Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

09 lip 2009, 12:45

edulita, oooo to nas za smuciłas bardzo - ja trzymam kciukaski zeby sie udało i wszystko było ok

[ Dodano: 2009-07-09, 12:46 ]
ja mam teraz chwile wolna mody patrzy na bajke

[ Dodano: 2009-07-09, 12:49 ]
Magda33 - no to ty nas pocieszysz mysle ze u ciebie bedzie ok
a co z moja szyjka? hmmmm tego nikt nie wie odkad jestem w ciazy to mnie nikt nie badał, a dzis czuje lekkie kłócie ........... ale zyje nadzieja ze tak ma byc

Awatar użytkownika
edulita

09 lip 2009, 13:03

Ja będe leżała ile trzeba ale wolałabym we własnym domu i na swój sufit patrzeć, dziś od rana jest u mnie siostra zajmuje się Nikolą, robi mi pranie i obiad kochana jest i już zaoferowała się że do samego porodu może mi pomagać :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

09 lip 2009, 13:06

edulita, no to ucałuj od nas siostrzyczke - ja nawet jakbym była w takiej sytuacji to nie mam tu nvkogo chyba musiałabym do pl wracac - chociaz z blizniakami musiałam lezec i było ciezko bo z synkiem do szkoły latałam

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lip 2009, 13:09

edulita, kurcze to nie za dobrze że ta twoja szyjka ta się skruciła :ico_placzek: ale kochana mam nadzieje że to koniec takich wiadomości. Miejmy nadzieje że uda się założyć pesar i będziesz mogła leżeć w domku!!!! Napewno córcia będzie cię potrzebować nawet jak będziesz leżeć!!
już zaoferowała się że do samego porodu może mi pomagać
kochana jest!!! WIelkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla niej!!!
No i :ico_brawa_01: za 27 tydzień!!!!
Magda33 ty paskudo nie mów o leżeniu w szpitalu :ico_oczko: u ciebie wszytsko jest dobrze i będzie!!! U edulita, też będzie!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

09 lip 2009, 13:14

ja mysle ze juz bedzie ok u kazdej z nas i nic złego sie nie stanie - jeszcze pare miesiecy i dzieciaczki beda z nami

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

09 lip 2009, 13:31

Magduś81, Sabcia ja też mam nadzieję, że będzie dobrze :-) tylko do jutra chyba dostanę mega świra :ico_wstydzioch: i już tak nie krzyczcie :-D za mój pesmizm od razu skopać tyłek należy - tak mówi Piter, a ze względu na Zosię mnie oszczędza :ico_oczko:

Edulita masz super siostrę :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka

09 lip 2009, 14:01

Witam już nie tak z rana ale jakoś wcześniej nie miałam weny twórczej aby coś napisać.
Edulita, trzymaj się kobieto i ja trzymam bardzo mocno kciuki za to żeby wszystko było ok ;-) i zobaczysz będzie.
Magda33, kobieto przestać świrować :585: :585: będzie wszytko dobrze.
Sabcia, nie jesteś jedyna której nie mierzyli długości szyjki bo mi też nie ;-)
magduś81, jeszcze raz wielki gratulacje dla mamy z gigantami w brzuszku normalnie chłopcy rosną jak na drożdżach ;-)
edulita, :ico_brawa_01: dla siostry że jest pomocna i że możesz na nią liczyć bo u mnie to raczej ciężko byłoby z pomocą od kogokolwiek :-/

Awatar użytkownika
Sabcia

09 lip 2009, 14:46

bigottka, tu nie chodzi tylko o badanie szyjki tylko o badanie ginekologiczne no chyba mi nie powiesz ze cie ginekolog nie badał?
bo tutaj akurat tak jest ze nie badaja ginekologicznie tylko pobieraja krew i mocz i robia usg dwa razy i to na tyle takze mnie gin na oczy nie widział o to mi chodziło, a ty szyjki nie miałas badanej no co ty przy kazdym badaniu ginekologicznym mozna stwierdzic czy jest zamknieta chociazby jezeli cos by bylo nie tak to dalej by cie badali a skoro nic nie mowił to znaczy ze jest ok

[ Dodano: 2009-07-09, 14:49 ]
a jakis czas temu dowiedziałam sie ze nie badaja bo uwazaja ze to jest przyczyna wielu poronien :ico_szoking:

Awatar użytkownika
edulita

09 lip 2009, 14:51

Dziewczyny przekazałam pochwały siostrze :-) to fakt kochana jest i zawsze na nią moge liczyć
Sabcia, - słyszałam że tam u ciebie tak jest z tym że nie badają -więc chyba nie ze wszystkim u nas w Polsce jest tak do końca źle a my zawsze narzekamy. Jak będziesz w Pl to napewno cię jakiś gin porządnie zbada

[ Dodano: 2009-07-09, 14:55 ]
Mąz pojechal na działkę zerwać dla mnie bobu juz nie moge sie doczekac kiedy będe go jadła - uwielbiam bób i jakos nigdy niemoge pojeśc go tak na maksa bo zawsze mi mało :-D
Ida chyba tez lubi bo odkad tatus pojechał po bób to kopie mnie i sie wierci jak szalona - ale to dobrze bo chociaz czuje ze z nia wszystko ok :-)

Awatar użytkownika
bigottka

09 lip 2009, 14:55

chyba mi nie powiesz ze cie ginekolog nie badał?
badać mnie bada ale na tym śmiesznym krześle rzadko kiedy mnie sadza przeważnie mi tylko usg robił i tyle a nawet ostatnio zrobił mi cytologię a czy wszystko jest ok z szyjką to nie wiem bo nigdy mi nie mówił.
edulita, nie wiem czy zauważyłaś ale my Polacy zawsze narzekamy ;-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”