goździk, śliczne zdjęcia dzieciaczków!

A gdzie Ty mieszkasz, bo ja tam w tle na zdjęciu chyba swoją koleżankę widzę
wiśnia, spodnie są bardzo fajne w Reserved - nie wiem czy widziałaś te co ja pokazywałam. Dla dziewczynek były niebieskie i różowe
Martalka, współczuję samopoczucia i trzymam kciuki za spokojną ciążę bez zagrożeń

Fajnie że Bartek się odnalazł w nowej szkole i radzi sobie z nowym językiem - dzieci generalnie bardzo szybko uczą się języków. Ja w wieku 9 lat byłam przez 2 miesiące we Włoszech - wróciłam rozmawiając biegle
tibby, gratuluję zakupu kombinezonu i mam nadzieję że rozmiar będzie dobry. Ja niestety mam złe doświadczenia, ale teraz już też mam ten problem z głowy.
Nicola, wizyta u lekarza to nie głupota, wiem że my często lekceważymy własne zdrowie bo zawsze znajdzie się coś ważniejszego do zrobienia, ale może jednak spróbujesz znaleźć na to czas chociażby ze względu na Maluchy - szkoda by było narażać je na zarażenie się
Co do śniegowców - nie sądzę aby noga w nich była zbyt sztywna czy luźna - ta firma ma różne modele - buciki zapinane na zamki błyskawiczne, na rzepy, sznurowane - po prostu trzeba wybrać takie które najłatwiej dopasować do stópki dziecka
Ja dzisiaj też troche padnięta jestem, ale to pewnie przez te moje masaże - zawsze po masażu człowiek jest senny, ale dobrze mi robią więc zamierzam jeszcze pochodzić na nie