Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2008, 13:03

asika82 pisze:Ja wolę na święta już być na dietce bo po co na sam koniec przyłapać parę kilo więcej.
a ja ciasta nie przepuszcze :-D :ico_wstydzioch:

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 lut 2008, 13:14

a ja ciasta nie przepuszcze

A Ja karpatki :ico_haha_01:

łeb mi dzisiaj trzaska. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

18 lut 2008, 14:30

Witajcie kochane,
ja dziś nawet pospałam, choc zapowiadała się ciężka nocka, ale nafaszerowałam się nospą i było ok :ico_oczko:

co do wypełnienia, ja też nie piorę, wywietrzę na balkonie porządnie wytrzepię po wietrzeniu i tyle, nie dajmy sie zwariować :-D
ja dziś prasuje, co prawda na raty, ale zawsze choć trochę do przodu, gorąco mi strasznie od tego żelazka i nie dam rady długo przy niem wystać a okna nie chcę otwierać żeby mnie nie zawiało, więc robię przerwy na "ochłonięcie" :ico_oczko:
ja też bym chciała wcześniej urodzić, ale wiadomo nie mamy na to wpływu, niestety :ico_noniewiem:
ja narazie tfu tfu odpuka i w ogóle nie mam rozstępów a tez się ich bardzo boję...
pękła mi tylko skóra tam gdzie miałam kolczyk w tym miejscu między jedną dziurką a drugą, ale spodziewałam się tego, bo strasznie tak była skóra napięta, ale trudno zasłonię kolczykiem i będzie oky :ico_haha_01:
za to celulit mam okropeczny, ale pocieszam się, że ćwiczenia, masaże i balsamy może coś zdziałają, bo jak nie to spódnice za kolano mi zostają i najlepiej habit na plażę :ico_noniewiem: ale miejmy nadzieję, że będzie ok :ico_sorki:
Monia pozdrów mamcie od nas :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 18:07

troszkę się wtrące, ale lekarz mi powiedział, że mogę się na kwiecień załapać :-D
ja nie piorę nowych ciuszków w ogóle tylko wyprasuje je porządnie, Mai tez nie prałam. Wypiore tylko te po Majce ale dopiero na koniec kwietnia.
Asia dieta na święta? Kochana nie żałuj sobie niczego bo jak będziesz karmić to nie od razu będziesz mogła wszytsko zjadać. A tak w ogóle to macie już mleczko? Bo mi od jakiegoś ponad tygodnia już się zaczyna wylewać muszę wkładki zakładać :ico_szoking: ciesze się jak cholera bo z Mają prawie w ogóle pokarmu nie miałam mam nadzieję, że teraz będzie inaczej :-D

asika82
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 18:45

baby boom pamiętasz ja na początku liczyłam , że Ty kwietniówka będziesz! Fajnie, może sie tak jeszcze stanie. Ja chciałabym juz mieć malucha na święta bo nie lubie tego obżarstwa a jak jeszcze nie urodzę to na pewno dam się skusić. Wiem,że na początku będzie rygor co do jedzenia ale mnie to nie przeraża.
Baby boom a jak tam u Ciebie? nadal nie chcesz wiedzieć czy synek czy córcia się szykuje? A jak z mężem? U mnie, odpukać , :-D jak najlepiej z Markiem.

[ Dodano: 2008-02-18, 17:46 ]
Ja mam już jakies 3 tyg siarę. ale nie aż tyle żeby wkładki wkładać na szczęście.

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 lut 2008, 20:01

U mnie też jest siara,ale mało, Ja się nie łudze ze bede karmić piersią po cc,bo wiem że znów może być z tym ciężko, Emi tylko przez 2tyg karmiłam w dzień, na noc butla,a po 2 tyg już tylko butla bebilon pepti-drogie na receptę ale ze wszystkimi prebiotykami.

A Ja gofrów narobiłam i zajadam z dzemikiem truskawkowym :-D

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 20:24

asika82 pisze:baby boom pamiętasz ja na początku liczyłam , że Ty kwietniówka będziesz!

pamiętam, pamiętam bo i ja na to liczyłam :-D

asika82 pisze:Baby boom a jak tam u Ciebie? nadal nie chcesz wiedzieć czy synek czy córcia się szykuje?

ano nie wiem i wiedzieć nie chcę, tak na 99,9% jestem przekonana że synek, jeszcze troszkę i sie dowiemy

asika82, a Wy wybraliście już imię dla synusia?

asika82
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 20:37

Baby boom Marek chciał staropolskie, nic nowoczesnego więc ja wybrałam Leoś albo Antoś. Raczej już na pewno będzie Antoś mimo,że moja cala rodzinka mówi głośno nie!!! Ciągle słyszę nowe propozycje typu Huber, Bartosz ale nam najbardziej pasuje Antek!

[ Dodano: 2008-02-18, 19:39 ]
babe_boom pisze:tak na 99,9% jestem przekonana że synek
hahahah ja tak myślałam,ze Ula będzie a tu o mały siusiaczek!

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2008, 22:15

babe_boom, super ze do nas dołanczasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja jeszcze nawet siary nie mam :ico_placzek: mam nadzieje ze z moim karmieniem bedzie lepiej niz u matiego bo matiego tylko przez 3 miesiace karmilam i ciagle mu bylo mało mojego cyca .
my zrobilismy male przemeblowanie w pokoju matiego i dołozylismy komode dla dzidzi teraz moge juz ciuszki prac i prasowac i układac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 22:22

asika82 pisze:hahahah ja tak myślałam,ze Ula będzie a tu o mały siusiaczek!
pamięrtam, pamiętam ja myśle, że jest inaczej niz byśmy chcieli Ty chciałas Ule ja Ingę więc pewnie będzie chłopaczek :-D jak z Mają byłam w ciąży cały czas mówiłam do brzucha Gabryś, tez nie chciałam znac płci a tu dziewuszka.. teraz marzę o 2 córci więc na pewno będzie chłoptaś tak dla równowagi :-D zresztą u mnie to jest tak, że raz pragnę córki raz syna, a tak naprawdę to wszystko jedno byle całe i zdrowe

edit53, ja jeszcze poczekam z praniem myślę, że zacznę pod koniec kwietnia nawet jeśli urodze wcześniej to mam nowe rzeczy których nie będę prać tylko porządnie wyprasuje

[ Dodano: 2008-02-18, 21:27 ]
aaa co do imeinia to tez mi sie stare podobają Antoś bardzo ładnie ja tak do końca z imieniem dla chłopca nie jestem pewna ciągle się waham między Michałem, Gabrielem i Julianem jak urodze to wybiorę :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”