mam pytanie czy ktoras z Was moglaby zobaczyc na espumisanie dla dzieci po ilu dniach wyrzucic od otwarcia? bo moj M wyrzucil pudeleczko a otworzylam go 4.09 wiec jesli po 28 dniach to juz niedlugo, musze wiedziec zeby nie przetrzymac za dlugo

malinka no to ladnie z ich strony ze posla gratis pake, tylko w sumie po co ci pampy skoro nie jestes z nich zadowolona?
zirafka nie macie rodzenstwa?kuzynow?jakichs bliskich przyjaciol,
ja przestalam malego odbijac, jak sie naje to go trzymam jeszcze z 5 min tak jak przy karmieniu zeby mial glowke wyzej niz brzuszek i powiem Ci ze w ogole mu sie nie ulewa od gdzies tygodnia lub wiecej, moze sprobuj tez nie odbijac?
Sortowalam dzisiaj ciuszki, mam juz 2 wielkie wory na smieci rzeczy ktore na Oliego sa juz za male.. wiekszosci z nich nawet mu nie zalozylam..
u mnie też sie nazbierrało, ale ja odaję ludziom ktorych na to wszystko nie jest stać, a że pracuję w administracji to znam kilka takich rodzin, nie należą do tzw marginesu, ale po prostu sa nie poradni życiowo albo po prostu ich nie stac . więc ja problemu nie mam, zawsze ktoś sie znajdzie i baaardzo ucieszy.A co do ubranek ja mam 3 wory na śmieci
ja też mam komu pooddawać a nawet poodsprzedawać, dlatego zbieram w worki, a już niedługo jadę do mamy i tam mam siostrę w ciąży, a i u męża w rodzinie jest osoba, która ma zamiar się starać o dzidziusia. Zresztą nie ma znaczenia czy kogoś stać czy nie stać, mi się wydaje, że takie ciuszki to bez sensu jest kupować nowe. No może kilka sztuk, ale nie wszystkie, bo przecież ile to dziecko ponosi. Więc ja oddaje nawet tym co są dobrze usytuowani, no bo po co mają zbędnie wydawać pieniądze. Zresztą jak ja bym potrzebowała to wiem, że też dostanę i na pewno nie będę tego gromadzić.u mnie też sie nazbierrało, ale ja odaję ludziom ktorych na to wszystko nie jest stać, a że pracuję w administracji to znam kilka takich rodzin, nie należą do tzw marginesu, ale po prostu sa nie poradni życiowo albo po prostu ich nie stac . więc ja problemu nie mam, zawsze ktoś sie znajdzie i baaardzo ucieszy.
A ja wlasnie nie mam komu dac cholercia bo jestem w sumie ostatnia dziewczyna ktora ma dziecko, to znaczy wiekszosc moich kolezanek urodzilo od paru miesiecy do 2 lat temu i kurcze nie znam nikogo w ciazy..u mnie też sie nazbierrało, ale ja odaję ludziom ktorych na to wszystko nie jest stać,
No wlasnie to jest dziwne ze ja mam takie gazy a maly prawie w ogole.. skoro by to bylo od jedzenia to powinien miec tak jak ja.. ale dobrze wiedziec ze tak pisza bo mam taaaaka ochote na cole, zaraz sobie pojde w koncu kupicże to bzdura, że od naszego jedzenia mały może mieć w wzdęcia
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość