Hej dziewczynki.
Ania super ze sie odezwałaś,Krystianek duży na tym zdjęciu

brawa za pierwsze ząbki

i za siedzenie

nie opuszczaj już nas.
Agnieszka wreszcie napisałaś,tak tu wszystkie o Tobie myślałyśmy.już niedługo będziesz miała dzieci przy sobie,czas szybko zleci i będzie wszystko ok.trzymam kciuki.
Magda dla mnie to jest chore,jak można głodzić własne dziecko,bo inaczej tego nazwać niemożna,niech ta kobieta sama spróbuje tak jeść,aż mną trzęsie jak słyszę takie historie a znam tez kilka takich.Ja na Twoim miejscu to chyba bym jej wprost powiedziała ze głodzi dziecko,durna kobieta.Mój Kacper to jest niejadek i nie chce jeść,wczoraj nie zjadł kaszki na kolacje tylko przez sen 50 ml mleka i to dopiero o 23 i teraz rano tez nic nie chciał jeść,wypił tylko 30ml mleka i sie denerwuję bo wiem że maluszki muszą dużo jeść żeby miały siły iść do przodu,uczyć się nowych umiejętności a bez odpowiedniej ilości składników odżywczych to będzie trudne.
Mamo Zuzi z paczuszką dla mnie to niema problemu
Eska ale Olo fajny na tych zdjęciach
Ula a mi pierwsze co przyszło na myśl to półpasiec,nie wiem czemu,może to umiejscowienie,mój brat tez to przechodził jak był mały.Ciekawe co to jest,jak wrócicie to pisz.Jak wychodzą ząbki albo gorączka jest to maluchy osłabione i wszystko łapią.
A my wczoraj zawieźliśmy nasz wózek wielofunkcyjny żeby nam nabili napy bo poodpadały i mam zamiar go wystawić na allegro,tylko jeszcze muszę go wyprać bo ufajdany.No a przy okazji kupiłam Kacperkowi sweterek i smoczka do butelki.A mój Kacperek był wczoraj z babcią na pierwszych urodzinach swojego kolegi

mały Tymuś zatruł sie czymś na ten długi weekend i dwa dni musiał leżeć w szpitalu,biedulek.
A ja ostatnio nie mam czasu na nic,jakaś taka zabiegana jestem.
[ Dodano: 2008-05-07, 09:09 ]
sorki zapomniałam

wszystkiego najlepszego dla Nell :ico_buziaczki_big: