Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 22:32

a mnie boli brzuchol tak jakby jajniki nie cały czas tylko tak co chwile raz z lewej strony raz z prawej i dzidzia dziś mi się ciągle wstawia czuje Go strasznie niziutko oby jeszcze tydzień posiedział w brzuchu

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2008, 22:51

moze babe_boom, bedziesz nasza pierwsza kwietniowa majoweczka :ico_noniewiem: w sumie ciaze masz juz donoszona, wiec moze Majeczka na dniach przywita braciszka ( lub siostrzyczke :ico_oczko: ) :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-27, 23:01 ]
ok,dziewczynki, ja juz znikam... moze wreszcie sie wyspie :ico_oczko: ( ostatnia noc to zmaganie ze zgaga... wolanie Wiktorka: mamusiu , chodz, spij ze mna :ico_noniewiem: , no i straszne odretwienie pipci :ico_oczko: )
kolorowych snow kochane i do jutra...

urodzi ktoras przez noc, czy dalej bedzie cisza? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2008, 23:02

Monisiu ja jutro tylko na badanka,to mi się nie chce golić (a nóżki mi trochę zarosły :ico_szoking: ),ale we wtorek na ktg pewnie pojadę,to trzeba się do stanu używalności doprowadzić,bo może jakiś przystojniak będzie na dyżurze? :ico_oczko: A tak na serio,to mam problem z ogoleniem"brody" :ico_wstydzioch: Jak Wy to robicie?help

[ Dodano: 2008-04-27, 23:03 ]
urodzi ktoras przez noc, czy dalej bedzie cisza? :ico_oczko:
Ja raczej nie,więc do jutra :ico_haha_02:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2008, 23:07

Monisiu ja jutro tylko na badanka,to mi się nie chce golić (a nóżki mi trochę zarosły :ico_szoking: ),ale we wtorek na ktg pewnie pojadę,to trzeba się do stanu używalności doprowadzić,bo może jakiś przystojniak będzie na dyżurze? :ico_oczko: A tak na serio,to mam problem z ogoleniem"brody" :ico_wstydzioch: Jak Wy to robicie?help
no tak, nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi i gdzie raczy zajrzec :ico_oczko: w naszym stanie trzeba byc przygotowanym na wszystko :ico_oczko:
a jesli chodzi o brodke :ico_oczko: to ja sama z maszynka nie dalabym rady... :ico_oczko: teraz uzywam kremu depilacyjnego i tak na oko przed lustrem "ciapie "gdzie popadnie :ico_oczko: ... mysle ze przy porodzie nikt specjalnie nie bedzie podziwial mojej fryzurki :-D
a nogi goli mi maz :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-27, 23:08 ]
no, juz uciekam na 100% :ico_oczko: do jutra Zulciu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2008, 23:15

no, juz uciekam na 100% :ico_oczko: do jutra Zulciu :ico_haha_01:
Do jutra Monisiu :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-04-27, 23:17 ]
jesli chodzi o brodke :ico_oczko: to ja sama z maszynka nie dalabym rady... :ico_oczko: teraz uzywam kremu depilacyjnego i tak na oko przed lustrem "ciapie "gdzie popadnie :ico_oczko:
kurczę,ja się boję,że uczulenia mogę dostać od kremu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 kwie 2008, 23:26

hej
ja tez juz uciekam spac
jutro do pracy i tak do piatku,ale to ost tydz w niej

co do golenia to od jakiegos 5-tego miesiaca gole sie na zero :-D
ciezko teraz mi idze,ale daje jakos rade i na wyczucie dobra maszynka z 3-ma ostrzami,wiec jest ok
od kremu ja osobiscie dostalabym odrazu grzybicy-znam sie na tyle,nawet jak zmienie plyn do higieny intymnej odrazu mam dylemat i problemy

babe_boom odpoczywaj kochana,ja juz tez odliczam czas ,bo coraz to ciezej mi a zwlaszcza z tym bolem plecow po calym dniu-jest niedowytrzymania ehhh

Moniczko,wspolczuje ci zgagi,przy 1 ciazy jak i tej nie wiem co to jest i dzieki Bogu,chociaz to mnie ominelo,co do meza to dlugo jeszcze nie bedzie tak jakby tego sobie pragnal,musi przetrzec szlaki,najwazniejsze,ze pracuje :ico_sorki:

Zulciu czekamy na winiki :ico_haha_02:

prosze sie meldowac jutro kto jest jeszcze w dwupaku :ico_oczko:

kolorowych snow kochane
buziaki i do jutra

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2008, 23:57

Ja też już zmykam,do jutra,dobranoc.
Obrazek

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

28 kwie 2008, 07:43

Kolejny tydzień, a ja nadal 2 w 1. :-)
Nadal nic nie zapowiada rozwiązania, więc będę majówką.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

28 kwie 2008, 08:02

Obrazek

miłego dnia majóweczki
meldować sie tutaj
do póżniej - zmykam do pracy
buziole

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

28 kwie 2008, 08:50

moze babe_boom, bedziesz nasza pierwsza kwietniowa majoweczka :ico_noniewiem: w sumie ciaze masz juz donoszona,
moja dzidzia nie jest jeszcze donoszona...
jeszcze z tydzień musi posiedzieć... MOja sostra urodziła się zaledwie 3 tyg przed terminem i miała niedostatecznie wykształcone płuca, przez co żyła zaledwie 7 miesięcy... późnije się udusiła z dnia na dzień.... Mama poszła zrobić mleczko przyszła a Aga już nieżyła... Najgorsze jest to, ze wtedy lekarz nic nie powiedział mojej mamie, że dziecko jest chore, w ogóle nie żyła w tej świadomości bo jak późnijen stwierdził i tak by umarła bo w tamtych czasach nie dało się nic zrobić :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

dlatego chyba jestem przewrażliwiona i mam obawy....

a tak w ogóle to miłego dnia

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”