Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 lut 2009, 13:28

Witam.
Zaczelam czytac was juz rano ale nie mialam sil na pisanie.
Noc byla koszmarna Wiki wymiotowala co chwile :ico_placzek: A jak zasnela to w miedzy czasie budzila sie Jula na karmienie.Wiec glowa mi peka :ico_olaboga: Juz pisje 2 kawusie.

GIE babka z allegro rzewczywiscie OK :ico_brawa_01:

Ja lozeczko Juli mam przy samym naszym lozku wiec jak co to wystarczy wlozycz reke przez szczebelki :-)

U nas pogoda tez tragiczna deszcz ze sniegiem :ico_olaboga:

Acha dla Pauli i Zuzi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 13:55

szkrab, współczuję, pewnie dopadła małą jelitówka :ico_olaboga:

no cóż ja zaglądam co jakis czas i właściwie tu jest cholerna cisza :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

11 lut 2009, 13:58

A ja wzięłąm się w garść i posprzatałam...byłam na zakupach(oczywiście zapomniałam iśc na pocztę :ico_zly: Sorry SHOO,ale obiecuje że wysle..wybacz :ico_sorki: )
Obiad wstawiony,dzisiaj Kalafiorowa(ja uwielbiam,reszta nie bardzo :ico_noniewiem: )
W tej chwili jem kisiel truskawkowy...tak mnie naszło że musiałam sobie ugotować...Nie wiem...mam zachcianki jak kobieta w ciązy.. :ico_noniewiem:
Oczywiście winę zwalam na plastry...i teraz jak minęła mi ta grypa żołądkowa,mam cholerny apetyt właściwie na wszystko...Mam nadzieje,że utyję... :ico_sorki: Tzn...nie aż tak bardzo :ico_sorki:

Pogoda "pod psem"..chciałam wyjść z mała na spacer...ale deszcz pada... :ico_zly: I tym sposobem jestem udupiona....U Was tez taka pogoda????
Emilce chyba też się to udziela...bo marudna od rana :ico_olaboga:

Jeżeli chodzi o łóżeczko...ja mam daleko odstawione...w ogóle jak widzę to macie malutkie te pokoiki...ja mam wielkie "LANDARY"pokoje ponad 20 m.kw. do tego cholernie wysokie bo prawie 4 m.A całe mieszkanko ma około 100 m. kw.
No i chcemy to z mężem wykupić...także ma być nasze :-D

[ Dodano: 2009-02-11, 13:00 ]
Łoooo matko.....miało być ..."mam nadzieje,że NIE utyje"...o mada faka...jakbym jakims sucharem była...hehehehhe :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 14:34

Jagna, Kamilko, Szkrab dziękujemy :ico_sorki:
a no zleciało te pół roczku. Czas szybko leci.
Byłam w Rossmannie i dostałam prezencik :-D

[ Dodano: 2009-02-11, 13:37 ]
jak widzę to macie malutkie te pokoiki...
Małe, nasze całe mieszkanie ma 40m kw. Ciasne ale własne :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jagna30

11 lut 2009, 14:58

Iwona H, powiedz..o co chodzi z tym Rossmannem..,?
Małe, nasze całe mieszkanie ma 40m kw. Ciasne ale własne
Pewnie...co racja to racja... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 15:09

Wchodzisz na stronę www.rossnet.pl. rejestrujesz się tam i po zalogowaniu drukujesz kupon z numerem, można też tylko go przepisać na kartkę. Idziesz z tym nr do Rossmanna i w kasie wydają Ci prezent. Później cyknę fotkę co jest.

[ Dodano: 2009-02-11, 14:12 ]
W paczuszce jest to:
Żel Dove 55 ml + mleczko do ciała 50ml
Lakierek do włosów Nivea 50 ml
Cif do stali nierdzewnej 100 ml
i perfumki C-thru1,2 ml

[ Dodano: 2009-02-11, 14:21 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lut 2009, 15:38

przepraszam, ze nie zagladalam, ale dzisiaj przez caly dzien (tzn. w przerwach pomiedzy praca) pisalam mail'a do kolezanki... chyba wyszloby z tego z 6 str. A4, a ja napisalam gdzies polowe dopiero... :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale mialysmy duzo zaleglosci...

No tak, dzisiaj 11-sty, wiec stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Su i Paulinki i dzieki za Wasze :ico_tort: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ale czas szybko leci...

JAGNA - usmialam sie z tego "mada faka" :ico_smiechbig:

postaram sie odezwac do Was z domku :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 15:44

A ja wzięłąm się w garść i posprzatałam...byłam na zakupach(oczywiście zapomniałam iśc na pocztę :ico_zly: Sorry SHOO,ale obiecuje że wysle..wybacz :ico_sorki: )
spoko :-D

aha, Iwona H, Twoja kartka jeszcze nie doszla, sprawdzilam skrzynke :/
Łoooo matko.....miało być ..."mam nadzieje,że NIE utyje"...o mada faka...jakbym jakims sucharem była...hehehehhe :ico_puknij:
hehe, ja juz mialam napisac COOOOOO? :-D jak przeczytalam "mam nadzieje, ze utyje" :-D

ja wlasnie wrocilam z poczty.. dzizas, kolejka jak stad na Syberie :ico_szoking:
ale tam tak zawsze...

narzekacie na pogode, a ja sie spocilam, tak cieplo... 23 stopnie, lampa, slonce, nie ma wiatru, ludzie w krotkim rekawku chodza... bleee, jak mi cieplo :/

a na poczcie doznalam szoku, bo babka pyta czy wyslac "por avion?" (samolotem), no to mysle sobie, ze tak, przeciez wszystkie paczki zagranice lataja samolotem ( :ico_puknij: ), chcialam jej powiedziec "no, por la taxi" :-D ale mowie, si, por avion... i widze, ze ona priorytet zakresla na tym druczku :ico_szoking:
zaplacilam ok.50 euro :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i myslalam, ze zemdleje tam przy okienku...

jak sie A. dowie, to chyba padnie... a ja na zakupy sie juz chyba nie wybiore :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-02-11, 14:48 ]
a teraz w ramach topienia smutku w jedzeniu, podgrzalam sobie pizze i ja szamam :-D

Awatar użytkownika
Jagna30

11 lut 2009, 16:55

shoo, :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: 50 euro...?Nieżle....

Iwona H, oks,mam już ten kod...?A pytanie...czy to okazuje sie przy zakupach,czy można od razu podejsc do kasy po prezent???

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 17:11

A pytanie...czy to okazuje sie przy zakupach,czy można od razu podejsc do kasy po prezent???
Ja akurat kupiłam słoiczki małej ale myślę,że spokojnie możesz podejść do kasy bez robienia zakupów.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”