monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

Re: wiosna-lato 2013

27 mar 2013, 09:11

Witam ...

Ja dzis malo co wyspana jestem :ico_noniewiem: bo maz na 1 zmiane pojechal dzis do pracy a ja wstalam po 4 zrobic mu sniadanie i bulki do pracy. jak pojechal to troche sie polozylam jeszcze ale jakos i tak spac mi sie chce... w nocy tez sie bardzo krecilam i przewracalam z boku na bok :ico_noniewiem: plecy mnie w nocy okropnie bolaly :ico_noniewiem: kolejna dolegliwosc na sam koniec ciazy :ico_olaboga: jak lezalam na prawym boku to bylo lepiej niz na lewym bo na lewym lezac to juz nawet zebra mnie bolaly :ico_sorki: ja to juz nie mam wygodnej pozycji do spania... :ico_noniewiem: ehhhhh

tibby nogi juz chyba lepiej... choc wczoraj po wizycie u lekarki pozwolilam sobie po 3 dniach siedzenia w domu na dlugie lazenie po sklepach i wieczorem mialam spuchniete stopy ze az mnie skora swedziala na stopach ale polozylam sie i zadarlam nogi wysoko na poduszce ia jkos troche pomoglo. a dzis po nocy to mniejsze opuchniecie jest ale przy kostkach widac ze obrzek jest. ale juz przynajmniej nie wygladaja jak stopy Fiony wiec jest jakas poprawa :ico_oczko:

udanych zajec w szkole rodzenia :-)

jenny kochana uwazaj to co jesz zebys nie musiala znowu sie trudzic i cierpiec przez te niestrawnosci... :ico_sorki:

ziolo na urlopie odpoczniesz sobie w koncu i nie bedziesz taka zabiegana juz :ico_oczko:

anza my tez mamy samochod i od samego poczatku cos sie w nim psuje :ico_zly: to jest taka cholerna skarbonka ze czasem to juz chyba wolalabym nie miec auta ale wlasnie bez niego tez by bylo zle bo juz sie czlowiek do wygody przyzwyczail :-P my teraz mimo duzych kosztow zwiazanych z wyprawka to jeszcze wlasnie samochod musielismy oplacic bo wszystko jak na zlosc sie skonczylo w nim i ubezpieczenie i przeglad :ico_zly: i troche kasy poszlo :ico_zly: do wyplaty meza bedziemy teraz ledwo ciulac ale co zrobic takie zycie :ico_noniewiem:

Maja sliczne imie :-)

monikaA88

27 mar 2013, 09:25

tibby :ico_brawa_01: za 25 tc. :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 mar 2013, 09:39

moniko, dziękuję :ico_sorki:

dla was :ico_tort: i :ico_kawusia: za skończony 25tc!!!!!!!!!! Zleciało mi od tych 20 mega szybko! Oby do 30tc tak dalej szybko uciekało :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Gosia, dla was również :ico_brawa_01: za kolejny skonczony (18tc?)

Dziś ta szkoła fajna :-D Nie mogę się doczekac. I dowiedziałam się, że wspierają akcję I LOVE ZIEMEK (szczegóły na fb). Ja dla tego malucha zbieram nakrętki po butelkach już prawie rok. I jak tylko zobaczyłam ich logo i specjalny pojemnik na nakrętki, to jeszcze bardziej polubiłam tą szkołę. Dziś biorę swoje nakrętaski i im podsypię :-D
Skoro taką małą rzeczą możemy pomóc, to dlaczego nie.

anza, gratuluję 120 dni do końca i wiesz... zapraszam do odliczania! ;-) Już nie ja będę jako ostatnia do odliczania :ico_haha_01:

monika, a u ciebie już 3 z przodu w odliczaniu!!!!!!!!!! :ico_szoking: dobrze, że z nogami już lepiej.

U mnie nocka bez wstawania, ale nie powiem, że mi się nie chciało. Ale lenistwo przeważyło i spałam do rana jakoś. :ico_sorki: Młody dał nam pospac wyjątkowo do 8 :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 mar 2013, 09:43

no i po poprawieniu pierwszej strony na odliczaniu widzę, że:

Sosna - ma już ostatnie 3 tyg. do rozpakowania! Dzidzia donoszona!!! Może rodzic w każdej chwili od dziś. Mam nadzieję, że wpadnie chociaż po porodzie i da nam znac jak dzidziuś. Brawa kochana!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Shiva - kochanie, brawo za 7 okienko!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Już coraz bliżej do końca. Trzymacie się?

donatka - dziś 100dniówka!!!!!!!!!!!!! :ico_prezent:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 mar 2013, 09:45

Witajcie
tibby ja Juz jestem 5kg Na plusie. Mam ogromna nadzieje, ze nie przytyje 20kg. Super, ze szafe zrobia przed swietami.
Ja jeszcze tylko dwa dni musze przezyc w przedszkolu.
Maz ma jeszcze dwa dni wolnego. Prosilam zeby siedzial w domu, bo pewnie dzisiaj przyjdzie przesylka albo jutro. Kupilam kilka kompletow dla dzidziusia. Jeszcze DVDz joga dla kobįet w ciazy, niemowlat I starszych dzieci. Jeszcze cos o oddychaniu w czasie porodu. Wszystkie DVD uzywane od jednego spzedawcy I taniutko zaplacilam.
Pochwale siezakupami za kilka dni, bo czasu bede miec sporo ;)
Wy widze Juz wyprawka pelna para.
anza ja tez miewam takie dni. Trzymaj sie :ico_pocieszyciel:
Milego dnia

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 mar 2013, 09:48

tibby brawa za 25 tydzien :ico_brawa_01: mam wrazenie, ze Ty lecisz jak strzala, a ja wleke sie za Toba ;)

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2013, 09:53

Witam!

MISIA, MONIKA bardzo się cieszę, że po wizycie wszystko dobrze.

TIBBY za skończony 25 tc :-)

U mnie dziś 18 !

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2013, 10:01

witam :)

ja dziś sobie nie pospałam, zasnęłam ok 24, no i Szymek się obudził 6.50, do tego wstałam z bólem głowy,
jesteśmy po śniadanku, zaraz pójdę umyć włosy i o 10 jadę z mamą na zakupy spożywcze,

tibby za 25tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Małgorzatka za 18tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

to ja postawię z okazji tych 100 dni :ico_tort: , oby szybko zleciało :ico_sorki: ,

ziolo super, że urlop za 2 dni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:,

Monika współczuje nocki, oby takich jak najmniej :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 mar 2013, 10:17

donatka26 moze w dzien nadrobisz nocny sen? Ja to bez problemu zasypiam w dzien, jesli tylko mam mozliwosc to ja wykorzystuje ;)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2013, 10:34

Ziolo ja nie lubie spac w dzien, jakos szkoda mi dnia na spanie, poza tym maz ma popoludniowki i ja sama z Szymkiem, a on nie spi w dzien, jedynie moge polezec, dam rade :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”