helllo
alez jestem
i czuje sie super
nie bylo mnie bo postanowilam aktywnie spedzac czas i korzystac z tego ze mam mase sily o checi
deprecha mi przeszla, dzieki dziewczynki za pocieche
jak wiecie sobote i niedziele nigdy nie ma mnie przy kompie, korzystam wtedy z okazji ze Rafal jest w domu i psedzamy ten czas razem
W niedziele dostalam takie werwy ze postanowilam sobie tze ten tydzien odpuscic i nie siadac do kompa
Powodem sa Urodzinki 23 mojego kochanego mezulka ktore ma w nast poniedzialek ale gosci zaprosilismy na niedziele.. tak wiec postanowilam sobie ten tydzien zarezerwowac na wysprzatanie calego domku... Zaczelam od poniedzialku i oto co zrobila, wypralam wszystkie ciuszki Malej, wyczyscilam wszystkie meble, wymylam i wyglancowalam wszystkie szkla, poukladalam wszystko na nowow i wyczyscilam wszystkie szafki w kuchni lacznie z piecem okapem i reszta a dzisiaj wymylam wszystkie okna, wypralam wszystkie firanki i nawet je powiesila
jestem z siebie niesamowicie zadowolona
zostalo mi tylko wymyc kafelki w lazience i armature i wyczyscic sofe i fotele no i jeszcze wyprasowac te wszystkie malusienkie ciuszki
dywany zostawie sobie na pozniej
ciesze sie bo mylalam ze sie nie wyrobie a tu sroda i prawei wszystko gotowe, dzisiaj jeszcze zrobie ta lazienke a sofe dopiero chyba w sobote zanim goscie przyjda
dzisiaj jeszcze wieczorkiem ide na przedostatnie zajecia ze szkoly rodzenia
szkoda ze juz tylko dwa razy... ale dzisiaj sie dowiem co muusze ze sioba zabrac do szpitala, potem sie spakuje i zostanie mi tylko czekac zwara i gotowa w czystmy domku na nasza Corcie
tak wiec widzicie ze wszystko ok a nawet lepiej
ale znowu mnie jakis czas niebedzie, bo w piatek i sobote biore sie za piecznenie ciast na mazulka urodzinki w niedziele impresska a w poniedzialek w dniu jego 23 urodzin (pierwszy raz spedzamy je razem)
wyjezdzamy na caly dzien nad wode ( w razie takich upalow jak sa wlansie teraz
) we dwojke, tzn we trojke
matko nawet we czworke bo psa tez zabieramy
matko ale nam sie ta nasza rodzinka powieksza
tak wiec caluje was wszystkie
u mnie nie zapowiada sie na rozpakowanie, raczej poczekam do lipca
ale gdyby sie cos dzialo to mam wasze numerki
trzymajcie sie , lece powiesic ostatnie firanki