u mnie tez sie zapienilo ...u mnie po sodzie sie zapieniło jak piwo, wieć chyba chłopak, zobaczymy w marcu czy sie sprawdzi:)
super wiesci .. ja gdy poszlam na pierwsza wizyte tez bylam w 5tc2dHej dziewczynki;) wczoraj byłam u lekarza i jestem w 5tc 2d i termin mam na początek maja;)
mi ten apetyt to chyba stanol w miejscuiw_rybka, ja mam taki apetyt ze w szoku jestemco 2 h musze cos zjesc
![]()
jak nic chłopaku mnie tez sie zapienilo ....
tak miałam w pierwszej ciązy...ale potem zaczęło lecieć, i lecieć do przodu...az naleciało 20 kgwczoraj weszlam w 3 miesiac i nie przytylam jeszcze ani 1 kg a nawet schudlam 1 kg i tak pozostalo
no niestety takie sa poczatkiBoże dziewczyny w przedszkolu był koszmar...jak tylko wszedł do sali to płacz, krzyk i lamentpani chciala go zagadać to zaczął tupać nogami i większy ryk...wyszłam (uciekłam) po godzinie jak troszkę zabawił sie zabawkami...z rodziców prawie jako ostatnia wyszłam
jak tak bedzie codziennie to nigdy nie zdąrzę do pracy
![]()
- nie wpieniaj mnie,bo bedziesz bita i szarpana i lamana na koleChoć już dobrze sie czuję...
- najpierw byla faza winogrona,a potem jablka az do samego koncaZ Zuzią jadłaś jabłuszka powiadasz..
- pojdziesz na zwolnienie,to bedziesz miala czasjak tak bedzie codziennie to nigdy nie zdąrzę do pracy![]()
przydadzą sietrzymamy kciuki
nie wpieniaj mnie,bo bedziesz bita i szarpana i lamana na koleco musi sie stac,zebys poszla na to L4
hihipojdziesz na zwolnienie,to bedziesz miala czas
Witam co do jabłek,winogron i słodkiego to u mnie chyba obojniak będzie bo wcinam jabłka i drozdzówkidzwoneczek82 napisał/a:
Z Zuzią jadłaś jabłuszka powiadasz..
- najpierw byla faza winogrona,a potem jablka az do samego konca
dacie rade jeszcze kilka dni i nie będzie chciał iśc do domuBoże dziewczyny w przedszkolu był koszmar...jak tylko wszedł do sali to płacz, krzyk i lament pani chciala go zagadać to zaczął tupać nogami i większy ryk...wyszłam (uciekłam) po godzinie jak troszkę zabawił sie zabawkami...z rodziców prawie jako ostatnia wyszłam jak tak bedzie codziennie to nigdy nie zdąrzę do pracy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość