baby a Wy gdzie? Urlopy macie czy jak?
Kajka jeszcze śpi a ja się biorę za siebie śniadanko już zjedozne teraz następnie i wolne
My już mielismy trzydniowke,miesiac temu Oprocz wysypki nic małęmu nie dolega,nie drapie sie,jest w dobrym humorze...madleine a goroczki nie ma kurcze u nas byla wysypka z goraczka i byla to trzydniowka ja mysle ze powinnas isc do lekarza zeby ktos to zobaczyl bedziesz spokojniejsza
No,ale teraz Marcinek gorączki nie miał.Rzeczywiscie pojde popoludniu do naszej lekarki.Proszku ani płynu nie zmieniałam wlasniemadleine trzydniowka moze byc nawet pare razy no ale przy tym wystepuje goraczka kurcze nie wiem ale ja bym to skonsultowala nic nie bdzieje sie bez przyczyny a moze zmienialas proszek lub plyn do plukania
Eeee....Jolka w okresie osłabienia jak ząbkowała to trzydniówkę miała średnio raz w miesiącu...taki wrażliwiec była. Ze 3 razy przechodziliśmy ją na pewno!My już mielismy trzydniowke,miesiac temu Oprocz wysypki nic małęmu nie dolega,nie drapie sie,jest w dobrym humorze...
Super też się musimy wyszaleć.Wczoraj był u nas koncert Arki Noego i wybraliśmy się z dzieciakami...Jolka szalała pod sceną... w ogóle niesamowite te dzieciaki z zespołu Wcześniej wesołe miasteczko zaliczyliśmy...mama też pojedździła, a co
Ja dla świętego spokoju bym poszła.Dałam mu wapno i fenistil w kropelkach i bede obserwować.Myslicie,ze isc to dzis pokazać lekarzowi?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość