Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 18:40

dlatego tak bardzo pragnelam corki,mozna ja tak slodko ubierac jak mala dame ehhh
na chlopca też sa super ciuszki, ale dla dziewczynki rzeczywiście zdaje mi się, że większy wybór
w pracy
jeszcze 4 dni w niej i koniec
i bardzo dobrze, musisz wypocząc, późnije nie bardzo będzie kiedy...

mnie tez krocze troszkę ciągnie ale dużo mniej niż w poprzednich miesiącach... teraz kłuje mnie podbrzusze i ruszac się nie mogę...
spac mi się cholernie chce i zmęczona jestem ale cos usnąc nie mogę

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 18:47

na chlopca też sa super ciuszki,
-nimi to sie juz nacieszylam
a i tak majac Kacpra malego pragnelam miec w przyszlosci corcie i sukieneczki w szafie
a jak sama tez zauwazylas i przekonasz sie na wlasnej skorze,dla chlopca to nie ma nawet polowy z tego co wisi w sklepach dla dziewczynek a to nie jest fer
spac mi się cholernie chce i zmęczona jestem ale cos usnąc nie mogę
-nie odczuwam checi spania wcale,mialam koleznake,ktora pracowala ze mna w sklepie i do poludnia spala pod kasa fiskalna na polce dolnej szafki hehe

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 18:49

-nie odczuwam checi spania wcale,mialam koleznake,ktora pracowala ze mna w sklepie i do poludnia spala pod kasa fiskalna na polce dolnej szafki hehe
hehe spryciula

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 18:52

hehe spryciula
-co nie,a wiesz jak to smiesznie wygladalo hehe
a ze bylysmy na prowizji za sprzedaz,to skubana miala takie szczescie,ze my nabiegalysmy sie caly dzien i nic a tu ona wstawala wyspana i za chwile kasowala kogos :-D :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 18:55

niektórzy potrafia sobie radzić w życiu
ide ugotowac mleczko, może zasnę bo od rana na nogach

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 19:02

do spij smacznie i do pozniej kochana

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2008, 19:18

Hej!

Jestem po bardzo bolesnym USG- dzidzi jest już tak nisko, że ledwo mój gin ją tym swoim nowoczesnym "obiektywem" złapał tzn. jej glówkę i musiał strasznie silno naciskać, żeby coś było widać. Zapytał mnie czy mam rzeczy przy sobie, ja mówię że nie wzięłam (specjalnie nie brałam torby), no to on mi mówi, żeby mąż zajechał, bo woli, żebym została ale ja powiedziałam, że te 2-3 tygodnie to już spędzę w domu, więc się zgodził i nie musiałam zostawac w szpitalu :ico_sorki: Ale wszytsko jest takie ledwo, ledwo u mnie, faktycznie jestem już powoli jedną noga na porodówce ... Oby te 3 tygodnie wytrzymać tylko...

Wszystkie obowiązki przejeła moja mama, tata, Tomek i brat z bratową więc ja tylko leże, nawet obiadu nie goruje :ico_szoking: Powiedzieli, że te kilka tygodni wytrzymają... oby!

No to ja lece no wyrka- tylko mam wstawac do kibelka :ico_noniewiem: Ale cieżko wytrzymac, bo strasznie mnie boli TAM od tego nacisku na pochwe...i rozwierania się ... Mój gin powiedzuiał, że minimum 2 tygodnie musze wytrzymać, choć z tą szyjką i rozwarciem może nie dac rady... No to się sprężąm...

Buziaki, pa

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 19:28

wszytsko jest takie ledwo, ledwo u mnie, faktycznie jestem już powoli jedną noga na porodówce ... Oby te 3 tygodnie wytrzymać tylko...
-kurcze to lez,lez i jeszcze raz lez,to juz tak nie wiele zostalo a rodzinka pomaga,wiec super i tak ma byc :ico_oczko:
tzymam kciuki za ciebie,badz dobrej mysli Malgosiu
powodzenia i glowa do gory

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2008, 20:30

dziewczyny! jak sie rozdwoicie to zapraszam do wpisywania sie na liste!! tu link żeby łatwiej było.

http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=3979

zyczę wszystkim lekkich porodów(bynajmniej nie takiego jak ja miałam he he)

pozdrawiam
dziekuje marcia za linka, napewno wkrotce sie dopiszemy :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-27, 20:35 ]
dlatego tak bardzo pragnelam corki,mozna ja tak slodko ubierac jak mala dame ehhh
tak nawet sobie dzisiaj myslalam... no chyba ze Ala okaze sie chlopcem :ico_oczko:

Emilko, te cztery dni pracy zleca szybciutko... dasz rade ...

babe_boom Majeczka cudna!

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2008, 20:46

Jestem na chwilunię,bo zaraz gonię Zuzę do kąpieli,bo jutro musi wcześniej wstać.
mnie tez krocze troszkę ciągnie ale dużo mniej niż w poprzednich miesiącach...
Ja mam tak samo,od 4 mc. ciąży byłam na nospie itp,a teraz pod koniec jak ręką odjął te dolegliwości.Czasem pociągnie krocze i kolka złapie jak dłużej pochodzę.Ale ogólnie to się dobrze czuję.
Wszystkie obowiązki przejeła moja mama, tata, Tomek i brat z bratową więc ja tylko leże, nawet obiadu nie goruje :ico_szoking: Powiedzieli, że te kilka tygodni wytrzymają... oby!
Małgorzatka, :ico_brawa_01: dla rodzinki.Ty masz teraz leżeć i odpoczywać,przede wszystkim dla dobra maluszka.Na pewno wszystko będzie dobrze!
Emilko Ty też teraz będziesz mogła odpocząć :ico_brawa_01: ,bo przy maluszku już raczej ciężko będzie.A zasłużyłaś na to,bo pracowałaś ciężko przez prawie całą ciążę.
A te 4 dni szybciutko zlecą :ico_haha_02:
Jak Wam minął weekendzik?
Ja jutro musze zrobić badania,bo w środę mam wizytę,a tak mi się nie chce tam jechać.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”