Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

29 lip 2008, 08:42

dziendoberek

Kasiek nie zauwazylam Cie bo mialam juz Kamizele na nasteonej stronie a ze przywyklam ze ty zawsze jeszcze pozno jestes to mi sie pokielbasilo :ico_haha_01:

Kamila za zabka Wiktorka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: '\

Oskar tez w dizen potrafi spac ok 2,5-3,5 godziny zalezy...i w ciagu dnia jak nie spi to tez jak ja mu nie dam bo np cos robimy choc w sumie z wlasnej woli jeszcze mu sie chyba nie zdarzylo tez przyjsc i powiedziec ze chce spac :ico_haha_01:

zaraz idziemy do przedszkola do kolezanki bo sama siedzi i jej sie nudzi, po 11 do domu, maly spac a ja sie poopalam i dalej konczyc robote swojha bede..juz amm 2 prania zrobione, podlogi pomyte, jeszcze tylko szybki obiadek, prasowanko, i kurze i finito i dzis musze koneicznie te menu na chrzciny malego zrobic i liste zakup[ow a wieczorem jeszcze musze po rodzicow na lotsniko juechac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 12:19

witam
nocka ok,pobudka o 6.30,wiedziałam że będzie wczesniej,teraz spi od 11.30
pogoda super

ja rano poprasowałam górę ciuchów,zrobiłam pranko,przyszykowałam sobie na placki ziemniaczene już,tylko doprawić i smażyć,zupę mam z wczoraj jeszcze i pomyłam podłogi
zaraz ide wysuszyc głowe i zrobić sobie kawkę :-D

jutro rano idziemy do zdrowych dzieci i po skierowanie na badanie krwi,po drodze kupię paprykę i zrobie leczo bo mam znowu cukinię
ogórki też chce kupić i zakisić,kupiłam sobie w koncu duży słój,jeszcze nigdy sama nie kisiłam,muszę mamy popytać ile czego na ten słoik trzeba
ostatnio jak jechalismy zatrzymalismy się przy polu kukurydzy,D nazrywał troche ale jeszcze za młoda( i tak zjadłam ją mimo wszystko hihi :ico_oczko: ) ,jakieś 2 tyg i będzie w sam raz :ico_brawa_01:

ale sie nagadfałam hehe i tak sama do siebie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

29 lip 2008, 15:44

czesc kochane

Pozdrowienia ze słonecznej Italii :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

jutro mija tydzien jak tu jestesmy jest super ! kuba sie troszke przestawil ze spaniem zasypia okolo 15 i spi do 16/17 a wieczorem zasypie przed 22 :ico_oczko:
nie mam czasu za bardzo na net ale w wolnych chwilach was czytam i wiem na biezaco co u was

w dnień przed wyjazdem , pojechaliśmy z T na zakupy , zostawiliśmy kubę z dziedkami , i dali mu pic z literatki i przegryzł ją , mówię wam ,niby wszystko wypluł ale brakowało malutkiego kawałeczka takiego mini mini ale brakował i babcia mówiła że kuba go połknął mówię wam :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: szybko do lekarki naszej , ta dala skierowanie do poradnii chirurgicznej w tej poradni ze musi zoatac na obserwacji bo w taki przypadku zdjecie nic nie wykaze bo szkolo nie daje cienia , odrazu powiedzialam ze nie zostajemy na obserwacji ze bedziemy w domu obserwowac i powiedzialam ze jedziemy do mamy a ona ze nic nam nie moze zasugerowac ale na pewno mamy ubezpieczenie zagraniczne itp ale na konncu powiedziala ze zrobi zdjecie jelit czy nie ma perforacji czy czegoos takeigo zrobilismy i nic nie wykazalo i puscila nas do domu kubus sie przespal i wstal z dobrym humorkiem i nasz wyjazd byl pod znakiem zapytania cala noc niespalam pilnowala czy nie ma brzuszka twardego , on przez sen mowil nie nie tzn ze nie ma juz w buzi bo doskonale pamietal ze pil i przebil literatke ale caly czas myslalam ze jesli nie polyka normalnych rzeczy to co dopiero szkla a jak juz to malutki kawaleczek i tak sie pocieszalam i co chwila myslama ze jak jednak sie cos stanie a my bedziemy daleko i w obcym kraju ale wkoncu pojechalismy caly dzien bylo ok ale nie bylo kupki a lekarka powiedziala ze dobrze by bylo jakby prykal i zrobil kupke wtedy znaczyloby ze wszystko ok z jelitami ,ze nic szkolo nie pokaleczylo ,,jadl normalnie , znowu cala noc nie spala i rano tez nie ma kupki myslalam ze zwariuje ale po poludniu juz byla i od tego czasu juz jest ok , tak mi sie wydaje w pierwszej kupce nie bylo szkla(lekarka kazala sprawdzac) a w reszte juz nie patrzylam mowie wam co ja przeszlam i jak sie balam i nadal sie troszke boje wiecie chyba tak jak kazda matka na zapas :ico_puknij:
pozartym tak jak juz pisalam juztro mija tydzien jak tu jestesmy , upal jest bardzo meczacy , mama myslala ze troszke pozwiedzamy ale nam po prostu sie nie chce :ico_olaboga: tylko plaza ,dom i wyjscia na miasto :ico_oczko: na lody
w poniedzialek wracamy ,a 11 idziemy na oddzial endrogastrologiczny :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 21:19

Witaj pata :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ależ mieliście przygodę z tą literatką :ico_olaboga: Dobrze, że wszystk dobrze się skończyło :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: U nas też panują upał więc możemy się czuć jak w Italii :ico_oczko: Miłego dalszego wypoczynku :-)

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 21:36

jestem :-D

Witaj Patka,to faktycznie mieliście z ta literatką,dobrze że wszystko jest ok :ico_sorki:

hej Kamizelko ! jak minął dzień? gorąc ufffffffff ale wole to niż deszcze :ico_oczko:
my byliśmy w parku,Kacper szukal myszek :ico_oczko: majty suche po spacerze :ico_brawa_01: nie robił wcale na dworze ,dopiero w domu jak wróciliśmy tzn u dziadków bo byliśmy

jutro mamy na 10.30 do tego lekarza,potem zaprowadze go do dziadków,bo ja na 12 mam do kardiologa na kontrolę,to jutro w dzień chyba nie będzie spał chyba ze u babci padnie w co wątpię :ico_noniewiem: obiadek mam z głowy,zjemy u mamy :-D

i chyba zapowiada mi się babski wieczór ,prawdopodobnie koleżanka spać będzie to se poplotkujemy i podrinkujemy :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 21:41

Hej hej - u nas też upały :ico_olaboga: Wyszliśmy o 16.30 troszkę do piaskownicy, później na cmentarz do teścia i wróciliśmy na kąpiel o 20. Ech, taki babski wieczór też mi się marzy - mogę się przyłączyć? :-D

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 21:48

jasne,że możesz
pakuj sie i przyjeżdżaj :-)

[ Dodano: 2008-07-29, 21:48 ]
wysłałaś totka?

[ Dodano: 2008-07-29, 21:50 ]
też po 16 wyszliśmy,KAcper spał znowu dłużej,wstał po 15
zreszta w taki upał nie ma sensu wcześniej wychodzić
ale komary ciachają w parku :ico_olaboga: swędzą mnie kostki :ico_zly:

[ Dodano: 2008-07-29, 21:52 ]
dobrą herbatę piję -rooibos,pigwa,pomarańcza mniammm

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 21:54

Mężulek wysłał :ico_oczko:

A ja popijam Karmi hehe ale coś mnie głowa boli :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 21:56

kurka tyle kasy :ico_olaboga: a losowanie chyba zaraz?
potem sprawdzę,dłużej będę sie łudzić :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 21:58

Mnie by wystarczyło jakieś 300 tysięcy :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”