Anuszka, o takim kolorze kupka moze oznbacza po prostu ze cos nie tak zjadlas ale gdy taka kupka bedzie sie utrzymywac najlepiej skontaktowac sie z pediatra. tak nam mowila polozna.
tak do halasu warto przyzwyczajac, ale wiesz ostatbi nasz odkurzacz ktory na szczescie sie popsol byl taki glosny ze glowa bolala. a ten super cichy i tak nie jest taki cichy jak go reklamuja. moj malutki sypia przy tel radiu i komputerze, odkurzacz nie przeszkadza mu wcale, a zeby go uspokoic w nocy szczegolnie wlaczam mu suszarke, i zasypia na momencie
to taki moj sposob na mojego marude, obwiazac w kocyk ciasno i wlaczyc suszarke zeby halasowala i maluszek spi jak zabity, sprobujcie
[ Dodano: 2008-04-09, 17:53 ]wiecie co jeszcze mojego kropeczka uspokaja? bujanie w nosidelku samochodowym, robimy go w bambusa ze zaraz bedzie autkiem jechal
uwielbia samochodem jezdzic, odpalamy silnik a maly juz spi, albo bardzo spokojnie patrzy w okienko
niestety dlugo tak nie wytrzymuje, gora 2 godziny, tak wytrzymal dzis, jak bylismy na zakupach
[ Dodano: 2008-04-09, 17:54 ]dziewczyny a jak wyglada u was sprawa z seksikiem?
probowalyscie juz?
[ Dodano: 2008-04-09, 17:56 ]jakich zabezpieczen przed ciaza bedziecie uzywac? boje sie wrocic do pigulek, boje sie ze znowu mnie roztyja.