u nas tak samo też robiU nas młody to podnosi głowę i nogi do góry jak chce usiąść-tak jakby brzuszki ćwiczył
to u nas podskakuje tylkoPostawiony drepcze w miejscu albo próbuje podskakiwać, a radochy ma przy tym wiele.
To zostałabyś na stałe czy tylko na jakiś czas? Z kim jak teraz będę gadać przez telefonR wraca w piatek lub w sobote ja nie wiem. Moze wogole. Okaze sie w ciagu kilku dni
To królewna to co ma się wysilać jak i tak będą ją na rękach nosić A tak poważnie to najwidoczniej nie jej pora, a jak ruszy to wszystkie maluchy przegoni.Antosia jak pisalam tez w tyle, w porownaniu z Waszymi dziecmi
super prezentco do prezentu dla dziadkow to tazem z siostra zlozylysmy sie na porzadny komplet recznikow i poscieli oraz koc
z czym jest w tyle?Antosia jak pisalam tez w tyle, w porownaniu z Waszymi dziecmi
ze mną hihiR wraca w piatek lub w sobote ja nie wiem. Moze wogole. Okaze sie w ciagu kilku dni
To zostałabyś na stałe czy tylko na jakiś czas? Z kim jak teraz będę gadać przez telefon
czemu tak mu się zmieniło?Mój D właśnie mi oznajmił, że od jutra pracuje 8-16, a było 7-15. Trochę to utrudni na życie ale nic na to nie poradzę.
dla Krzysia,a ty się nie smutaj,takie "uroki" pracowaniadzisiaj pierwszy raz raczkował na wstecznym tyle, że ja tego nie widziałam, bo byłam w pracy
długo jeszcze na decyzję będziesz czekać?W pracy do du..... nadal w zawieszeniu jestem, bo decyzja nie została podjęta gdzie na stałe mam iść i siedzę póki co w cywilnym i robię za przynieś, wynieś....
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości