Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2008, 21:35

Kurcze ale Wam zazdroszcze i mi smutno ze nie moge byc
i ja mi też :ico_placzek:
Kocura a ty do cheesburegrów kupujesz te mięsko hamburgerowe czy robisz jakies swoje? Ja jak zrobie w domu chesseburgery to nigdy nie smakują tak dobrze jak kupione
kupuję takie steki drobiowe, trochę obsmażam na patelni, potem całość na chwilkę do mikro,żeby serek się rozpuścił, mnówstwo warzywek i sosu :-) A nam znowu nie smakują takie na mieście. Tylko w jednym fast foodzie robią dobre, ale tam zawsze są zimne :ico_zly:

Zuzia dziś sama siadła :ico_szoking: Przewalała się po podłodze, nonono wypinała, nóżki prostowała i nagle ją widzę siedzącą. No nie siadła tak prosto jak wtedy , gdy ją sadzam, ale i tak nam zrobiła niespodziankę.
ulamisiula najlepsze życznia dla Benia!!! Ulka, napisz mi od jakiego imienia to zdrobnienie, bo chyba tylko ja nie wiem :ico_wstydzioch: A może po prostu Ben?

[ Dodano: 2008-05-01, 21:36 ]
mama_zuzi1980, a kiedy wielka impreza Zuzi? Pewno w najbliższy weekend?
I co Zuzia pogodziła się,że będzie Kubuś Puchatek?

eSKa
4000 - letni staruszek

01 maja 2008, 21:38

Czasem fajnie jest tak po prostu pobyc z soba w domu
masz racje, takie bycie ze sobą zbliża, jest czas na pogaduchy, wygłupy i śmiechy :-D
Blagam duuuzo fotek!!!!
aparat już spakowany :ico_haha_02: no i relacja też gwarantowana :ico_oczko:

Zmykam już od kompa ide z mężem posiedzieć :-) Do jutra!

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2008, 21:40

Zmykam już od kompa ide z mężem posiedzieć
hihi, posiedzieć? to teraz tak się na "to" mówi? :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

01 maja 2008, 21:40

Zuzia dziś sama siadła Przewalała się po podłodze, nonono wypinała, nóżki prostowała i nagle ją widzę siedzącą.
:ico_szoking: No prosze jaka gimnastyczka, zgrabniara z tej twojej córci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2008, 21:50

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

01 maja 2008, 22:17

A u nas dzień taki sobie.Byliśmy w tym wesołym miasteczku ale tylko 2 godzinki i spowrotem do domku potem przyszła do nas moja kuzynka i tak posiedzieliśmy,pogadaliśmy.Kacperek jak wstał o 15 to dopiero zasnoł o 20,nawet nie zdążył zjeść kaszki i musiałam dać mu butle na śnie.

Dziewczynki to już jutro wasze spotkanie,koniecznie fotki i tez mi smutno ze niemoge tam tez być ale życie długie więc liczę na to że kiedyś wszystkie sie spotkamy :-D Miłych pogaduszek życzę :-D :-D

Kocura no to brawa dla Zuzi :ico_brawa_01: te maluchy czasem nas zaskakują :-D

Miłej nocki laseczki,buźka.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

01 maja 2008, 22:25

Kocura Bura napisał/a:
Sprzedaliśmy dziś autko stare i smutno troszkę...
Znam to uczucie niby głupie auto a czlowiekowi żal :ico_noniewiem: Eve też coś o tym wie :ico_oczko:
no dokladnie, nawet teraz jak sobie przypomne to mi żal
na dodatek sprzedalismy mojej kuzynce ktora mieszka w tym samym miescie i zdarza nam sie widziec ich jezdzacych "naszym" autkiem i tymbardziej wtedy nam przykro.
pewnie nam to minie jak kupimy juz za ta kase swoje auto w UK :-D
ploteczki nie cieszyły bo ząb tak dokucza że aż w ból głowy przechodzi :ico_zly: :ico_zly:
a nic nie pisalas zebys mialas jakies problemu z zebem
mam nadzieje ze zab odpusci i juz przestanie bolec :ico_sorki:
to pewnie żeby wszystko przejrzeć to trzeba tam pół dnia spędzić
nooo dokladnie, czasu mozna tam spedzic duzo, bo jest co ogladac a czas leci ze nawet nie wiadomo kiedy.
Kobieto dla Ciebie wyjjazd do UK to bułka z masłem :-)
i tego sie bede trzymac :-D :ico_sorki:
uz po zakupach placze... Pytam sie co sie stalo a ta mowi ze ona nie chce z Kubusiem tylko z Ksiezniczka :ico_olaboga:
i co wrociliscie sie spowrotem po ksiezniczke??? :ico_oczko:
Jeju dziewczyny Wy juz jutro sie spotykacie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Blagam duuuzo fotek!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: samych dzieciaczkow i was i wszystkich razem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

I odezwijcie sie jak wrocicie i zdajcie relacje :-)
nooo spotkanko juz jutro..SUPER!!!
a relacje napewno zdamy :ico_oczko:

a my wlasnie pozegnalismy znajomych bo siedzieli u nas i sobie piwkowalismy :-D
mam nadzieje ze do jutra wszystkie % wyparuja :-D bo trzeba autko poprowadzic..heh
a jeszcze jutro przed wyjazdem musze ugotowac dla Szymcia zupke i deserek, nie wiem jak ja to zrobie ale mam nadzieje dam rade..najwyzej jak nie zdaze to kupie sloiczki, a co tam :ico_oczko:
musze wyjechac jakas godz. wczesniej tzn. 9.30 wiec musze sie rano streszczac
ale spokojnie dam rade i stawie sie w umowionym miejscu i godzinie :-D
no to dobranoc, do juterka

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

01 maja 2008, 23:33

Ja też ma mam już aparat spakowany, foty będą ma 100%, kurde, czuję się jakbym szła na swaty, hehe Lena jutro będzie miała dwóch kawalerów do wyboru, ta dziewczyna ma powodzeinie, nie to co mama:)
Relacja też napewno będzie, także poczujecie sie tak jakbyście też tam były. Pozdraiwam. Buziaki. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

02 maja 2008, 07:45

Ja pierwsza?? :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-05-02, 07:51 ]
U nas nocka taka sobie bo Olo znowu coś popłakiwał, pobudka o 6.00 teraz położyłam go spać żeby na "randce" nie był marudny :ico_haha_01: tylko że on zamiast spać to sobie gada. Ja lece zjesc sniadanie.

Eve ja zupke mam od wczoraj ale dziś sobie poprzestawiam o 12.00 zamiast zupki Olo dostanie mleko a zupka dopiero ok 16.00 jak będziemy w domku. Ja wyjade 45min wczesniej i to powinno mi starczyć ale z góry przepraszam jak będziecie musiały na mnie czekać bo ostatnio to jakoś nigdy nie wyrabiam na czas :ico_wstydzioch:

Miałam pytać, mamo zuzi a wy na imprezce u Zuzi ile przewidujecie gości ?? same koleżanki czy koledzy też już są brani pod uwagę :ico_oczko: czy po prostu robicie imprezke w swoim rodzinnym gronie?? Bo dzieciakom to chyba trzeba jakoś ten czas zaplanować no nie? Czy same ładnie sie bawią?

[ Dodano: 2008-05-02, 07:55 ]
Pogoda na spotkanko rewelacyjna jak na razie, oby tak pozostało.

Eve a o zębie nie pisałam żeby was nie zanudzać ale byłam już na 4 wizytach bo miałam stan zapalny, wiec byly lekarstwa , leczenie kanałowe i teraz już wypełnił mi kanały na stałe bo niby było ok ale widocznie ciągle coś tam nie gra skoro boli.
Najgorsze że wywaliłam juz na ten ząb 180zł i myślałam że jeszcze tylko plomba i koniec ale chyba jeszcze nie :ico_zly: :ico_zly: I to jest niby gabinet refundowany przez NFZ :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-05-02, 09:26 ]
ale ttu pustki :ico_szoking: myslałam że cos jeszcze poczytam ale niestety,
zmykam na tt w "realu" :ico_oczko: pa

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2008, 10:06

No to przez parę godzin tt będzie "chudszy" o połowę :-D Miłego spotkanka, Dziewczynki! Necik to jednak super wynalazek :ico_brawa_01:

U nas pogoda niespecjalna, jakoś ponuro i trochę wieje, ale nie pada. Może wyjdziemy na chwilkę, niech Zuzanka nie myśli,że tylko ładna pogoda jest na świecie :-D
I okres dostałam drugi w moim "nowym" życiu. Tylko spóznił się sporo. Zastanawiam się, kiedy się "wyprostuje". Czy u Was też jest na razie nieregularnie?

Mam do Was big prośbę! Powklejejcie mi linki albo zdjęcia Waszych wózkówch spacerowych :ico_sorki: Ja się już poważnie rozglądam i mam problem :ico_olaboga:
1. czy lepiej kupić z jedną rączką czy z dwoma? Ten z dwoma chyba lepiej sie składa, czy nie??
2. podoba mi się taki coneco, ale on nie ma w wyposażeniu takiego przykrycia na nóżki, a to chyba się przydaje?? folie można dokupić uniwersalną, ale to przykrycie to nie wiem.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”