macie wy dobrze , ja już przy tej ciąży mam 30 kg na plusie i do tego jakieś 12 kg przed ciążą przytyłam jak faje odstawiłam waże 106 kg przy 180 wzrostu, oj musze ja zgubić te 40 kg chce być laska jak kiedyś!!!
lalunia, urodzisz i na pewno dojdziesz do wcześniejszej figury ja kiedyś nosiłam rozm.34-36 i ważyłam 48 kg teraz już na pewno do takiej wagi nie wróce ale ten rozm.38 by mi starczył
i ja tez i takie mam postanowienie. Mój mąż liczy że tez sie załapie na to odchudzanie razem z mną bo jak powiedział bedziemy jedli to samo . Juz to widzę jak on je np gotowanego kotlecika hahaha
bez przesady nie można byc takim spaślakiem jak ja ja mam łapy ramiona jak chłop tłuszczu na plecach aż fuj !!! i w łóżku nie chce sie mi ruszać ani mojemu panu też nie tak to nie może być
JA TEZ JUZ CHCE
TAKIEGO MAM DZISIAJ DOLA ZE SZOK PLAKAC MI SIE CHCE I WOGOLE CALA RODZINKA MNIE WKURZA BO TYLKO WYDZWANIAJA I SIE PYTAJA" I CO JAK SIE CZUJESZ TO KIEDY WKONCU URODZISZ?"
CHYBA MUSZE JUTRO ISC DO LEKARZA TO MOZE POWIE CO DALEJ...ALBO MOZE WE WTOREK POJDE BO JAK MNIE WEZMIE NA ODDZIAL TO BEDE LEZEC I LEZEC POKI NIE URODZE A NA DOBRA SPRAWE TO MOGE JESZCZE NAWET Z 2 TYGODNIE TAK LAZIC A W SZPITALU TO TYLKO SIE WYMECZE BO TAM ANI DOBRZE ZJESC ANI SIE WYSPAC
[ Dodano: 2008-03-09, 11:37 ] DZIEWCZYNY JA MAM 13KG NA PLUSIE. MYSLALAM ZE WIECEJ PRZYTYJE ALE DLA MNIE TO I TAK DUZO. PRZED CIAZA WAZYLAM 51KG TAKI SZCZYPIOR BYLAM ALE MAM TAK GENETYCZNIE MOJA MAMA TEZ TAKA JEST I BABCIA TEZ.
Moj mąż do szczypiorów ( jak wy to nazywacie ) nie należy ale nie jest spasiony tylko taki ubity. Ma 180 cm wzrostu i waży 82 kg tak ze 4 kg mniej dobrze by mu zrobiło. A ja mam 165 cm wzrostu i ważyłam od zawsze 54 kg no a teraz mam 69 kg więc mam prawo czuc się ociężała.
lalunia pisze:i w łóżku nie chce sie mi ruszać
tez to mam ale za to mój pan nadrabia hihihi
[ Dodano: 2008-03-09, 11:44 ] No a mój pan to się cieszy , ze ptzytyłam bo powiedział że teraz to przynajmniej mam dupcie a przedtem to mówił że taka wysuszoną miałam