ja zamiast bluzki dla siebie wole Malemu kupic spioszki
Skąd ja to znam ???
Ja sobie ostatnio kupiłam spodnie jeans i sweterek ale tylko dlatego że rodzice dali mi kasę na Gwiazdkę i pilnowała mama bym sobie coś kupiła bo tak to tez wcho0dzę głównie na dział dziecięcy zabawki i małej bym nieba przychyliła a ja to tam już najmniejszy problem.
mialyscie kiedys jakis zabieg pod narkoza??
Znaczy że całkiem usypiają cię ??
Jeśli to to, to ja miałam laparoskopie i nic takiego w sumie. Teraz wiem że nie było się czego bać.Po wybudzeniu spałam cały dzień a wymioty czy inne odczucia nie było.
U nas nocka fajna.Mała jadła 2 razy więc super ale ja budziłam się 4 bo coś chyba się jej śniło w każdym razie mamrotała przez sen a ja myślałam że obudziła się do jedzenia.
Teraz leży koło mnie na macie i bawi się ładnie a ja wcinam mus jabłkowo-gruszkowy .
A wracając do maty teraz coraz bardziej ją lubi ale .... bez melodyjki.Jak włączę melodie to pierożka robi i płacz żałosny.Kiedyś uwielbiała , zasypiała przy tym a teraz płacz.
[ Dodano: 18-02-2012, 09:53 ]
Pasuje by mi za chwilkę zasnęła a ja włączę motorek i szybko domek wysprzątam .Później chlebek upiekę i laba.
[ Dodano: 18-02-2012, 11:13 ]
Dziewczyny których dzieci mają skazę czy mogę jeśc flaczki ??
P dziś będzie robić a flaczki kupuje wołowe więc nie wiem czy to mogę czy tylko mięso wołowe mam zakaz.
Domek wysprzątany, teraz zostało odkurzyć górę .
Okazało się że przyjeżdża do nas rodzinka na weekend z okazji urodzin mamy i trzeba coś naszykować.
Mama piecze placka,robi sałatkę ,mąż zrobi flaki a ja chlebek upiekę.I znów będę tylko patrzeć i się ślinić ahhhhh