hej
Anifas dzięki za te dane KRS, wpiszemy Julka. Szkoda,że dopiero teraz,bo moi rodzice już składali..ale teściowej mówiłam o tym. Znajomym też podeślę dane, może ktoś ich wpisze. Biedne dziecko :-( aż mi smutno :-(
współczuję Tosi, ja jeszcze nie skłądałam rozliczeń a mam wypełnić szwgrowi i sąsiadom wieć jakby co to gdzieś wcisne Julka, już spisałam KRS
to wy zdolne dziewczyny jesteście, ja nigdy nie strzygłam takich małych dzieci, nawet starszych się bałam, bo strasznie się dzieci wiercą i strach, że nożyczki mogłyby krzywdę zrobić, a takie fryzjerskie nożyczki są naprawdę ostre, do tej pory mam blizny na rękach i palcach
ja też Majke strzygę sama, trzeba uważać, fakt ale dla chcącego nic trudnego
mnóstwo fryzjerek obcina dzieci
Słuchajcie tak się zastanawiam czy i kiedy zapodac Majce grysik,,, co prawdaw zupie juz jadła, ale chciałabym taki na mleku modyfikowanym z tym, że mleka modyfikowanego nie zagotuję i jak ten grysik przygotować?
ugotuj grysik na wodzie wlej do czegoś zeby odmierzyć ile go jest np 150ml i wtedy do schłodzonego grysiku dodaj mleko i wymieszaj
Kwiatunio trzymam kciuki za torebke i
dla Izki zdolniacha jest tak pic
ja mam dziś wolneee
bylismy już dziś na sankach, Przemek pchał Majke i miał fajnie a ja z tym wóżkiem musiałam sie przepychac przez zaspy
no ale kaczki nakarmiliśmy
Jest już umowa?
do końca lutego umowa zlecenie jakby na okres próbny
a od 1 marca umowa o pracę
wczoraj juz wszystko podpisałam, do skarbówki zus itp
[ Dodano: 17-02-2012, 15:36 ]
a ja byłam wczoraj u neurologa z Kondziutkiem, jest ok, troche te napiecie nie jest takie jakie być powinno ale pani doktor powiedziała ze widzi że jest ćwiczony
bo jak na swój wiek umie za dużo
wczoraj jej sie wykręcał na brzuch i podnosił głowe z leżenia
ciekawski hehe zagladał co ona tam pisze
na cwiczenia mozemy chodzić ale jak nie przyjdziemy to tragedii nie bedzie, mozemy go pokazac jak skończy rok i 3 lata
i rozmawiałam z kobietkami tam podczas czekania i tak sobie pogadałyśmy, ze wiele mam pogania swoje dzieci robiac im krzywde
a w sumei każde dziecko inaczej sie rozwija, nasza Maja szybko wszystko zaczeła robić przez rehabilitacje, bo wtedy szybciej sie dziecko pionizuje ale wczoraj na własne oczy widziałam kobiete która 4 miesieczne dziecko posadziła
ale nie sobie na kolanach oparte pleckami itp tylko na przewijaku trzymajac za ręce
masakra
ja sobie Konrada nie wyobrazam tak jeszcze sadzać
[ Dodano: 17-02-2012, 15:40 ]
co do podawania innych posiłków też każde dziecko inne
młody ma na razie upodobania inne niż Majka mniej przepada za kaszkami, woli jabłko od innych smakołyków, a zupki najlepiej czyste jarzynowe, ale rosołek na wołowince juz wsunoł i ok