Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2008, 14:42

Melduję się i ja nadal 2w1 :-D
halo, co tu takie pusteczki? wszystkie jestescie juz na porodowce???
Ja na spacerku byłam i zaraz idziemy znowu,bo pogoda cudna,trzeba korzystać :-D
u mnie deszczowo i pochmurno
uciekam do pracy
W takim razie życzę duuużo słoneczka i lekkiej pracy :-)
Małgorzatka, uważaj na siebie kochana,dużo lez i odpoczywaj.Na pewno wszystko będzie dobrze.Może Cię nie zostawią w szpitalu.Jak będziesz mogła to daj nam znać co u Ciebie.Ściskam kciuki za pomyślną diagnozę.
Monisiu dziękuję za link :ico_haha_02:
Zmykam na spacerek,do zobaczenia później :-)

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

26 kwie 2008, 17:07

witam popoludniowo...u nas nadal pieknie... slonko swieci tak mocno, ze az sie zmeczylam tym cieplem...mojej Ali chyba taka pogoda pasuje, bo malo sie wierci a tylko przeciaga leniwie i bolesnie dla mnie :ico_noniewiem: ... oj ciasno ma juz cipolinka i pewnie chcialaby juz wyjsc... ja tez bym chciala zeby wyszla :ico_brawa_01:

chyba u wszystkich piekna pogoda i kazdy korzysta ze sloneczka, bo od rana cisza na watku... chociaz Ty Zulciu sie zameldowalas... teraz juz wiem ze nie jestem sama z brzusiem :-D

[ Dodano: 2008-04-26, 17:09 ]
Monisiu dziękuję za link :ico_haha_02:
prosze bardzo :) dla mnie to zaden problem bo sledze pamietnik MAlgosi na bierzaco :ico_oczko:

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

26 kwie 2008, 17:22

No to ja tez dolacze do meldunku :-D
2w1 wciaz :ico_ciezarowka: :ico_haha_01:

U nas tez pieknie - wiec szkoda marnowac czasu w domu.

Rano sprzatanko, potem na dworek, a teraz Ola po obiadku drzemie - i jak sie tylko obudzi - znowu dworek. Probujemy zaaranzowac nasz nieduzy ogrodek do uzytku, ale cos nam nie idzie - trawa nie rosnie (3 tyg. temu posiana) a chcialby czlowiek rozlozyc kocyk i sobie polezec.

Moze chociaz kwestia piaskownicy dla Oli sie uda - mezulek zaoferowal zrobienie jej takiej drewnianej piaskownicy :ico_brawa_01: jeszcze tylko zamontuje hustawke ktora przywiezlismy z nami z Coventry - i Ola bedzie miala swoj mini plac zabaw :-D

Tak sie zastanawiamy,zeby jutro nie wyskoczyc na 1 dzien nad morze - w koncu mieszkamy po srodku - tak,ze na wschod czy zachod jest ok. 1,5h jazdy samochodem :ico_haha_02: Tylko maz sie obawia,ze jak cos to trzeba bedzie jechac o te 1,5 h dluzej do szpitala :-D Ale jak jutro bede sie czuc ok i pogoda bedzie podobna jak dzis - to chyba jednak zrobimy ten wypad.

Dobra - znikam.... :ico_buziaczki_big:

MONIKAB fr

26 kwie 2008, 17:33

felicity001, u nas ogrodek jeszcze nie zagospodarowany... jest jeszcze masa "ciezkiej" roboty wlacznie z postawieniem garazu... o trawce i placu zabaw to mozna tylko pomarzyc...choc piaskownice Wiktorek ma, taka plastikowa z wiekiem

TY planujesz jeszcze wypad nad morze? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
poltorej godziny to jednak kawal czasu... :ico_szoking: odwazna jestes :ico_brawa_01: ... ja bym sie nie zdecydowala chyba :ico_noniewiem:
u nas ma byc jutro jeszcze ladniej jak dzis, tez z przyjemnoscia posiedzielibysmy nad woda, ale jedzie sie prawie godzine... ja tam sobie odpuszczam... jakbym na korki trafila to chyba rodzilabym w aucie :ico_szoking:
jutro pewnie wybierzemy sie na spacerek nad pobliskim kanalem...jak do jutra dociagne :ico_oczko: , bo te moje bole staja sie coraz bardziej uciazliwe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

26 kwie 2008, 18:29

no i witam ja was po pracy i tez w dwupaku
dzis odczuwalam w pracy,ze i dla mnie ten dzien jest juz coraz to blizej-zadyszka,bole takie w kroczu,klucie takie w macicy i ogolnie wewnatrz,do tego ten bol kregoslupa,szok jak to sie pozmienialo
oby wytrzymac jakos jeszcze jutro i do przyszlego tygodnia :ico_sorki:
pozniej w domku posiedze,nie chcialabym tyle przed terminem rodzic :ico_placzek:

pogoda u mnie taka ni jaka,pelno chmur,od czasu do czasu kropi
fajnie wam laseczki,ze wam dopisuje cudne slonko-korzystajcie

felicity
faktycznie odwazna jestes jak nic,ja tez bym sie bala ,to w koncu zostalo ci 2 tyg nawet nie :ico_szoking:

zaraz poleze sobie,bo ten bol plecow jest okropny

zajrze za niedlugo
buziaki kochane

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

26 kwie 2008, 19:42

I ja sie melduje na dzis :ico_haha_01: 2w 1 nadal wiec jak na razie chyba wszystkie jestesmy :ico_haha_01:
Ale tez dzis mnie wszystko boli i kluje niemilosiernie miedzy nogami mam straszne problemy z chodzeniem :ico_placzek: nie umiem sie ruszac :ico_noniewiem:
A Kacperek lweniwie sie dzis jakos przeciaga!
Zycze wam slonecznego wekkendu i udanych spacerkow ja zmykam sie polozyc bo jakos mnie juz wszystko denerwuje! Juz na prawde zaczynam miec tego dosc z dnia na dzien coraz gorzej sie czuje...Byle do wtorku do wizyty!
Buziolki dla Was i w wasze brzuszki!

Katka
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2008, 20:24

nie chcialabym tyle przed terminem rodzic :ico_placzek:
EMilciu, pamietaj, ze my zawarłysmy układ i trzymaj sie go , dobrze? :ico_oczko: :ico_haha_01: Uważaj na siebie, oszczędzaj siły. Niech ta wstretna praca juz sie skonczy :ico_zly:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2008, 20:28

Hej Kuleczki,co to za marudzenie :ico_nienie:
Kurcze,chyba tylko mnie nic nie boli,nic mi nie strzyka i nie kłuje.Żadnych symptomów porodowych nie mam,tylko mnie trochę nogi bolą i w krzyżu,ale to od chodzenia,bo cały dzionek dziś na spacerku :-D Zuza na noc u babci,więc chatynka wolna i podział na sprzęt-mój komputer,męża tv :ico_oczko: Może go namówię na mały numerek :ico_oczko:
felicity001, jak ja Ci zazdroszczę,że masz tak blisko nad morze,ja musiałabym jechać pewnie ze 4 godz. minimum,jak nie dłużej.A kocham Bałtyk,a w szczególności Świnoujście :ico_haha_02:
...Byle do wtorku do wizyty!
Ja mam w środę :-)

[ Dodano: 2008-04-26, 20:29 ]
K@tk@, widzę nowy suwaczek :ico_haha_02: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

MONIKAB fr

26 kwie 2008, 20:43

no widze ze jakos sie kulamy :-) prawie wszystkie jestesmy, tyko co ze szczako? moze prosto z ogrodeczka rodzicow do szpitala pojechala? :ico_oczko:
czekamy szczako na wiesci...
o to samo prosze babe_boom :ico_sorki: i Malgorzatke :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-04-26, 20:46 ]
Ale tez dzis mnie wszystko boli i kluje niemilosiernie miedzy nogami mam straszne problemy z chodzeniem :ico_placzek: nie umiem sie ruszac :ico_noniewiem:
A Kacperek lweniwie sie dzis jakos przeciaga!
Zycze wam slonecznego wekkendu i udanych spacerkow ja zmykam sie polozyc bo jakos mnie juz wszystko denerwuje! Juz na prawde zaczynam miec tego dosc z dnia na dzien coraz gorzej sie czuje..
widze Ewelinko ze jestesmy w podobnym stanie... ty chociaz bedziesz miec wizyte to sie dowiesz co i jak... a ja musze czekac do 7 maja :ico_noniewiem: obym nie musiala az tyle czekac :ico_sorki: juz tak bardzo mi ciezko...

Katka
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2008, 20:48

K@tk@, widzę nowy suwaczek :ico_haha_02: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ano :ico_haha_02:
przyszła w końcu @ :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”