu na 2, na dworze na 1, personel na -2 i do tego Bułgarzy wg mnie sa strasznymi brudasami, ten rejon w ktorym my bylismy, jakies 20 min spacerkiem od centrum Złotych Piaskow po prostu masakra, syf, smieci wszedzie
domy jak jakies baraki przedpotopowe i ludzie w tym mieszkaja
jedyne co było pocieszajace to darmowe drinki, przynajmniej wieczorem troche rozluznienia, Milka była zaskakujaco grzeczna, slicznie jadła, slicznie spała, lot tez zniosła pieknie, nawet w nocy (jak tam jechalismy)nie marudzila, jak sie przebudziła to z usmiechem, a wiekszosc czasu spała..ze mna troche gorzej, nie najlepiej mi było w tym samolocie, ale obyło sie bez wymiotow
wszystko byloby fajnie gdyby moj chrzesniak sie nie odwodnił, 3 dni na kroplowkach był, wiec zmartwien nam doszło, a dzis Mila nie jest w najlepszym stanie, rano biegunka, od popołudniowej drzemki chyba z 4 razy wymiotowała, byłam z nia na pogotowiu, to dostała zastrzyk na zatrzymanie rzygania a i tak jak ja polozyłam do łózeczka to sie zwymiotowała, niby podejrzenie jakies infekcji wirusowej
gardło zaognione
a tu weekend przed nami
mam nadzieje ze jutro sie lepsza obudzi, choc nie wiem jaka nas czeka noc bo nic nie zjadała, ma niby jakas diete na kleiku ryzowo-marchwiowym z apteki, no ale te pare łyzek co dostała to zwrociła..
poza tym jak wrocilam czekala na mnie wiadomosc ze nie dostane pieniedzy w pazdzierniku bo to zasw ktore doniosłam ZUSowi nic nie mowi, ze jestem studentem i dzwonili z ZUSu do szkoły i tam jeszcze powiedzieli ze moze studia rozpoczna sie dopiero w listopadzie a w takim przypadku ZUS nie moze mi wypłacic pieniedzy,a jakby mi wyplacił to bym musiała zwrocic, w najlepszym przypadku jak studia rozpoczna sie w pazdzierniku to mi nadplaca w listopadzie..ale co mi po tej kasie w listopadzie jak ja teraz bede potrzebowac
normalnie porazka
co jeszcze moge napisac, o was nic nie wiem, bo nie zdazyłam nic poczytac, mam nadzieje ze bedzie troche czasu to nadrobie zaległosci..
[ Dodano: 2008-09-26, 21:13 ]
cosik poczytalam i juz za wczasu pisze zeby nie zapomniec
glizdunia taka zniecierpliwiona byłas moich opowiesci to cie chyba zasmucilam
pranie tez rano robilam ale jeszcze przynajmniej z 3 pralki musze właczyc, foty wkleje jak juz dojde do ładu ze zdjeciami na kompie, ale slicznej opalenizny nie ujrzysz niestety bo jednynie 3, moze 4 razy bylismy na plazy, a słonce lapalismy miedzy chmurami
Milka bała sie na poczatku fal, ale potem sie przekonała i od wody jej odciagnac nie szło
kamizela a ty masz duzo włosów widze i chyba w tych blondach lepiej
doris sliczne foty w podpisie..
zborra pomysł z gratisowymi zabiegami jest super wg i miejmy nadzieje ze potencjalne klientki przyciagnie...
anza na prawde wspolczuje klopotow finansowych i oby jak najszybciej sie wam skonczyły, bo kiepsko tak nie miec zapłaconych rachunkow, ja bym chyba wogole nie spała
juz kombinuje co zrobimy w tym nieszczesnym pazdzierniku, bez mojej renty
i to na tyle na razie..czytam dalej..