Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

16 lut 2008, 18:15

mamamonia pisze:Mój mąż właśnie nagrywa na kamerę jak skręca łóżeczko i mówi do córci, że to dla niej tak pracuje bez wytchnienia

:-D :-D :-D :-D :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

16 lut 2008, 18:57

Witajcie kochane,
Widzę, że wszystkie jesteśmy po ciężkiej nocy... ja też jestem nie wyspana, udało mi się w końcu uśpić kole 8 rano, ale umówiłam się z mamą na zakupy kole 10, to o 9 musiałam wstaw, masakra - jak mi budzik zadzwonił to myślałam, że będę płakać taka byłam niedociumana :( no, ale zmobilizowałam się, wstałam, porobiłam zakupki, potem trochę pogadaliśmy rodzinnie w kuchni (mama, ja, siostra i brat :ico_oczko: ) i poszłam na górę, poczytałam trochę, mężu wrócił z pracy, poszliśmy zjeść, potem sprzątano, tzn. mycie i pastowanie podług bo wczoraj trochu już posprzątałam.
Mój biedny mężu ma pracujący weekend - dziś i jutro praca i zapowiada się, że jutro może nawet do 16 siedzieć, bo mają pilną formę, która musi byc na poniedziałek na 5 rano gotowa do wyjazdu, to jutro muszą ją skończyć i zapakować, żal mi go, teraz właśnie sobie śpi moje kochanie, bo ledwo na oczy patrzył, ale tak to jest jak z II zmiany na rano się idzie...

dziewczynki zaczęły się Wam już skurcze przygotowujące? bo mnie już męczą, najpierw miałam same napięcia brzuszka, a teraz doszedł ból miesiączkowy, fakt to niby normalne, bo macica sobie trenuje, ale te bóle troszkę męczą ehhh
wolałam same napięcia, a teraz tak chwyci to aż wrrr, no ale na szczęście zaraz mija...

Monia, gratuluję zakupów, łóżeczko mieliście na zamówienie robione?
My będziemy nasze skręcać w marcu , mieliśmy to zrobić kole połowy marca, ale Piotrek powiedział, że niektórzy szykują pokoiki a my pokoiku mieć nie będziemy to przyszykujemy kącik i zrobimy to na początku marca :ico_oczko:
już się doczekać nie mogę,bo ciekawa jestem jak będzie to wszystko razem wyglądać hihi

eVe my tu wszystkie ciekawe jesteśmy jak kuchnia będzie wyglądać, mam nadzieję, że wszystkim się pochwalisz hihi i spokojnie zdążysz przed narodzinami, synuś wyrozumiały zaczeka na odpowiedni moment :-D

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 lut 2008, 19:15

Myszka, łóżeczko zamawialiśmy Drewexu Hippo, ale trzeba było troszkę na nie poczekać. Ja też nie mogłam się doczekać jak to będzie wyglądało, dlatego już mam złożone :ico_brawa_01: I mogę patrzeć do woli. Czekam jeszcze na karuzelę i będę puszczać kołysanki :ico_haha_01: Jejku jak dawno nie byłam taka uhahana.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

16 lut 2008, 19:26

mamamonia, to dawaj foty, chwal się kącikiem córy :-D
swojego jeszcze nie mam to Twoim się trochu pocieszę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

17 lut 2008, 00:49

Witajcie ciezaroweczki! Obrazek
Widze ze juz jestescie praktycznie przygotowane na przybycie maluszkow Obrazek super domyslam sie jakie jestescie podekscytowane :ico_haha_01:
Asiu,Joasiu na pewno jest wam ciezko dobrze wiem jak sie czujecie bo przechodzilam przez to samo i pamietam jak sie czulam trzymam za was kciuki na pewno dacie rade Obrazek
Moj maz tez mnie wlasnie opuscil na tydzien bo polecial do Pl i tez mi troszke smutno bo takie wieczory beznadziejne :ico_placzek:
Dziewczyny a co slychac u Malgoski Obrazek jest jeszcze w szpitalu?no i jak sie dziewczyny ogolnie czuja?
Edit,Eve pokazujcie brzuszki bo cos nie chcecie sie chwalic :ico_nienie:
Pozdrawiam was wszystkie bardzo goraco i poglaszczcie malenstwa ode mnie przez brzuszek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 lut 2008, 03:55

Nie cierpię nocek ostatnio :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

17 lut 2008, 08:35

meggi24 w dniu Twoich urodzin

[shadow=violet]
[size=150]Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.
[/size][/shadow]

Obrazek

Życzę szybkiego bezbolesnego porodu

asika82
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 10:52

MEGI 24 STO LAT!!!!!! Pięknej urodzinowej niedzieli Ci życzę! Szybkiego porodu i zdrowego dzieciątka! :ico_prezent:

[ Dodano: 2008-02-17, 09:55 ]
Magda Sz. pisze:troszke smutno bo takie wieczory beznadziejne :ico_placzek:
no właśnie te wieczory najgorsze! Już wolałabym mieć synka przy sobie to będą wypełnione kąpielą, karmieniem a nie takie puste jak teraz.

Awatar użytkownika
Magda Sz.

17 lut 2008, 12:02

Megi24Obrazek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin duzo usmiechu i powodow do radodosci i zeby spelnily sie twoje wszystkiem marzenia no i najwazniejsze zeby synek szczesliwie i szybko pojawil sie na swiecie :ico_haha_01:
asika82 pisze:no właśnie te wieczory najgorsze! Już wolałabym mieć synka przy sobie to będą wypełnione kąpielą, karmieniem a nie takie puste jak teraz.
no wlasnie ja mam chlopcow to chociaz z nimi moge "pogadac" :-D

asika82
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 12:05

Magda Sz. pisze:to chociaz z nimi moge "pogadac" :-D
no tak z Olkiem o misiach a z Dawidem o pająkach hahahah

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”