mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2008, 11:24

Hej laseczki, no Wy juz pewnie razem kawke spijacie. Szczesciary!!!! Czekamy tu nas Was. Ciekawe ktora pierwsza sie pojawi. Ja obstawiam na Eve-Blyskawice :-D

Kocurka, ja mam spacerowke Graco wiec chyba cie to nie interesuje, bo ona nie wyglada jak typowa Parasolka. Ale dla Zuzi mialam wszytkie mozliwe rodzaje wozeczkow i Parasolke, taka wypasiona tez, i byla fajna, ale poniewaz miala 2 raczki skladalo sie ja "po dlugosci" i nie powiem zeby tak malo miejsca w bagazniku zajmowala.
Tu stronka: http://www.el-jot.com.pl/katalog.htm Miala taki model tylko jasno niebieski z el. granatowymi.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 maja 2008, 12:12

Hej,hej,dziewczynki czekamy na relacje ze spotkania :-D :-D no i ciekawe którego kawalera Lenka wybierze :-D :-D :-D

Kocura to jest linka do mojej spacerówki http://www.allegro.pl/item340584303_mag ... spiro.html
no i jak dla mnie to lepiej jest jak są dwie rączki jakoś tak wygodniej.I wiesz to jak sie składa to chyba nie zależy tylko od rączek.No i na pewno okryje na nóżki sie przydaje,bo folie to można dokupić uniwersalna.A jeszcze co do wyboru spacerówki to ja najbardziej zwracałam uwagę na to żeby siedzisko było głębokie i szerokie i tak jest w mojej spacerówce bo wiadomo wtedy maluchowi jest wygodnie.
Najgorsze że wywaliłam juz na ten ząb 180zł i myślałam że jeszcze tylko plomba i koniec ale chyba jeszcze nie :ico_zly: :ico_zly: I to jest niby gabinet refundowany przez NFZ :ico_puknij:
ojej skąd ja to znam.

Ja zmykam na spacerek bo ładnie dziś tylko jeszcze muszę pranie wywiesić.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2008, 13:33

ja najbardziej zwracałam uwagę na to żeby siedzisko było głębokie i szerokie
masz racje , ja jeszcze patrzylam aby byla dobra amortyzacja bo tak naprawde to te nasze szkraby sa jeszcze bardzo malutkie i taki zupelnie twardy wozek to chyba nie za bardzo bylby dla nich wskazany....

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2008, 13:52

mama_zuzi1980, Kicia10, dzięki za info na temat wózków. Chyba najpierw muszę pochodzić po sklepach i popróbować, a potem może znajdę upatrzony model na allegro- taniej :-)
Dziewczynki to się zagadały na całego! A my tu czekamy....

eSKa
4000 - letni staruszek

02 maja 2008, 16:14

jestem :ico_brawa_01: ale tylko wpadłam poczytać i zmykam obiadek gotować
Wiec na moją relacje musicie poczekać :ico_oczko:
Ale było suuper

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

02 maja 2008, 17:02

Ja też się melduję, ale też później napiszę relacje bo muszę lecieć jeszcze na pocztę, a poresztą moi rodzice przyjechali i idziemy teraz na spacerek. Wieczorem napiszę i wkleję zdjęcia. Było super, dziewczyny bardzo miłe i sympatyczne, a chłopcy super przystojni i zdolni. Wydawało mi się że znamy się od lat, wkońcu tutaj na necie jesteśmy sobie bliskie wszystkie. Pozdrawiam i do zobaczenie później.

eSKa
4000 - letni staruszek

02 maja 2008, 17:59

No więc w skrócie: spotkanie jak dla mnie bardzo udane, pogadałysmy o sprawach poważnych i pierdółkach, zjadłyśmy pyszne gofry ze śmietaną :ico_wstydzioch: no i była herbatka, kawa, czekolada (do wyboru do koloru :ico_oczko: )
Dziewczyny są bardzo otwarte i sympatyczne, no i oczywiście niezłe laski a dzieciaczki ... dużo by pisać, Lenka cudnie maszeruje na swoich długich nóżkach (dżaga z niej będzie że hoho) :ico_brawa_01: a Szymuś strzela takimi uśmiechami że mozna go zjeść. Ogólnie to wydaje mi się że Szymon z Olkiem są na podobnym etapie rozwoju, Lenka wyprzedza ich bardzo, no ale to kobieta, wiec normalne :ico_oczko: Jest wyższa od naszych chlopaków.
Po tym spotkanku i bliższym poznaniu Gosi jestem na 100% przekonana że znajdzie super faceta i będzie szczęśliwa bo naprawde fajna dziewczyna. A Eve tylko mnie utwierdziła w tym że wyjazd do UK to dla niej "Bułka z masłem"
No i jak przystało na Eve po naszym spotkanku ona jeszcze pognała do Tesco po ciuszkowe zakupki :-D :ico_brawa_01:

A teraz foty:

A co tam fotki jak jest z nami taka panna ;)
Obrazek

Każdy w swoją stronę (Lenka i Szymuś)
Obrazek

Mój ci On :)
Obrazek

Lenka
Obrazek

[ Dodano: 2008-05-02, 18:04 ]
Kocura jesli chodzi o wózek to mnie się aktualnie taki podoba ale nie wiem jak się sprawuje http://www.allegro.pl/item356600799_woz ... a_red.html
(oczywiscie ze swojego Xlandera jestem zadowolona i to bardzo)

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 maja 2008, 19:39

Ja też tak chce jak wy.
Eska, Eve, Gosia super że się spotkałyście, szkoda że wszystkie tak nie mozemy.
Normalnie wam zazdroszcze :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2008, 19:47

Ale sliczne foteczki :ico_brawa_01: Ogladalam je normalnie z rozrzewnieniem w oku :-) Jakbym Was znala cale zycie :-) I tlumacze mezowi "O tu jest ta i jej dzieciaczek" itd normalnie czad jak ten net nas wszytkie zblizyl. A Wasze dzieciaczki sa cudowne a mamusie takie eleganckie i usmiechniete i w ogole na naj naj :-) A Lena na tej ostatniej fotce no Kociak taki sliczny ze szok :ico_szoking: :-D :-)

Beda jeszcze jakies zdjatka? :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

02 maja 2008, 21:15

no to i ja sie melduje :-D
dopiero wrocilismy od znajomych, tzn. wrocilam ja i Szymon bo M jeszcze zostal i Ci znajomi maja go przywiezc za 30min pod dom, a co tam niech sie nagada :-D
na spotkanku bylo superowo, czas zlecial nawet nie wiem kiedy
na poczatku jakos nam ciezko bylo zaczac rozmawiac, ale pozniej juz sie rozkrecilysmy pelna para :ico_brawa_01:
no wiec tak:
mamo_zuzi no zgadlas...ja bylam pierwsza na spotkanku :-D
eska to super laska, taka szczuplutka ze jak na nia patrzylam to mialam takie wyrzuty sumienia ze szok :ico_placzek: eska ma super figurke, nawet moj M byl pod wrazeniem ze taka szczuplutka za co dla niej :ico_brawa_01:
Olo na poaczatku dal sie poznac jako powazny kawaler, mina powazna na calego, ale po obadaniu sytuacji i nowych ciotek śmial sie w głos...taki misiaczek slodziutki :ico_brawa_01:
gosia jest baaardzo sympatyczna i ulozona kobietką, bije od niej takie cieplo i tyle pozytywnych wibracji, mimo wszystko tego co przeszla potrafi sie usmiechac i wspaniale to cieplo przekazuje Lence :ico_brawa_01:
A Lenka taka drobniutka ślicznotka, ubrana na rózowo jak cukiereczek...
uśmiechnieta od ucha do ucha, a zebow ma tyle ze szok :ico_szoking: Gosia mowila ze juz 8 bedzie!!! moze nasze chłopy w koncu rusza z tymi zebiskami :-)
i donosze ze Szymon najbardziej rozbrykany z calego towarzystwa, chcial na rece i domagala sie tego jak zwykle.
Posiedziałysmy w coffe heven, ja wypilam herbatke dziewczyny kawke i sobie poplotkowalysmy. Szymon skonsumowal zupke buraczana na fotelu, zaliczyl drzemke i tak nam czas zlecial do 15.30 :ico_szoking:
a my jadlysmy pyszne gofry!!! poszlysmy usiasc z nimi na laweczke bo byly takie wielkie i takie smaczne...mmmmm juz wiem gdzie sie wybrac na gofry :ico_oczko:
jeszcze po spotkanku wpadlam na szybko do tesco, kupilam Szymciowi czapke z daszkiem i 2 bluzeczki z kr. rekawem na lato :-D
no i jak wychodzilam z tesco jak wzielam Szymona na rece to okazalo sie ze on caly przesikany :ico_szoking: nie wiem czemu bo przeciez przebieralam go w trakcie spotkanka... noo ale coz przebralam go dopiero w domu i tam jeszcze sie okazalo ze w pieluszce jest mega kupa..ehhh normalnie wszystko na raz :ico_oczko:
a po przyjezdzie zmierzylam Szymonowi goraczke i okazalo sie ze ma 38,1st :ico_olaboga: nie wiem od czego to?? dalam mu nurofen i goraczka spadla ale teraz tez chyba jakis taki zbyt rozgrzany...no juz sama nie wiem
mam nadzieje ze to tak tylko jednorazowo z nadmiaru wrazen a zadna choroba :ico_nienie:
noo fotki zaraz wklejam :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”