Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 11:42

noo, myśmy imiona dla chłopca wybrali w zeszłym roku :-D z naszych drugich imion, po Krzyśku Allan, a po mnie Aleksander :-) (znaczy ja mam Aleksandra, żeby nie było :ico_oczko: :ico_haha_01: )

a jak już byłam w ciąży i Chłop się chwalił testem to mówił, że to chłopiec, więc mu kazałam myśleć znów nad imionami, a on mi dzwoni z pracy i pyta, jak mi się Amelia podoba :-) :ico_puknij: ni i weź się tu dogadaj, mówi, że zrobił chłopca a żeńskie imiona mu się szwendają po głowie :-) no i będzie Amelia Aleksandra jakby co :-) no i dodatkowo myśleliśmy, żeby tutaj było łatwo, bo jak mój K. ma przeliterować swoje imię Krzysztof :-D to juz ciarki mu idą, ale niestety odpowiednika brytyjskiego podawać nie można.. ale i tak największy ubaw mamy, jak próbują wymawiać nasze nazwiska :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: na mnie radekka mówią :-D

oki, ja już jeden filmik obejrzałam, zaraz serialik wrzucam i żeby nie było, siedzę i nic nie robię, bo wczoraj opeery dostałam za pranie i umycie garów :-)

[ Dodano: 2008-09-10, 11:43 ]
no właśnie, Marcia toż 10 dni Ci zostało :-) :ico_brawa_01: przed wstąpieniem w ostatnią legalną formę niewolnictwa :-D (wczoraj na filmie usłyszałam taką definicję małżeństwa)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 wrz 2008, 11:44

moj mąż z kolei skłania się bardziej ku Bartkowi.
Popieram,Bartki to super chłopaki!
ha ha ale pomyśl z drugiej strony - to jedyna prawdziwa, suprr niespodzianka, jaką życie może Ci przynieść i byle zdrowa była - reszta to tylko dodatek...
Pewnie,że tak,dlatego się nie przejmuje za bardzo,co ma być to będzie,byleby zdrowe było i ładnie spało w nocy :-D

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 wrz 2008, 11:45

siedzę i nic nie robię, bo wczoraj opeery dostałam za pranie i umycie garów
i dobrze bo powinnaś się oszczędzać :-) fajnie tak sobie legalnie poleniuchować choć mnie też czasami ponosi jak nic nie robię

[ Dodano: 2008-09-10, 11:46 ]
Pewnie,że tak,dlatego się nie przejmuje za bardzo,co ma być to będzie,byleby zdrowe było i ładnie spało w nocy
otóż to :-) lepiej bym tego nie ujęła :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 11:46

i ładnie spało w nocy :-D
noo, o tym to nawet nie próbuję śnić i marzyc na jawie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale gdyby tak ładnie po kąpanku, jedzonku, odbiciu kładło się w kołyskę i tak z tylko 2 razy w nocy (podręcznikowo) wstało na cyca - to będę ze szczęście popłakiwać :ico_sorki: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-10, 11:48 ]
choć mnie też czasami ponosi jak nic nie robię
kurczaczki i to najgorsze, że ja to jakbym robaki w pupie miała :-D usiedzieć mi ciężko, a juz czuję się lepiej :-) dlatego siedzę i ściągam filmy i oglądam jeden za drugim, żeby tylko do kuchni po picie chodzić :-)

oki, lecę na kolejny filmik :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 wrz 2008, 11:54

gdyby tak ładnie po kąpanku, jedzonku, odbiciu kładło się w kołyskę i tak z tylko 2 razy w nocy (podręcznikowo) wstało na cyca - to będę ze szczęście popłakiwać
No ja tak z Bartusiem miałam(oprócz tej kołyski,bo zasypiał sam koło mnie jak go po czółku głaskałam),więc teraz na 100% da mi potomek popalić :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 12:43

secret25, noo, to jak tak myślimy na zasadzie przeciwieństwa, to moje małe będzie się darło wniebogłosy, ale za to długo spało :-D bo mój Norbert to kwilił, jak mała owieczka, ale za to co 1,5 godz jadł... heh.. co by nie było - damy radę :-D :ico_sorki:

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

10 wrz 2008, 12:52

wkoncu w ciazy mamy do czegos prawo??
na pewno do kulturalnego zachowania, milusiu :ico_oczko: w sumie nawet nie wiem, o co chodzi. rozumiem, ze chcialas byc obsluzona bez kolejki, bo w ciazy jestes i ci odmowili i wynikla draka, nie???
jak bedzie chlopak to tez Szymek, Patryk albo Aleksander :-D :-D
u nas narazie jest albo Carlos (hmm :ico_noniewiem: ) albo: Aleksander, Alexander lub Alexandro :ico_oczko: ale nie sklaniam sie ani ku jednemu, ani drugiemu :ico_noniewiem:

No i bedzie wojna chyba rzeczywiscie, bo duuuuzo chlopakow bedzie :-D u nas narazie 7 do 3 :ico_noniewiem:
Lece, bo nic nie zrobie... papatki!!!

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 13:34

No i bedzie wojna chyba rzeczywiscie, bo duuuuzo chlopakow bedzie :-D u nas narazie 7 do 3 :ico_noniewiem:
noo, u nas też przewaga chłopców - ale może wojny nie zakładajmy, może tylko będzie większe zapotrzebowanie w gospodarce na prezesów dużych i prężnych firm :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 14:52

wróciłam, byłam zawieźć zwolnienie do pracy, po drodze wjechałyśmy z mamą do kuzynki i jak już jechałam do domu to wjechałam w samochód nauki jazdy L :ico_placzek: , szybko nie jechałam, a takie szkody, ale dobrze, że nic mi ani Szymkowi nie jest, wolno jechałam, tamte zaczęły hamować i ja nie wyrobiłam :ico_placzek: poza tym , że chce mi się ciągle płakać :ico_placzek: , dzwoniłam do męża i mówił, że nie mam się denerwować, ale tak nie łatwo, mama mówiła to samo i że na nam na części, bo cały zderzak i maska z przodu do wymiany :(, ale lampy są całe, trawiłyśmy też na fajnego gościa od tej L, że wszystko załatwił, policji nie wzywaliśmy. Ale jestem zła na siebie, ciągle chce mi się płakać :ico_placzek: ,

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 15:25

donatka26, Kochana, niestety, tak to juz bywa z tymi L-kami.... a Ty się napij meliski, połóż i postaraj zrelaksować, bo Szymkowi bankowo nic nie będzie, chyba że z Twoich nerwów... ja w tej ciąży miałam już dwa wypadki samochodowe, więc wiem, że najlepiej głęboko oddychać i myśleć o swoim spokoju, reszta nieważna, bo to tylko rzeczy, które można naprawić albo wymienić... noo, także luzzz i głęboko oddychaj

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”