Iza ciesze sie ze Mati sobie nareszcie pospi,przyda sie mu a ja malutka znowu uspalam we wozku jakos lubi w nim byc to znaczy usypiac.Usnela na swierzym powietrzu ale ja ja nie zostawiam sama w ogrodku bo sie boje za bardzo ze mi ja ktos ukradnie niemamy az tak bardzo odgrodzone i dlatego ja na dworze usypiam i potem spi dalej we wozku ale w domku i mam nadzieje ze tez pospi bo ja musze obiadek ugotowac jeszcze i sie wyprysznicowac bo jakos mi cieplo jest przy tej pogodzie
Diem no to ja musze powiedziec ze nas nie czekaja az takie duze wydatki bo malej kupilismy pare letnich rzeczy jak bylismy teraz w Pl i bedziemy tez w Pl pod koniec lipca poczatek sierpnia to tez malutkiej cos kupimy pozatym to Nicolinka podostawala duzo roznych prezentow ubranek jak sukienki itd,takze bedziemy tylko buciki dokupywac mamy narazie super sandalki pasuja do wszystkiego i zobaczymy co dalej nie jest zle nie narzekam
Iza jesli chodzi o majteczki to ja mam juz kupione 2 pary ale sama niewiem czy moge juz jej zalozyc bo do tej pory zakladam malej Body
i moze by juz czas zalozyc majteczki.. no niewiem musze pomyslec
Aha wiecie co chcialam was zapytac ile wasze dzieci pija plynow w ciagu dnia?? Bo moja Nicosia to lubi sobie popic i nawet wypija w ciagu dnia 500 ml herbatka+sok raz to raz to i sama niewiem czy to czasem nie za duzo?? Najwiecej pije przed zasnieciem bo to ja po troszku usypia takie pijanko przed spankiem no poradzcie cosik...
Ja juz sobie porobilam troszke teraz tylko obiadek i ja sie musze ladna zrobic buziaczki paa
[ Dodano: 2007-05-21, 15:28 ]Powiem wam ze jakos osobiscie mysle tak czesto ze dwoje dzieci mi wystarczy ja od zawsze chcialam miec dwoje dzieci i niewiem czemu czasami mam takie mysli ze chcialabym troje mi siewydaje ze to jest pod wplywem tego ze takie male dzieci sa kochane i slodkie i bardzo szybko zachciewa sie ich wiecej miec
tak sobie to tulmacze ale raczej jeszcze jedno dzieciatko by mi do szczescia wystarczylo ..
Aha zrobilam sobie termin u urologa i musze moja nerke skontrolowac i zobaczymy czy bedzie ok czy jak?? Juz jestem ciekawa ale mam termin dopiero na 31 maja
Ok ja uciekam bo musze cvos ugotowac a w takim tempie to nie nastapi hihi paaa