Za kolejne tygodnie dziewczynki czas leci nieubłaganie do przodu i super
A ja po zakupkach troche nakupilam ale jeszcze sporo brakuje byłam w komisie i tam troszke ciuszków kupilam i na wyjscie ze szpitala komplecik polarowy ocieplany i w razie to jeszcze w przecenie znalazłam cudny kombinezonik ale juz taki troszke cieńszy bo kwiecien to jeszcze chlodno jest i do tego wanienka buteleczki 2 szt pampersy mala paczuszka mleko 1 opakowanie w razie czego ,płyny do mycia balsam proszek płyn do płukania i takie drobiazgi i niezle zaplacilam a gdzie jeszcze ale co tam ja lubie takie zakupki ide sie rozpakowac i polezec bo padam ze zmeczenia i znowu pól nocy nie spałam chyba za bardzo nad tym wszystkim mysle ostatnio
mi się słodkiego zawsze chce
teraz wcinam jogurcik.
ale mam już drugi dzień z rzędu zgagę i mnie denerwuje...
i w dzień spać się chce a w nocy się kręce i wierce
aga216, a co tam masz do roboty?
ja teraz w końcu mogę sobie poczytać książki i coś dla siebie zrobić, bo nie myślę o tym że jeszcze tego nie mam na studia i tego nie umiem... jak dobrze teraz mieć spokój
tabogucka pomału wszystko wysprzątasz i będzie pięknie. mnie to dopiero czeka
magda1614, super,że zakupy udane
Chyba każda z nas uwielbia takie zakupki
A powiedz jaki płyn do mycia kupiłaś ?? Ja się zastanawiam nad Balneum Baby Basic ale nie wiem czy dobry,bo nigdy nie kupowałam
chwila przerwy ufffff
bo mała sie buntuje i chwilka na polezenie sie nalezy Dobrusia, mamy nowa szafe w przedpokoju i trzeba było wszystko na nowo u kładac
ale mam zadyszke,brzuszek juz mocno przeszkadza
ja ostatnio czułam taki dyskomfort i myslałam ze mała gdzies uciska na drodo moczowe a tu wyszły jakies bakterie w moczu i leukocyty i dostałam furagin na 5 dni
aga216, to lepiej odpocznij i nie przesadzaj z porządkami
Ja mam to samo z pęcherzem, ciągle mi dzidzia ciśnie w pęcherz i jak siedzę to jest dobrze ale jak tylko wstanę to chodzę w pół zgięta i sikam po parę kropelek
I takie mam uczucie pieczenia od środka i jak siku robię to też czasem piecze ale nic nie wyszło w badaniach moczu,a furagin biorę ze 3 miesiące już na te nerki
Najważniejsze,że nic się nie dzieje złego,a jak boli to trudno Takie uroki końcówki ciąży