karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

11 sie 2011, 11:07

Kocura Bura, to urodzinki twoje beda mialy miesiać po miesiącu :ico_brawa_01: jak mój olek i jagoda :-D młody ze stycznia,młoda z lutego :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2011, 11:16

hej kobietki :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

byłam z rana z Majcią na zakupach, kupiłam jej już drugi ręcznik z konikiem pony teraz bedzie miała swoje dwa nowe a tamte odda braciszkowi :ico_brawa_01:
kupiłam od razu Natalii zeszyty do szkoły, jeszcze reszta ksiazek i z głowy bedzie :-D

za chwilkę idę na zakupy na nasz deptak :ico_oczko: i kupie młodemu kilka rzeczy, brakuje mi czapeczek, skarpetek i rajstopek, musze dzis kupić laktator i smoczek tommee tippee :ico_oczko:

mam juz trzy wielkie pojemniki ubranek dla Małego :ico_brawa_01:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

11 sie 2011, 13:07

karina22 w między czasie poczytałam o tym i w sumie wychodzi że skoro my nie mamy ślubu to mój P też musi uznać dziecko..
Ale dzięki za wyjaśnienie:)

karina22

11 sie 2011, 13:13

marcz89, jako ojciec to tak musi,ale może po urodzeniu maluszka,tyle że ty także bedziesz musiała być przy uznaniu malenstwa:)

elibell
4000 - letni staruszek

11 sie 2011, 13:18

hej hej, nawet nie wiem czy się witałam juz dziś z Wami. Wróciliśmy z abaw, gdie już dmuchają na mnie jak nie wiem co heh, raz mnie coś zakuło i tak zrobiłam "ała ała" już mi kresło kobietki niosły i siadać kazały hihihihi

No i sąsiadkę spotkałam, wizytę z położną miała (pierwsze dziecię) dień po terminie, biedna przerażona, bo tutaj masaż szyjki macicy robią po terminie - jako pierwsa próba wypędzenia maluszka, a naczytała się i nasłuchała, ze to nie miłe, że boli, to jej mówię, że o bolączkach pogadamy jak już urodzi i żeby nie straszyła się sama niepotrzebnie, bo gdyby był to ból o którym nie zapominamy to przecież ja bym z brzuchem nie chodziła:):):)To tyle choć się uśmiała chwilkę:) Powiedziałam, ze jak już malucha zobaczy to zapomni o wszelkich niedogodnościach, bo co miałam ją straszyć??? Ja jej nigdy jeszcze o pierwszym porodzie nie mówiłam właśnie by jej nie straszyć bo sensu nie widzę, przezyje swój to pogadamy sobie o tym:):):)

A poza tym nuda, moja zaraz na drzemkę idzie, ja nóżki odmrażam to dziś z piekarnika będą z frytkami, bo nawet ziemniaków nie mam hihihihi. Mąż dziś do 18 robi może się po niego przejdę chyba że coś się jednak będzie działo nie dobrego u nas z tymi zamieszkami to nie ruszam się poza swoje osiedle

karina22

11 sie 2011, 13:37

elibell, witaj:)ja tez słyszałam że te masaże szyjki bolą :ico_olaboga:

ja na obiad sosik pomidorowy robie,bo niechce mi sie przy garach stać :-D

jutro chyba sesyjkę brzuszkową zrobimy :ico_brawa_01: włąsnie sie umawiam z panią fotograf :-D

elibell
4000 - letni staruszek

11 sie 2011, 14:07

no ja mam fotografa w domu a ciężko się nam zgrać, pierwsze współne 2 dni wolne malowanie, teraz nie wiem w poniedziałek może w końcu się uda, albo we wtorek

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

11 sie 2011, 16:51

Witam i ja :)
Zasiadłam z michą owoców i bitą śmietaną.

Sesje ciążowe fajna sprawa , bardzo sie mi to podobało ale jakoś kasy za wiele nie ma a poza tym nie znam dobrego fotografa co by je miał mi zrobić. Zresztą uroda ze mnie taka że dużo retuszu musiałby robić.

Mała u mnie szaleje niesamowicie. A ja ciągle śpiąca jestem .
Kurcze jak tak dalej będzie to chyba jednak września nie przepracuje tylko w domu będę siedzieć.
Mąż oczywiście mówi że mam sie nie wygłupiać i zapomnieć o wrześniu ale ja bym chyba wolała jednak iść.

U nas słoneczko dziś ale wiatr jest dość chłodny więc nie za fajna ta pogoda tego lata.

[ Dodano: 11-08-2011, 16:53 ]
no ja mam fotografa w domu a ciężko się nam zgrać
Wiesz jak to jest że szewc bez butów chodzi.

Matko mój suwaczek zwariował.Pokazuje 30 tydz chyba oszaleje.

elibell
4000 - letni staruszek

11 sie 2011, 17:08

Wiesz jak to jest że szewc bez butów chodzi.
no wiem wiem, tyle, że widzisz pierwszy raz mieliśmy wolne wspólnie i ważniejsze było pomalowanie pokoju, ale już wiem, że w poniedziałek jednak cos robimy, bo kolega meża ślub bierze i będzie im robił fotki to od razu sprzet będzie rozłożony to i my sobie porobimy, moe nawet w niedziele wieczór, zobaczymy, zależy o której mąż prace w niedziele kończy:) A we wtorek dopiero pojedziemy z dziećmi na kulki, bo plan mieliśmy na poniedziałek by naszą i koleżanki diewczynki zabrać na kulki by poszalały.

U nas to taka też jesienna pogoda niestety, wisi w powietrzu coś, mnie nawet głowa pobolewa i spać się chce ale jeszcze nie pada, pokropiło raz leciuteńko.
Zamieszek póki co nie słychać w naszych okolicach i chyba skikne po męża, to spacerek będe miała i mała też:)

Póki co nogi w piekarniku siedzą już i się robią, jeszcze ryż muszę wstawić i obiad gotowy:)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2011, 19:01

Sesje ciążowe fajna sprawa , bardzo sie mi to podobało
dokładnie, rewelacja taka sesja :ico_brawa_01:

ja życzę kobietki udanego weekendu bo nie wiem czy padnę na forum bo jednak jutro po południu jedziemy na ten zlot do Bydgoszczy i pewnie wrócimy w niedzielę wieczorem i mam nadzieję, że pogoda w miarę dopiszę :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”