rano mleko
potem obiad
deser
mleko na kolacje
pytalam bo wydaje mi sie malo jest chudziutka i siedzi sama niestabilnie a zeby postawic na nozki nie ma mowy od razu siada jakby sily nie miala

,lubię taki załatwiania przed wyjazdem
No proszę, mamozuzi możesz skorzystać:)Momo Zuzi będzie przejeżdżał przez Goteborg więc jak czegoś potrzebujesz z Polski to pisz,przesyłka gratis
to chyba wszystki dzieci lubią reklamy, bo lena też uwielbia, jak jest w chodziku a jest włączony TV to ona zawsze musi siedzieć "w pierwszym rzędzie", czyli zaraz przy ekranie, zaraz ją odciągam, ale ona jest bardzo uparta i ciągle leci do tego telewizora jakby ją jakiś magnez przyciągał.jak sie zaczyna reklama na tvn to wtedy piszczy
nie wiem co to za dziwny system, biedne dziecko, przecież nawet dorosły nie wydoliłby przy tylu posiłkach (przynajmniej ja miałabym małomama jej tyle daje i jest przyzwyczajona
wiesz Gosiu, ze jesli chodzi o dzieci MOJEJ szwagierki to one w ogole nie reaguja na glod bo maja chyba zoladki wiekosci sliwki..... straszne to jest bo maja kasy jak lodu, a te dzieci wygladaja jakby jesc w domu nie mialy.... A tam po prostu nie ma nikogo kto by zorganizowal jedzenie , wszyscy przy stole i dopilnowali dzieci.... Chore jakiesa mała twojej szwagierki nie reaguje na głód?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość