oj mam tak samo, młody "wychodzi mamie bokiem"U mnie Oliwka wlasnie teraz malo kiedy kopnie, raczej mocno wypycha mi brzuch, takie uczucie jakby siedziala w balonie i probowala sie w nim przeciągać.![]()
boli chyba jak zwykłe ruchy maluszka, moje maleństwo odwróciło sie qcześniej na każdym usg od 20 tygodnia leży głową w dółpowiedzcie mi a boli jak dziecko odwraca sie główka w dół i mniej wiecej koło którego tygodnia to robi??
ja czegos takiego nie mam może bepanthenem smaruj aby nawilżyćBArdziej szczypią w sumie niż bolą. Bo mi się tak ostatnio zdarza. Nie wiem czy to normalne czy mam się martwić a wizytę mam dopiero 22.08.
ja tak miałam w ciąży z MajkąBArdziej szczypią w sumie niż bolą. Bo mi się tak ostatnio zdarza. Nie wiem czy to normalne czy mam się martwić a wizytę mam dopiero 22.08.
he he, i to dosłowniemłody "wychodzi mamie bokiem"
nie dziwie Ci się Kochana, ja nie mam na razie przeciwskazań do porodu naturalnego ale jesli dziecko bedzie wazyło ponad 4500g wtedy na pewno cc, bo takie sa u nas zasady w szpitalu. Ja znów sie boje że nie dam sobie rady z naturalnym porodem i tez się sama nakręcam.A ja się coraz bardziej zaczynam bać porodu
niestety nie co do wkładu własnego, jakiś trzeba mieć i zawsze będzie to minimum 10% niestety, a domy idą w górę, a przy naszych możliwościach oszczędzania niestrety dopiero za jakieś 30 lat nazbieram tyle, a wtedy nikt kredytu mi nie da hahahahahaha bo za stara będę. No ale trzeba myśleć pozytywnie, ze może coś się uda, że praca trafi sie superowa czy to mi czy mężowi:) A jak nie trudno, będziemy całe życie wynajmowac i już - przynajmniej jak coś sie psuje poważniej to właściciel ponosi koszta nie ja:) są plusy i minusy każdej sytuacji.elibell, szkoda, że takie info w banku uzyskaliście, ale może nie będzie tak źle i uda Wam się coś uzbierać, a i warunki mogą się zmienić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość