Monika 25, super,ze dzidzius taki grzeczny,ja w moim zakochalam sie juz od momentu zrobienia testu

Z Andrzejkiem ta milosc rosla stopniowo,im wiekszy, ladniej ( bardziej dzidzkowato) na USG wygladal,to uczucie powoli rozkwitalo a ta dzidzie kocham juz od chwili,gdy wiem,ze jest.To chyba przez Andrzejka,ze wiem co z tej fasolki wyrosnie
a ja po urodzeniu zostanę po raz pierwszy w życiu bezrobotną osobą. z dzieckiem i formalnie samotną bo nie jestem po ślubi
- moja kolezanka prowadzi firme i nie wziela dotad slubu z ojcem 2 swoich dzieci,bo ma duzo profitow z tytulu samotnego macierzynstwa

Ja tego nie popieram,ale to kazdego indywidualna sprawa.Moze jeszcze do czasu rozwiazania wezniesz slub

My z moim Ł.wzielismy slub cywilny w tajemnicy przed cala rodzina,tak nam sie ta perspektywa podobala

Potem oczywiscie byl koscielny oficjalny,bo my wierzacy,no i dzieci
A bezrobocie,no coz,ja tez sie z tym liczylam bedac w ciazy z Andrzejkiem i teraz tez watpie,czy dadza mi urlop wychowawczy

Ale bralismy to pod uwage,wiec jest ok.Kuroniowke dostane przez rok, a potem wroce do pracy

I Tobie tez sie uda
barbapuppa, czesc

Dawno nie zagladalas
ehh te koleżanki
- no wlasnie,i to perfidnie wykorzystala moja slabosc,bo my juz dluzszy czas sie staralismy o dziecko i ktoregos razu,po kolenym negatywnym tescie sie poryczalam,i ona udala taka zatroskana i sie wygadalam
A co do ruchow dzidziusia,to mam czasem takie uczucie ale to raczej rozciagajace sie narzady,ale milo myslec,ze to juz dzidzia
Dzis rano mialam mega spotkanie twarza w twarz z toaleta