Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 22:23

Jagna30, juz robie miejsce dla nowej pocztowki :-D a w sumie nie musze robic, bo cala lodowka jest pusta (z zewnatrz) ;-)

kamilka21, nie wiem, co Ci doradzic odnosnie Twojego M.
prawda jest taka, ze jak nie chce, to Ci nie powie... ja to przerabialam z A., pamietam, jak chodzil non stop zdolowany i rozdrazniony, ale nie chcial mi powiedziec, o co chodzi.. domyslalam sie, ze to przez jego prace (i mialam racje)... powiedzial mi to jakis czas pozniej, jak stwierdzil, ze emocje opadly i moze o tym rozmawiac..
tak wiec, nie naciskaj na M., zapytaj go po prostu, co czuje... jezeli nie bedzie chcial gadac, to ok, ma prawo... pewnie dla niego to tez duze przezycie..

a ja teraz wcinam rybke z brokulami i serek wiejski z pomidorem... A. by chyba na zawal zszedl, jakby zobaczyl serek wiejski na rybie z patelni.. hehe, coraz bardziej podoba mi sie ta "wolnosc" - gotuje sobie, co chce, kiedy chce i ile chce, nikt mi nie zajmuje miejsca na kanapie, nikt nie podnosi deski w kiblu, nikt nie rozrzuca skarpet po domu, nikt mnie nie wygania sprzed kompa... mam wymieniac dalej? ;-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 22:29

margarita83, oj nie przesadzaj z tym kałdunem..jest ok :-D
oj nie jest wierz mi, zapuściłam się ostatnio :ico_zly:
Jestem załamana :ico_zly:
nie wiem czy wejdę w spódniczkę z chrzcin, a chciałam ją założyć w walentynki :-|

Gie tak, ja mam ręcznik położony na lampkę i mam taki półmrok w pokoju ;-)

shoo, Jaspi super się siłuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kurczę jaki on jest sliczny, taki delikatny, sam miód :-)

no nic i ja zmykam myć sie i spać

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 22:35

Kurczę jaki on jest sliczny, taki delikatny, sam miód :-)
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
no nic i ja zmykam myć sie i spać
dobranoc, Marta :-)

a ja wlasnie rozpakowalam film pt. Siedem Dusz - nowy, z Willem Smithem... i zabieram sie za ogladanie go, bo trwa 2 godziny, wiec pewnie przed 12 sie nie poloze.. ale cos za cos, lubie Willa, jest wart 2 godzin mojego snu ;-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

10 lut 2009, 22:42

shoo oki dzieki za rade :) ide robic kolacje :)
super to opisalas :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 22:55

Gie, mała śmieszka.... :ico_brawa_01:
Iwona H, i jak wyszło Ci ciacho???Widziałam...Twojego małego pomocnika.... :ico_brawa_01: Moi jak "czasem" zrobię murzynka,to też mi pomagają...heheheh,ale JEŚĆ:p
Pyszne było ale jednak z samymi jabłkami jest lepsze. Truskawki może byłyby dobre ale takie świeże nie mrożone, trochę ciasto było za wilgotne.

[ Dodano: 2009-02-10, 22:03 ]
A co do pokoiku, to u nas jest tak w dzień
Obrazek
a na noc niestety żeby rozłożyć łóżko muszę cofnąć łóżeczko.

[ Dodano: 2009-02-10, 22:10 ]
IWONA - Patryk chyba zakochany w siostrzyczce, cooo?? Nie jest zazdrosny wcale??
A jak! Zakochany po same uszy :-) A czy jest zazdrosny - raczej nie, czasami tylko jak ma zły dzień, to potrafi krzyknąć na Paulinka jak płacze - cicho bądź :-)

[ Dodano: 2009-02-10, 22:37 ]
Która z Was chodzi do Rossmanna (o ile dobrze pamiętam Gie często tam bywa) - można odebrać prezent www.rossnet.pl/czas_relaksu/?arId=33639
Jutro pójdę i sprawdzę to :-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

11 lut 2009, 09:23

Witam.....

Jak zwykle pierwsza :-D

[ Dodano: 2009-02-11, 08:24 ]
shoo, jak film....?Wart był poświęcenia 2 godz..?

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 09:33

czesc :-)

kamilka21, jak Ci sie zyje z rodzicami? pewnie ciasno, ale lepiej (mniej nerwow), nie? pokaz zdjecie 3 zeba Huberta :-) ...no i lozeczka ;-)

Iwona H, codziennie musisz przesuwac lozeczko? to troche pracy jest...
ja dzisiaj o malo nie spadlam z lozka, jak chcialam podac malemu smoka :/
bo zwykle nie wstaje, tylko tak sie przechylam i lapie sie jedna reka jego lozeczka... no, a dzisiaj sie zle chwycilam i o malo o podloge nie rabnelam :/
taka cene musze placic za wlasne lenistwo...

a co do nocki, to wstawalam chyba 2 razy, za kazdym razem - smok
chyba bedzie nam sie trudno od niego odzwyczaic..

aaa, jednak wczoraj nie udalo mi sie obejrzec tego filmu do konca.. dotarlam do polowy i nie dalam rady dalej, bo oczy mi sie zamknely... dzisiaj go dokoncze, bo fajny jest, ale nie jakas rewelacja (poki co)

aha, mam do Was pytanie.. odnosnie tabletek anty
tak, jak juz Wam pisalam, mialam dostac okres jakis tydzien temu, no, ale nie dostalam.. chociaz wszystko wskazywalo, ze @ sie zbliza... wczoraj dostalam plamienia (?) i pomyslalam, ze to @ sie zaczal i wzielam pierwsza tabletke... ale dzisiaj znowu nic i nie wiem, czy to okres, czy plamienie, czy co...
mam dalej brac te tabletki (tzn. bodajze przez 30 dni, pozniej 7 przerwy), czy co???
po porodzie, wszystko sie rozregulowalo... nigdy nie mialam @ jakos bardzo regularnie, ale miescilo sie to w normie, a teraz?! ostatnia prawdziwa @ pamietam, ze mialam podczas swiat (koniec grudnia).. no i w styczniu echo :/

doradzcie mi cos plissss :/

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 09:46

Witam.
Shoo, tak muszę codziennie przesuwać bo w ciąga dnia jest więcej miejsca przede wszystkim na zabawę dla Patryka. Ale przecież to nie taki wielki problem przesunąć łóżeczko.
A co do anty - nie doradzę Ci bo ja biorę takie,które bierze przy karmieniu i nie robię przerwy.

[ Dodano: 2009-02-11, 08:48 ]
chyba bedzie nam sie trudno od niego odzwyczaic..
Oj... trudno jest odzwyczaić od smoka, Patryk miał do 2 lat :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-11, 08:51 ]
A.......dziś stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: w imieniu Paulinki -to już 6 miesięcy :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
Oczywiście jest też :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Zuzi
:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lut 2009, 09:59

witam z herbatka :)

ja na szybko wstawie foty i moze potem Was doczytam i cos naskrobie - na razie mam troche pracy...

kojec

Obrazek

Obrazek

a tak mi Su wczoraj zasnela w bujaczku (jakby chciala zakomunikowac - ja jestem Pania tego domu... :-D )

Obrazek

burdelowski klimacik w sypialni

Obrazek

nasza sypialnia

Obrazek

Obrazek

moglabym w sumie postawic lozeczko pod sciana tam, gdzie stoi lawa, ale nie chce, bo wtedy mala bedzie lezala bezposrednio pod oknami... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

moze z piatku na sobote sprobuje przestawic to jej lozeczko blizej naszego lozka, zobaczymy czy bedzie lepiej...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 10:00

Iwona H, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Paulinki z okazji polroczku :-D

no i :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Su rowniez z tej samej okazji :-D

pol roku... szybko zlecialo, nie? ;-)

[ Dodano: 2009-02-11, 09:06 ]
Gie, hehe swietna poza w bujaczku :ico_brawa_01:

a co do lozka, to widze, ze macie osobne koldry... to jest moje marzenie :-D my mamy jedna i A. mi ja zabiera co noc.. to jest jeden z powodow do klotni... klotnie o koldre sa the best :-D

sprobuj przysunac lozeczko Su do Waszego, jest wygodniej w nocy, bo sie zrywac na nogi nie musisz :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”