wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2011, 16:34

gozdzik, sliczne masz te dzieciaszki.

musze wziasc jakos aparat na spacer z zuzka ale ona jest taka zywa ze trzeba miec oczy dookola glowy idac z nia

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

06 paź 2011, 16:48

kombinezon kupiony!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2011, 17:00

tibby, super to masz problem z glowy.
ja w niedziele nie mam zajec wiec przejedziemy sie do manufaktury kupic mezowi koszule na imieniny sobie jakas bluzke i rozejrze sie dla zuzi za kurka, ja na wyprzedazy w zeszlym roku kupilam jej w reserved taka cieplejsza kurke na słabsza zime moze byc tylko spodni brak

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2011, 17:51

ja się zupelnie nie znam na duphastonach i tym podobnych lekach.
Opinię że we wczesnej ciąży nie działają przeciw poronieniom przeczytałam w necie, a wiadomo, że net wiele przyjmie :) A ja świeża w temacie zupełnie. Pod tym względem ciąże miałam spokojne właściwie...
Ale kto wie, może samo leżenie by pomogło. Bywają też poronienia mimo leków przecież.

Z tą masą obowiązków to racja :) ale przecież 99% przyszłych mam nie szafuje życiem dziecka, skoro ma zalecone leżenie. nie lubię traktowania mam jak debilek :ico_haha_01:
Moja mama wspomina czasy leżenia na patologii właśnie w ten sposób. W efekcie sama sobie wpisała "W" czyli wypis na swojej karcie (kiedyś wisiały na łóżkach w nogach) i wyszła na święta :ico_haha_01: ale nie po to by bigosy gotować.
A i moja babcia leżała po porodzie w szpitalu 10 dni, moja mama 7, ja 3 :-D Czyli idziemy w tym kierunku co UK pewnie. Swoją drogą nie wiem ile tu trzymają, dla mnie te 3 dni to tak optymalnie (można wypocząć bez starszaków, obiadek podadzą itd) :ico_oczko:

Tibby, no to fajnie :ico_brawa_01: Pochwal się jak dojdzie jaki jest po przymiarce :)

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

06 paź 2011, 18:57

goździk, śliczne zdjęcia dzieciaczków! :-) A gdzie Ty mieszkasz, bo ja tam w tle na zdjęciu chyba swoją koleżankę widzę :ico_oczko:

wiśnia, spodnie są bardzo fajne w Reserved - nie wiem czy widziałaś te co ja pokazywałam. Dla dziewczynek były niebieskie i różowe :-)

Martalka, współczuję samopoczucia i trzymam kciuki za spokojną ciążę bez zagrożeń :-) Fajnie że Bartek się odnalazł w nowej szkole i radzi sobie z nowym językiem - dzieci generalnie bardzo szybko uczą się języków. Ja w wieku 9 lat byłam przez 2 miesiące we Włoszech - wróciłam rozmawiając biegle :-)

tibby, gratuluję zakupu kombinezonu i mam nadzieję że rozmiar będzie dobry. Ja niestety mam złe doświadczenia, ale teraz już też mam ten problem z głowy.

Nicola, wizyta u lekarza to nie głupota, wiem że my często lekceważymy własne zdrowie bo zawsze znajdzie się coś ważniejszego do zrobienia, ale może jednak spróbujesz znaleźć na to czas chociażby ze względu na Maluchy - szkoda by było narażać je na zarażenie się :ico_noniewiem:

Co do śniegowców - nie sądzę aby noga w nich była zbyt sztywna czy luźna - ta firma ma różne modele - buciki zapinane na zamki błyskawiczne, na rzepy, sznurowane - po prostu trzeba wybrać takie które najłatwiej dopasować do stópki dziecka :-)
Ja dzisiaj też troche padnięta jestem, ale to pewnie przez te moje masaże - zawsze po masażu człowiek jest senny, ale dobrze mi robią więc zamierzam jeszcze pochodzić na nie :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2011, 19:33

A gdzie Ty mieszkasz, bo ja tam w tle na zdjęciu chyba swoją koleżankę widzę
w Oświęcimiu :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

06 paź 2011, 20:34

porobię zdj jak kombinezon przyjdzie :-D

julchik22

06 paź 2011, 20:37

goździk, a to chyba ktoś bardzo podobny bo moja koleżanka mieszka w Krasnymstawie :-) , no chyba że pojechała w jakimś celu do Oswięcimia :ico_noniewiem: W każdzym razie jeśli to nie ona, to na pewno sobowtór :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 07:55

Witam z :ico_kawa:
za oknem deszcz .............
julchik22,
Ona mieszka w oświecimiu i ma synka Szymonka o kilka miesięcy starszego od mojego
ech no nic biore sie za robote w domu bo jak to zawsze rano wygląda jakby mały tajfun pzez dom przeszedł :ico_noniewiem:

julchik22

07 paź 2011, 08:15

Oj ja sie skusze na :ico_kawa: Dzis rano Dawidek po obudzeniu sie podszedł do okna i podziwiał wschód słońca :-) , a ja z nim i już się ucieszyłam że dzisiaj będzie piękna słoneczna pogoda, a tu w ciągu kilku minut się zachmurzyło i pada :ico_placzek:
goździk, no to w takim razie to na pewno nie jest moja koleżanka, ale podobna jak dwie krople wody :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”