Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

24 paź 2007, 15:48

Oskarku- [shadow=red]z okazji Twoich urodzinek życzymy Ci wiele uśmiechu, zdrówka, słoneczka, ciepła i wszystkiego co tylko najlepsze!![/shadow] :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

24 paź 2007, 16:16

O jejku :ico_szoking: Oskarek ma juz 7 miesiecy :ico_olaboga: a moj Antos nawet jeszcze nie skonczyl 6 :ico_olaboga:
Kochany Oskarku z okazji Twojej 7 miesiecznicy zycze Ci samego usmiechu i radosci,udanych spacerkow z mamusia i wszystkiego najpiekniejszego!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

I dla meza Kolki :ico_prezent: wszystkiego najlepszego z okazji imienin

U nas bez zmian, maly marudny i ciagle ten stan podgoraczkowy , martwi mnie to :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

24 paź 2007, 17:24

ciagle ten stan podgoraczkowy , martwi mnie to
Kasiu... to jest normalne, naprawdę... Ale jeżeli Cię to martwi to może zaaplikuj Antosiowi paracetamol... Jak już kiedyś pisałam organizm się na początku broni przed ząbkami. Widzisz... u nas była biegunka, u Ciebie jest stan podgorączkowy. Ale to nie choroba- tak musi być niestety...

Awatar użytkownika
Blanka26

24 paź 2007, 17:49

Oskarku wszystkiego najlepszego z okazji skończenia siedmiu miesięcy :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
wszystkiego najlepszego również dla męża Kolki
kasi.k kochana niestety nie będę mogła włączyć się do licytacji bo aż wstyd się przyznać, nie zapłaciliśmy allegro no i mąż ma zablokowane konto :ico_wstydzioch: wpłaty dokonamy w przyszłym tygodniu. mam nadzieję, ze do tego czasu ciuszki już znajdą nowego nabywcę, ale jeśli nie to i ja dołączę się do licytowania. przepraszam, że nie mogę ci na razie pomóc :(
i odznaczam Cię orderem uznania za wytrzymanie u rodzinki. Ja bym ich wszystkich powystrzelała. Najpierw kulka by poszła do kobiety z psem i jej córki. No i przy okazji mała kulka dla psa :-D
kolka słodziłam już,ale ona nie chce pić nic prócz mleka. muszę wstawać w nocy i dawać jej na spaniu, chociaż już nawet na spaniu wypycha smoczka językiem. z każdym dniem jest coraz cwańsza :-)

[ Dodano: 2007-10-24, 17:53 ]
katrin, mam nadzieję, że Antanio szybko pokona gorączkę i następne ząbki nie będą już tak dokuczać.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 paź 2007, 18:02

katrin, Jędruś już tez dawno nie byl tym pogodnym smieszkiem :ico_placzek: Ciagle chce na raczki i zeby go tulic.Rano mial wysypke na calym brzuszku i marudzi,ze hej :ico_placzek: Widac juz w dziaselku ta gorna jedynke ale przebic sie nie moze :(

caro

24 paź 2007, 19:57

Witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękujemy za życzonka i stawiamy kawuchę i ciacho :-) :-) :-) :-) :-)

Kasi.k już podbiłam :-D :-D :-D , oj jak ja bym chciała mieć drugą córeczkę :ico_oczko: :ico_oczko:
Ale porąbana ta rodzinka, tu u nas na forum to co jedna to lepsza!!!!!!!

Katrin i Rybciu mam nadzieję, że przejdzie szybko waszym smykom i szybciutko wyjdą ząbki!!!!!!!!!! U nas nadal nie widać ząbków i sie jeszcze chyba nie zapowiada :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Kolka to wszystkiego najlepszego dla R. no i może, żeby już Cię tak nie zabierał do tej swojej rodzinki tak często :ico_oczko:

Ja dzis miałam troche zakręcony dzień, rano mój poszedł na spacer z małym a ja mamie robiłam trwałę, chyba ze 3 godziny zeszło :ico_olaboga: :ico_olaboga: , potem ja przejełam opiekę na 2 godzinki, potem pojechałam odebrać płaszcz od czyszczenia i znowu sie skusiłam i wlazłam do ciuchlandu :-D :-D i wiecie co kupiłam za 10 zł płaszcz na zimę- praktycznie wogóle nie widać śladów użytkowania, wzięłąm jeszcze 2 golfy i znowu 2 pary dżinsów, a i jeszcze małemu body i spodenki i od razu mi się chumor poprawił!!!!!!!!!!Ostatnio to mam szczęście do znajdywania tanich rzeczy :-D
Potem przyszedł do nas sąsiad robić prąd w łazience bo mój się na tym nie zna :ico_noniewiem: i co chwilę wywalało korko chyba ze 40 razy wciskałam ten zasrany korek, jak małego kąpałam to dopiero skończył :ico_olaboga: :ico_olaboga:

A tak wogóle to życzę wszystkim miłego wieczorku

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

24 paź 2007, 21:42

Cześc wieczorkiem.
Nie odpisze na posty, bardzo przepraszam.
Ja tylko na chwilke, zameldować że u nas wszystko wporządku, Kamil tylko ostatnio podłapał kaszelek, ale juz mu przeszło. Mały rośnie, broi, smieje się, i wygłupia, ale ciagle potrzebuje uwagi, no i na rączki, bo świat dla niego wtedy jest ciekawszy.
A uwielbia siedzieć w oknie, zęboli jeszcze nie widać.
Dla OSKARKA wszystkiego najlepszego skończenia siedem miesiączków. :ico_prezent: :ico_prezent: ico_prezent:

A my z Kamilem stawiamy :ico_tort:, bo jutro też kończymy 7 miesięcy, ale nie zajrze do was gdyż wyjeżdzamy do mojej mamci, i tam pobędziemy do niedzili, więc Kochane dozobaczenia w poniedziałek.

jogobella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

24 paź 2007, 21:57

witajcie laseczki!!!!

KASIA zdjecia przesliczne , cora na schwał!!!!!a propo allegro dlaczego sprzedajesz fatałaszki???nie planujesz drugiego?

DELICJA tez bylam na katyniu i tez czulam sie jakby mnie strzelali w glowe....nie umie pojac jak wiele okrucienstw sie wtedy dzialo, film jest rzeczywisty i oddaje w jakims sensie poczucie tego co mialo miejsce , ucze w szkole wiec wiem jak mlodziez zaczyna traktowac te wydarzenia , dla nich to juz odlegla przeszlosc i tym bardziej powinno sie takie kino tworzyc nawet jezeli niektorzy uznaja ze to tylko zwykły sztuczny patos wajdy.....pomyslcie ile matek dzieci.....ahhhhhhhh albo lepiej teraz nie myslcie....

tesciowa w takim razie pracowita kobitka....ale malo placa za tak ciezko robote...

co to zębow to moja niunia NIC
a jak czytam ze Jagoda ma 6 zebow to szczena mi opada :ico_olaboga: :ico_olaboga:

co do peneumokokow to nie wiem ide do lekarza na szczepienie w piątek wiec zobacze co mi powie....on jest konkretny i szczery do bolu

a moja młodka jako jedna z ostanich konczy jutro pol roczku.....wczoraj urodzila jej sie kuzynka w 31 tyg , bidulka ma 2 kg i lezy w inkubatorze pod respiratorami , 3majcie kciuki zeby sie dziewuszka utrzymała

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2007, 22:02

hejka,
ja na momencik po padam, dosłownie...
Viki od wczoraj jak nie moje dziecko :ico_placzek: jak zazwyczaj wesoła i pogodna, tak od wczoraj włączyły jej sie marudy, płacz... ciągle niezadowolona, ciągle mi popłakuje i tylko chce żeby ją nosić i tulić :ico_olaboga: w nocy spała raptem 2h a resztę przepłakała :ico_olaboga:
Ja z R. padnięci na maxa a tu dzisiaj powtórka marudów i to jeszcze gorsze :ico_olaboga: Zadzwoniłam do pediatry i na jego zalecenie zapodałam jej pół łyżeczki Hydroxyzyny na spanie, zeby chociaz troszke ona odpoczęła, bo w dzien to płakała nawet przez sen :ico_olaboga:

Podejrzewamy, ze własnie nastału nas okres ząbkowy :ico_olaboga: :ico_noniewiem: Bo do marudów doszło jeszcze, że mała nie chce jeść ani nic do buzi wziąśc. Jak jej chciałam posmarować dziąśła żelem to się rozpłakała :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: A jak w płaczu otworzy paszczę to widac tylko dwa wielkie napuchnięte dziasła z czyms białym prawie na wierzchu...

No nic, oby jak najszybciej bylo po... bo jeszcze kilka takich dni i nocy i bedę mogła straszyć swoim wygladem :ico_oczko: :-)

jogobella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

24 paź 2007, 22:10

kasi.k, nie mow ze to tak wygląda....kurde ja sie musze wysypiac choc pare godzin w nocy a tu widze po Tobie zapowiada sie NIGHTTIME

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”