Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

02 maja 2008, 21:17

Witajcie, już jestem ponownie. Więć spotkanko uważam za bardzo udane, dziewczyny są bardzo życiowe i normalne a w dodatku grzeszą urodą:))) Nie miałam problemu z ich rozpoznaniem, z dala widziałam jak siedzą i rozmawiają, po prostu wybijały się urodą, noi były z dziećmi w tym samym wieku:) Rozmawiałyśmy na różne tematy, piłyśmy, podziwiałyśmy umiejętności naszych dzieci. OLEK świetnie robi papa i kręci głową pokazując NIE, można z nim nawiazać szybko kontakt, Szymon jest bardzo rozgadany, jest żywy i uśmiechniętym chłopcem. Chyba się umówili z Lenką bo w jednym czasie spali i w jednym sie obudzili. Lena patrzyła to na jednego to na drugiego. OLO i Lenka to takie włochacze. OLO nawet ciągnął Lenkę za "warkocze".
Eska i EVE zgrabne dzieczyny, bardzo dobrze mi sie rozmawiało, czułam więź z nimi. Bardzo żałujemy że nie byłyśmy wszystkie, ale kiedyś naprawde warto dograć wspólne spotkanko. Więcej dziewczyn, ja już mówię że gdyby było w kAt to ja służę wolnymi miejscami na nocleg:)))
OK a teraz to na co wszyscy czekają...ZDJĘCIA:)

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 maja 2008, 21:29

Ja normalnie sie prawie poryczałam Obrazek po tym co przeczytałam i tak jakoś mnie za serducho łapało.Super dziewczyny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bardzo sie cieszę ze udało sie spotkanie i czekam jeszcze na więcej zdjęć,koniecznie :-D :-D

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

02 maja 2008, 21:29

Dziękuje za miłę słówka :ico_wstydzioch: .
Gratulacje za zrzucone kologramy.Ja niestety nie wiem ile teraz ważę z prostej przyczyny-nie mam wagi i narazie nie korci mnie żeby kupić.Ostatnio jem jak ptaszek.2 kanapki ok.południa, potem 2 ok 18-20 i koniec.tylko herbaty piję strasznie dużo.To jest niestety jedyny mój nałóg.A obiady późne robie dla męża który na to ostatnio nie zasłóguje, ale to juz dłuższy temat.

Dzis wróciliśmy od teściów.Wszystko mnie boli ale myslałam że bedzie gorzej.Oni mają jeden "ala-skalnia" przed domem a drugi to było niewiadmo co zarosnięte perzem i chwastami.Teść kiedyś tak poukładał kamienie.Powierzchnia tego to 8m długości i 2 wysokośći.Ten placyk jest ukośny, opadający od tarasu w dół.I wczoraj z Kachą-siostrą Pawła wszystkie te stare kamienie wyrzuciłyśmy, potem wszystkie zielsko trzeba było wypielić, powykopywać korzenie , wyrównać ziemię-trzeba było ją taczką przywieść ale w tym to nam na szczęście teścui pomógł ale już w wyrównywaniu to zostałysmy same.Od tych łopat nas te ręce dziś bolą.Potem na tą świerzą ziemię trzeba było ułożyć kamienie i nowa warstwa ziemi żeby się nic nie zsówało.I dopiero potem kilka kamieni na ozdobę i między nimi posiałyśmy kwiaty.A miałysmy takiego farta, że przez cały dzień było upalnie, to znaczy jak sie macha łopatą w słońcu to zawsze jest upalnie.A jak tylko skończyłyśmy to po pół godzinie zaczął padać dzień i skończył dopiero dziś w południe.Chyba nad nami ktoś czuwał.A dodałam że ten mały skalniaczek co był przed domem też rozebrałam i na nowo zrobiłam?Teściowa sie śmiała, że gdybym tam mieszkała na stałe to dom byłby wyremontowany w ciągu wakacji.Teść sie do remontu zabiera już 3 rok i zrobić nie może a dom jest drewniany i juz zaczyna wszystko skrzypieć.Chyba przemyślę to i na wakacje sie naprawdę tam wybiorę. :-D

Strasznie zazdroszczę Wam tego spotkania.Jak ja bym sie z chęcią wybrała gdzieś miedzy ludzi!!!

Kocura Benek to Benedykt, :ico_haha_01:
Ostatnio zmieniony 02 maja 2008, 21:35 przez ulamisiula, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 maja 2008, 21:30

No widzę ze jeszcze Gosia jest online to jest szansa na obejrzenie jakiś zdjątek :-D :-D

[ Dodano: 2008-05-02, 21:34 ]
Jejku Ula to ty jesteś strongwomen :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jesz żeczywiście jak ptaszek ja w porównaniu do ciebie to jem tonę.

Awatar użytkownika
eve81

02 maja 2008, 21:37

AAA I JESZCZE CHCE POWIEDZIEC ZE MI BARDZO GLUPIO BO GOSIA ZROBILA TAKI SUPER, NIEPODZIEWANY GEST I KUPILA KSIAZECZKI DLA SZYMCIA I OLKA A JA NIC NIE MIALAM DLA LENY :ico_placzek: MAM NADZIEJE ZE JESZCZE UDA MI SIE TO NADROBIC!!!! :ico_sorki: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 maja 2008, 21:40

Mnie dziś moje dziecko rozbawiło na maksa.Miał jakiś super humorek i ja go prowadzałam pod paszki a ten jak zobaczył tatę to biegiem do niego aż sobie podskakiwał,no myślałam że padnę,tak to śmiesznie wygląda.Potem to mu sie tak spodobało że cały czas tak robił i strasznie sie przy tym chichrał.

eSKa
4000 - letni staruszek

02 maja 2008, 21:40

eska to super laska, taka szczuplutka ze jak na nia patrzylam to mialam takie wyrzuty sumienia ze szok
no proszę gruba się odezwała :ico_puknij: :-D Dodaje że Eve i Gosia też zaliczają sie do super lasek.
bije od niej takie cieplo i tyle pozytywnych wibracji,
tak zgadzam się,

Dawajcie te foty bo jestem ciekawa :-)

Miałam już isc spać bo jakoś tak mi się ziewa ale zdjęc nie przepuszcze , poczekam aż się pojawią :ico_haha_02: .

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

02 maja 2008, 21:41

SUPER MAMA NR 1 I OLO, NA POCZĄTKU KAŻDY PRZY SWOJEJ MAMIE...
Obrazek
SUPER MAMA NR 2 I SZYMUŚ, JUŻ WIEMY SKĄD SZYMEK MA TAKI PROMIENNY UŚMIECH
Obrazek
ALE GRZECZNE DZIECI...A LENA JAK NA DAME PRZYSTAŁO W ŚRODECZKU.
Obrazek
NA PLACU TROPIKALNYM, MOŻE Z MOIM PRZYSZŁYM ZIĘCIEM
Obrazek
A TU MY DWIE KOBIETKI
Obrazek
PANOWIE OBOK SIEBIE, A LENA BIEDNA NIE WIE KTÓREGO WYBRAĆ:)
Obrazek
SZYMO BIERZE SIĘ DO ROBOTY, CHYBA CHCE WYGRAĆ CASTING:)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 03 maja 2008, 23:33 przez gosiaperelka, łącznie zmieniany 6 razy.

Awatar użytkownika
eve81

02 maja 2008, 21:45

PIERWSZE SPOTKANIE
Obrazek

MAMUSIA Z CORECZKą
Obrazek

MAMUSIA Z SYNUSIEM
Obrazek

SZYMCIO Z CIOCIA ESKA W REALU:
Obrazek

śLICZNOśCI-LENA:
Obrazek

SZYMON DAJ SPOKOJ JA POZUJE DO ZDJęCIA :-D
Obrazek

WYMIANA DZIECIACZKóW
Obrazek

CIOCIA DAJ NOSKA
Obrazek

UśMIECHNIETA GOSIA :-)
Obrazek

W OCZEKIWANIU NA PRZEWIJANIE :-D
Obrazek

POZEGANIE PRZY FONTANNIE:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2008, 21:47

Kocura Benek to Benedykt
:-D no tak podejrzewałam. Ben to mi się jednoznacznie kojarzy z Benem O. z Dżemu- stąd inspiracja może?

Super Wam się spotkanko udało! I pogoda jaka super, wygrzałyście się w miłym towarzystwie, ach... Super foteczki, ale ja jeszcze czuję niedosyt, dziewczyny pewno też :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”