Witam was mamusie
U mnie ok,wizyta u tesciow byla Ok,pogralismy sobie w Play Station i nawet udalo mi sie pare 10 strzelic do tarczy z luku fajna gra bardzo wciaga
Nocka u nas jak zawsze,cala noc malutka przespala i obudzila sie krotko po 8 pozatym teraz znowu spi w swoim wozku i jak sie obudzi to jedziemy sobie cala nasza trojeczka na zakupy male i chcemy malutkiej kupic buciki dobrze ze mamy takie cos do mierzenia stopkow Nicolinki bbo tak bylo by nie za ciekawie no niby tak w sklepie pomierzyc ale zobaczymy jak to bedzie wiem ze mala potrzebuje juz buciki i jakies lepsze kupimy wyzsze itd..
Pogoda u nas w normie,wczoraj caly czas padalo a dzisiaj wychodzi slonce.. Moze sie utrzyma bez deszczu chcialabym..
Kaola fajnie ze nareszcie do nas zajrzalas rozumiem ze masz malo czasu ale pamietaj o nas i zagladaj tak jak mowilas raz na tydzien i pokaz ten filmik i fotki koniecznie malej Nicoli
Pata witaj w naszym pieknym gronie troche nas malo ale jestesmy i trzymamy sie razem
Aginka jeszcze raz powodzenia zycze dla Malwinki ze z jej oczkiem bedzie wszystko ok
Iwona wiem jak to jest jak sa goscie w domu jak ostatnio byla babcia Nicole u nas to tez mialam malo czasu na wszystko ale dasz rade jak masz czas to napisz jak sie tam Pitulkowi z babcia uklada..
Ok laseczki to ja ide sie "ladna zrobic" i jeszcze pranko na mnie czeka Miejscie ladny dzien i wszystkiego dobrego zajrze pozniej buziaczki wielkie dla was i dla wszytskiech dzieciaczkow
Maggie jak ten czas leci.. Antos za niedlugo bedzie mial roczek Wiem jakie to musi byc przezycie.. I napewno beda lzy wzruszenia ciekawe jak to bedzie jak Nicole bedzie miala Roczek i tyleee gosci.. i Torcik oj juz jestem ciekawa a dla Antosia
za proby chodzenia piekne uczucie tak patrzec jak taki maly brzdac robi postepy i sie stara chodzic itd.. cos wspanialego no to powodzenia ci zycze Maggie i do uslyszenia paa
[ Dodano: 2007-05-18, 10:35 ]Pata ja tez niemialam nigdy problemow z Nicole jesli o gryzienie chodzi takze tez nie moge ci nic doradzic ale moze powoli kubus zacznie gryzsc i bedzie ok czego ci zycze Pozdrawiam