a ja ciasta nie przepuszczeasika82 pisze:Ja wolę na święta już być na dietce bo po co na sam koniec przyłapać parę kilo więcej.
asika82 pisze:baby boom pamiętasz ja na początku liczyłam , że Ty kwietniówka będziesz!
asika82 pisze:Baby boom a jak tam u Ciebie? nadal nie chcesz wiedzieć czy synek czy córcia się szykuje?
hahahah ja tak myślałam,ze Ula będzie a tu o mały siusiaczek!babe_boom pisze:tak na 99,9% jestem przekonana że synek
pamięrtam, pamiętam ja myśle, że jest inaczej niz byśmy chcieli Ty chciałas Ule ja Ingę więc pewnie będzie chłopaczek jak z Mają byłam w ciąży cały czas mówiłam do brzucha Gabryś, tez nie chciałam znac płci a tu dziewuszka.. teraz marzę o 2 córci więc na pewno będzie chłoptaś tak dla równowagi zresztą u mnie to jest tak, że raz pragnę córki raz syna, a tak naprawdę to wszystko jedno byle całe i zdroweasika82 pisze:hahahah ja tak myślałam,ze Ula będzie a tu o mały siusiaczek!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Dorothysam, FanniePat, Marthaicele, Racheldon, StacyDAx, SusanTaw i 1 gość