Natashka, hej hej :D i ja sie zjawiam z nowego domku, juz w sumie ponad miesiac w nim mieszkamy ale zaczlema pracowac wiec jakos malo czasu na wszystko mam, bawie sie etraz w pania zastepczyni bo po A. czyli szefie sklepu trudno byloby sobie wyobrazic ze mam byc kims innym hihihi ale wiecie co ci pracownicy co z nami pracuja takie to leniuchy ze hej, normalnie my dwoje odwalamy robote za siebie i i jeszcze za cala reszte pracownikow wiec po kazdym dniu wolnym czeka nas burdel...echhh ale juz i tak zmianiano tych pracownikow dosyc czesto wciaz lenie i zlodzieje sie trafaiaja ( np ostatni co ukradl 12000 zl w jedna sobote
strach myslec ile ukradla przez caly pobyt pracy
ale dosc chmurzenia, wkleje fotki Julki z nowego domku i nawet jedno zdjatko sie trafilo mnie
wprawdzie wloski mi przyslaniaja troche twarz ale zaraz po tym wyczerpaly sie baterie wiec jakies lepsze fotki dopiero po poludniu sie porobi hihhi
Aga_fr,
zazdrosze wedrowki do polski mimo juz odbytych wakacji przydalyby mi sie jeszcze jedne
no i zakupy hihihi a cio o siebei tez trzeba czasem zadbac
chetnie bym sie zabrala tez na zakupy hihih
[ Dodano: 2008-08-05, 18:33 ]
Julka i ja malujemy
Ulubione miejsce Julkiw domku - otwierac okno i machac do drzewek
Julka na krzeselku
Widok z tylu ogrodu
Zamyslona Julka w patruje sie widok z tylu ogrodu
widok na dom tylu ogrodu ( ta czesc na okno zostala zbudowana przez mojego braskiego - zajelo mu to miesiac czasu przy jego mozolnych ruchach ( sorki jeszcze jestem na niego wkurzona hihi ) ale ladnie wyglada
a to wlasnie moj bracki uwieczniony na zdjeciu kiedy obieral kartofle - jednorazowy przypadek hihihi sorki za balagan, widac z tylu pod oknem pod sufitem ze pokoj jest do remontu
Julci ulubione zabawki to szmacianki, gdy jestesmy w sklepie zabawkowym to wybiera tylko te szmacianki, a na Baby Born nawet nie spojrzy
taki jej czar
w kolejce na zjezdzalnie
i juz po zjedzie A. i moj braski
Julcia na trampolinie
wybuch smiechu Julci z moja siostrencja
ucieczka Julki ( i trzeba bylo ja gonic po parku hihihi )
Julcia na dworzu w piaskownicy - na szczescie jest duzych rozmiarow 3 na 3 metry
w przedpokoju
Julka bawi sie gospodarstwem
a oto ja na palcu zabaw, troche mam zakryta twazr ale po tym zdjeciu wyczerpaly sie baterie i nie moglismy zrobic nic lepszego, nowosc w moich wlosach to to ze mam trwala ale nie wyraznie widac.
to na tyle ufff ale sie nawklejalam!