Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

12 lut 2009, 13:19

A u mnie w ogóle może nie wyjśc z Walentynek i wszystkiego co sobie zaplanowalismy...bo mojego K. rozkłada grypa...ma podobne objawy do moich i skarzy sie ze mu niedobrze...:-/

Gie, moj jak był na szczepieniu ...zapamietal wszystko :ico_oczko: zaraz do mnie zadzwonil i zdal relacje.Nie moge narekac...pod tym wzgledem...mam meza na medal.
Dobrze ze tego nie czyta...bo pewnie obrósł by w piorka :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-12, 12:21 ]
No własnie..oto przykald..kiedy chce cos szybko napisac...bez ladu i skladu...mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzilo;)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 13:30

Jagna30, pewnie że wiemy o ch chodzi.
Szkoda że twojego K. rozkłada, no i faktycznie nie mów o tym "medalu", bo na bank obrosnie w piórka ;-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lut 2009, 13:32

Witam widze , ze o mnie sie nikt nie dopytywal no, ale coz takie zycie:(
Ja czuje sie lepiej mdlosci przeszly troszke tylko mam, ale wczoraj caly dzien lezalam bo taka , bylam nieprzytomna, ze nie moglam sie ruszyc :(

Hubcio dzis ladnie spal obudzil sie tylko 2 razy :)
zajrze potem bo teraz , sprzatam i obie obiad dla M :)

Dla Emi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 13:32

hmm zupa gulaszowa wyglada fajnie... osobiscie za nia nie przepadam, ale A. uwielbia... wiec moze w sobote mu ja ugotuje.

wlasnie sobie zdalam sprawe z tego, ze A. wraca w Walentynki :ico_brawa_01:
hmm chyba zostaniemy w domu w sobote, bo on wroci pewnie zmeczony.. no i taki bedzie mial caly przyszly tydzien, zanim sie zaaklimatyzuje..

Gie, moj A. zawsze spisuje wage i wzrost.. bo u nas nie prowadzi sie ksiazeczki zdrowia :ico_noniewiem:
ostatnio chyba cos czesto sie klocicie, nie?

my uciekamy na krotki spacerek.. a jak przyjde, to bede musiala ogarnac mieszkanie, a tak mi sie nie chce :( tzn. nie chce mi sie sprzatac.. na spacer chce mi sie ;-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lut 2009, 13:36

Wczoraj wypialam sobie amol , i dlatego mnie nie rozlozylo do konca , chociaz mam nadzieje , ze to nie zadna niespodzianka , bo z Hubertem tez mialam takie mdlosci :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 13:42

kamilka21, ja też ialam mdłości i mój P. też, ale on raczej nie jest :ico_ciezarowka: :ico_smiechbig:
wydaje mi się że grypa jelitowa panuje.

Musze wyskoczyć na zakupy, a nie chcę brać Majki ze sobą do super marketu, bo może coś załapać.
Poluje na sąsiadkę Jolę ;-) tą o której wam pisałam ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2009, 13:44

JAGNA - no to rzeczywiscie... tylko pogratulowac... swoja droga - jakie to niesprawiedliwe, ze chlop zapamieta dwie rzeczy i zona Go malo na rekach z tego powodu nie nosi, a my zawsze musimy pamietac o wszystkim i nikt nas nie docenia...

mam nadzieje, ze Twoj K. jednak sie nie rozlozy totalnie i cos z tych walentynek Wam wyjdzie... moze te piorka go ochronia przed choroba... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 14:43

uff my juz po spacerku... przypomnijcie mi nastepnym razem, zebym nie ubierala bluzy i kurtki :ico_szoking: tak tam goraco...
Jasper tradycyjnie zasnal - i kima do teraz, znajac zycie okolo 15 sie dopiero obudzi, bo rano nie spal, wiec teraz go wzielo porzadnie..

a ja zabieram sie za sprzatanie, hurra :/

aha, A. sie dzisiaj odezwal... widac wczorajsze zjechanie go, podzialalo... co prawda napisal tylko "dzien dobry", ale lepsze to, niz echo przez caly dzien..

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2009, 15:32

a ja gadalam z Panem przez tel, musialam do niego zadzwonic, zeby zapytac czy jest juz w domu, bo dzwonil do mnie kurier od tego kojca, ze przyjedzie w przeciagu 30 min.

No i gadalam z Panem, a on mowi, ze mam do niego pretensje, ze nie zapamietal wagi i dlugosci Su, jak dobrze wiem, ze on sie tak potwornie stresuje takimi rzeczami (lekarz, urzedy, etc.), ze jak sie go pielegniarka zapytala jak sie nazywa dziecko, to on ze stresu zapomnial jak Zuzia ma na imie!!!!!

oo boshe, chlopy...

No, ale wszystko udalo mu sie zalatwic, Su wazy 7 kg, i ma 69 cm dlugosci. Pani dr ja obejrzala, wszystko ok, powiedziala, ze ten jej suchy kaszel, to nic groznego, ze dobrze, ze podajemy jej chrupki kukurydziane, a jak uslyszala, ze sa chrupki kukurydziane bezglutenowe, to sie podobno zaczela smiac i powiedziala, ze wszystkie kukurydziane sa z glutenem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: No i zeby dawac jej tez czasem skorke od chleba, raz, dwa razy w tygodniu dodawac do zupek kaszke manne i zeby zaczac juz gotowac malej zupki, zeby nie jadla tylko takich gladkich papek ze sloiczkow, tylko mamy jej rozdrabniac widelcem, bo juz sie musi uczyc gryzc, bo inaczej bedzie potem problem z jedzeniem. No i ze generalnie jest wszystko ok.

Zuzia troszke jeczala przy wpuszczaniu tej szczepionki (dzisiaj miala chyba przezciwko zoltaczce), nastepne szczepienie dopiero w pazdzierniku. Aaaa i dzisiaj szczepienie bylo za darmo i to kolejne tez bedzie nieodplatne.

Pan jeszcze mowi, ze jego siostra ma nam dzisiaj przywiezc kojec, bo dostali kiedys od kogos nowy, ale nie uzywali - zobacze jak wyglada i jakich jest rozmiarow, to moze sie okaze, ze wcale nie bede musiala kupowac nowego.

[ Dodano: 2009-02-12, 14:42 ]
ja juz uciekam, postaram sie zajrzec z domku, ppaaaaa

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 16:09

shoo, ale ty masz fajna pogodę :ico_zly: zazdroszczę na maksa ;-)

ja wróciłam własnie z małych zakupów, zostawiłam w kaufie 100zł :ico_olaboga:
a kupiłam tylko rzeczy do zupy i na niedzielny obiad (bez mięsa bo mam w zamrażarce)

majce chusteczki

normalnie jakie to wszystko drogie :ico_olaboga: :ico_zly:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”