LEMONII 24, hihihi ten domek jest na wsi hihihihi nie nie w miescie to nie ma co patrzec, takie same ceny jak piszesz,

ale A. praca jest w takim mniejszym miasteczku wiec nam to mieszkanie na wsi przypasuje hihihihi a domek oczywiscie do remontu calkowitego ten szary co nam sie tak spodobal no i chcemy go troche wypicowac zeby zdobyl troche na wartosci, bo mamy zamiar mieszkac tam tylko cztery do pieciu lat, wiec szkoda byloby jakbysmy stracili na nim kase. No zobaczymy jak bedzie.
Hehehe a widze ze z kwiatkami masz to samo co ja hihihihi mi tylko taki baobabik przetrwa gdzie na poczatku jest gruby a po miesiacu wyschniety jak nitka i te nozki cieniutkie sie robia, wyschle jak u staruszkow, hihihih wtedy mi sie przypomina zeby podlac hihihih, teraz cos znowu odzyl bo przez cala zime wygladal jak zdechlak. A tak to zadne kwaitki niewiem jak pielegnowac....i wody zapominam dolewac.....
hmmmm a mi tez sie marzy jechanie samemu zeby cos kupic do umeblowania, ale jak na wsi bedziemy jechac to jak to autobusu spakuje rzeczy? hehe niestety tez musze z A. jechac, a wolalabym sama bo calkiem inny gust mamy hihihi i nikt by mi nie narzekal, chyba czas zrobic prawo jazdy, tylko sie boje.....a ty masz prawo jazdy??
Natashka, hihihi a u nas tez slonko!! Normalnie 20 stopni mamy na dowrzu ( tak ja czuje hihihi ) chodze na sweterku cienkim po dworzu hihi bez kurteczki hihihi

nareszcie wiosna idze!
lulu81, a co to za wypadki cio?? hihihi no i wlasnie dobrze ze dluga sukienke masz, nikomu nieprzyjemnie tanczyc z siniakami na nogach hihihi, uwarzaj na siebie!
Aga_fr, ja chyba na automatyczna dietke przeszlam hihihi samej mi sie nie chce jesc bo za cieplo jest, za to duzo pije!